És fogjon össze az LMP, a Jobbik, valamint a Momentum mögötte, mint főpolgármester-jelölt mögött. Szombaton dönt az LMP kongresszusa arról, hogy támogatja-e Puzsér Róbert publicista, műsorvezető főpolgármester-jelöltségét a 2019-es önkormányzati választásokon. Ennek alkalmából a megmondóember egy tőle szokatlanul higgadt hangvételű, nyílt levélben vázolta fel ajánlatát az ökopárt tagjainak.- Ha olyan jelöltet akartok, akivel nem vállaltok kockázatot, aki rutinosan felmondja a szakpolitikai zsargont, akkor arra kérlek titeket, hogy ne engem válasszatok! Nem vagyok közlekedésmérnök, nem végeztem el a Politikusképző Egyetemet polgármester szakirányon - kezdi Puzsér, aki önmagát nem politikusnak, hanem civilnek nevezi, aki „az itt élőket képviseli, egy közülük, akinek víziója van, és aki irányokat szab”. A publicista úgy fogalmazott, politikai centrumot akar építeni. Politikai otthont annak a harminc százaléknyi budapesti szavazónak, aki nem kér sem a Fideszből, sem a KDNP-ből, sem az...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Puzsér, ugye tudod mit mondott az angol misszionárius a kóbor apácáknak???
No azt neked!
Az okos saját kárán tanul , a hülye másén sem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
az a baj, hogy ez a majom is komolyan gondolja! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs véletlenül küldetem el, s egyértelmű, hogy Tarlós malmára hajtja a vizet!
Janos88
-------Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kisrigó
Szerintem, csak a megosztás, a fidesz elleni erők szétforgácsolása történik.Erre épít a hatalom, hogy nincs összefogás, tehát maradhat a mostani vezetés.
bencemacska
Puzsér melyik tegnapi tüntetésen vett részt?
Nem láttam egy videón sem, pedig nagyon sokat végig néztem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.