A rabszolgatörvény ellen tüntetők között volt az éhség menetét szervető Komjáthi Imre is. A szocialista politikus arra szólította fel a demonstrálókat, hogy törjenek be a Kossuth térre. Itt az a pillanat látható, amikor a keménymag átjutott a rendőri sorfalon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
Na, megnéztem a videót.
Úgy teperték le a csávót, hogy nem teperték le.
Végig állva maradt.
Eriksson
Nem teperték le csak tartották, amíg meg nem nyugszik. De legalább kapott öt perc figyelmet a fószer. Hogy vizslatott, hogy veszik-e a műsorát. :)))
Egyébként ezt az ordítozást, hogy "szégyelld magad", a Kunigunda utcában is előadta már. Mondja valaki, hogy nem bértüntető.
RonaGyuri
Ezt olvasva egy világ van közöttük

avagy milyen messze van a Kossuth-tér és a Deák-tér egymástól

Hajdanában a senki által sem engedélyezett Kossuth-téri táborozás betetőzése kapcsán a Deák-térre vonultak a tűncik, ahol békésen sétálgatva kellett eltűrniük a gaz rendőrök atrocitásait.
Most meg ugye!?! Idézem az MTI-s közleményt:
„A Budapesti Rendőr-főkapitányság minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság leszögezi: 2018. december 8-án a Budapest V., Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia.
Komjáthi Imre a Budapest V., Alkotmány utcában azt követően sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást.
Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.