Sok milliárd folyt el holokauszt témájú projektekre, ám csak az üres házak szaporodtak. Schmidt Mária még utoljára alaposan nekiment személyes ellenfelének, Heisler András Mazsihisz-elnöknek, mielőtt lekerült a nevéről a Figyelő című lap. Őt tartja hibásnak, hogy máig nem nyílhatott meg a Sorsok Háza. Bár a kormány a Mazsihisz ellenlábasának, az állami pénzekkel alaposan kitömött EMIH-nek adta át a józsefvárosi pályaudvar melletti kiállítóhely tulajdonjogát, ezzel megszerezve rá a „kóserság pecsétjét”, úgy tűnik, (még) nem jutott el addig, hogy a tradicionális zsidó közösség ellenében is megnyissa a központot.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mecsoda különbség

Kancsi-mancsi tobzódása margójára

A hvg.hu „Schmidt Mária saját fegyverével próbálta Heislert megtámadni” címmel számol be a közelmúlt keveréseiről.
Hoc & nunc magával az igencsak hosszúra nyúlt és sokak visszatetszést keltő (talán itt a cél lényege) herce-hurcával nem foglalkozom csak és csupán a cikk két elemét emelem ki.
Ad címlap; azaz Figyelő címlapján az égi mannaként Heisler körül hulló húszezresek és a vonatkozó cikk, amit maga Őfenesége hasonlított két másikhoz. Persze úgy ahogy az ü csökött agya felfogta, lévén maguk a cikkek nagyon másról szóltak, nem is beszélve arról, hogy a tulajdonosok közismert szándékai nagyon eltérőek! Legalább is, míg kancsi-mancsi személyes antiszemitizmusa és a Heisler utálata közismert, ami a másik két esetben ha van is nem közismert!

Ad Kancsi-mancsi hitele; az idézett „A Mazsihisz elnöke kijelentette: a Sorsok Háza mostani gazdái nem hiteles emberek, Schmidt kiírta magát a holokausztkutató történészek sorából” egy tévedés. Kancsi-mancsiról már az Auschwitz –i magyar kiállítási terve során egyértelműen kiderült, hogy alkalmatlan!
Grafix69
Volt már nem is olyan rég egy ilyen intelligens első embere ennek az országnak , mindig mondogattam nem tanácsos elhinni annak az embernek semmit akinek a vezetéknevében 4 mássalhangzó vagy annál több követi egymást mint Schmidt Mária vagy Plagi bácsinak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.