Az LMP Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltet támogatja a jövő évi önkormányzati választáson. Erről a párt budapesti kongresszusa döntött szombaton.

Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára sajtótájékoztatón elmondta: a párt azonnal egyeztetéseket kezd Puzsér Róberttel a jelölt Sétáló Budapest koncepciójának és az LMP Budapest-programjának harmonizálásáért.

Az LMP már beállt Puzsér Róbert mögé

Moldován László, az LMP budapesti elnöke úgy ítélte meg, pártja megtette az első lépést Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester leváltásáért és szerinte a többi párt számára is ez lenne az igazi út.

Szerinte Budapest ma egy élhetetlen város, vezetése pedig semmit nem gondol arról, milyen egy zöld főváros.

A légszennyezés miatt háromezer ember hal meg évente, a közösségi közlekedés vagy a hulladékgazdálkodás pedig borzalmas állapotban van – sorolta.

Puzsér Róbert Sétáló Budapest programja szerinte tökéletesen beleillik "Magyarország zöld pártjának megújuló, élhető Budapest programjába".

(MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az LMP már megint a megosztást és nem az összefogást választotta!!! Igen kretén társaság! Puzsér semmit nem ért a politikához, főleg nem a várospilitikához. Nyilván az LMP-nek ez nagyon meg lett "hálálva" ov részéről!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..mindig akad néhány ember, aki a hülyeségnek is tapsikol..ezek most Puzsért éltetik...kérdezném, hogy miért, de nem teszem, mert a latinok már megmondták az okot ...
(similis simili gaudet...)
bencemacska
De hl vannak még az önkormányzati választások?
Olyan nagy támogatottságnak örvend a lömöpö, hogy ő nyitja a választási kampányt?
A parlamenti választásoknál is volt- és egy kicsit nagyobb kaliber - aki kijelentette, hogy X párt és vezetősége nem kell, csak a választóik. Puzsér már két pártot is diszkvalifikál "civilként".
Madácsi Pali
@bencemacska: Volt egyszer egy "Szél kormány" blöff is. Az is kellett a 2/3-hoz.
Olsiosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
Ezzel is sikerülhet néhány százalékot elvenni az ellenzéktől. Van már gyakorlatuk benne.
Lopjunk Most Percentet---ismét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.