A franciaországi tüntetések címen bemutatott képsorok még csak nem is Franciaországban készültek.

Bayer Zsolt durván hírt hamisított: mi van most Franciaországban?

Nem a franciaországi tüntetések képsorait vágták be az Echo TV-ben Bayer Zsolt műsorában a franciaországi tüntetésekről beszélve – írja a Comment.comra hivatkozva a hvg.hu.

A Bayer Show néven futó műsornak még a november 25-i adásában történt meg az, hogy mikor Bayer Zsolt éppen Emmanuel Macron francia államfőről beszélt, azzal konferált fel egy bejátszást, hogy

nézzük csak meg, mi is zajlik éppen Franciaországban?

A felkonf után azonban nem franciaországi képsorok következtek, hanem egy három évvel ezelőtti, 2015-ös brüsszeli gazdatüntetésről készült felvétel, ahol egy traktor áll szemben a rohamrendőrökkel.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP/Michel Euler

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Bayer hazudik és hamisít. Az ötös számú fideSS-tagkönyvvel rendelkezőnek ez jár. Meg a pofája.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Bayer hazudik és hamisít. Az ötös számú fideSS-tagkönyvvel rendelkezőnek ez jár. Meg a pofája.
csipetke
Ezt tényleg furcsállja valaki,hogy bayer hírt hamisított?Ez a kis mitugrász orbán-csicskája a habonyi mocsármédia legaljához tartozik.Ezeknek az embereknek az internet valóságos Istencsapása,mert pillanatok alatt kiderül,hogy amivel etetnék az embereket,az csak avas rizsa.
Nessy
@justhpeter: Ezt a mentalitást immáron a média holding fogja közvetíteni mindenhol, mindenkor, mindenkinek, egységesen. Igy biztos, hogy nem fogják az embereket összezavarni a sokféle hírrel!
RonaGyuri
a derék cenzor ezt a Comment.com -ról tőlem kiracizta!!!
Jozefina
Mikor írt igazat??!!! Abból nem élne meg!!!
Jozefina
@RonaGyuri: igen újabban elég gáz lett az oldal!!! Sokkal jobb a 444 a 24 a Zoom, stb...
szaboria1
@Nessy: Épp a minap volt, hogy minden lap Orbánról ugyan azt a képet és szöveget tette a cím lapjára.
Eriksson
@Nessy: "nem fogják az embereket összezavarni a sokféle hírrel!" S ez a lényeg. Ahány média, annyifélét ír ugyanarról a történésről. Aztán az átlagolvasó értelmezi valahogy, ki-ki a saját világszemlélete, képessége, pillanatnyi hangulata szerint. S ezért van az, hogy még véletlenül se alakulhat ki egy egészséges véleményrendszer, amiért érdemes lenne harcolni. Holott értelmes újságírással, mondom: értelmessel és nem uszítással, lehetne formálni az emberek konstruktív gondolkodását.
Ez a destruktivitás hatványozottan érvényes az ellenzéki érzelmű médiára, miközben azt panaszolja, hogy nincs sajtószabadság.
desiro
@Eriksson: "nem fogják az embereket összezavarni a sokféle hírrel!"
Nem vazze mert TÉGED MÁR RÉGEN ÖSSZE ZAVARTAK, NA NEM AZ ESZEDET MERT AZ NINCS!!!
Eriksson
@desiro: Te milyen lapot olvasol? Étlapot?
DR Eric CARTMEN
Bayer hazudik. Fideszes - mi ebben a meglepő :??
Janos88
--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Eladott Ország
Az Orbán köré épülő világban a feltétlen tányérnyalás ab ovo kizárja az önálló gondolatok megfogalmazásának lehetőségét. Aki egyszer elköteleződött Orbán mellett, annak tudomásul kell vennie, hogy itt nem kell okosabbnak lenni, mint a főnök, a segg-, talp- és tányérnyalási teljesítmény viszi elébb a világot.Maradnak a Patyi Andrások meg az Ókovács Szilveszterek megalázkodni, meghunyászkodni a felcsúti trágyaszag előtt. És maradnak a jól fizetett segédmunkások, akik az örök áldozat szerepéből védik a mundér rég eljátszott becsületét. És jönnek a Káslerek, a valamihez is értő szakemberek helyett a tudományos-fantasztikus összeesküvés-elméletek hívei, szakpolitikusok helyett az alufólia sisak alá szorult agyú tenyérjósok és bigott félenalfabéták, az intellektus helyett a primitív csordaszellem. Ez ennyi.
Pálinkafőző Rézüst
@Janos88: hozd ide őket vazze, nehogy mán én kutakoggyak...:)))))))))
Eriksson
@bakcsubakka: " Ahány média, annyifélét ír ugyanarról a történésről." Én ez ellen tiltakozom. És minden olyan ellen, amit felsoroltál. És minden médiánál. És nem ragadnék le egyetlen publicistánál.
babp1982
Arra lennék kívàncs, hogy ezt a fasztojás mikor baxát már szájon tépik ki a nyelvét törik darabokra a kezét, mert megérdemli!
Kutyuska
@Eladott Ország: A FIDESZ lényege testesül meg Bayerben, arrogancia, gátlástalanság, pofátlan hazudozás, szociális érzéketlenség, agresszivitás, fenyegetőzés, aljasság.
Pöcegödör Zsoltnak két végbele van, a második a fején az orra alatt és fekália ömlik belőle.
Aki Én
@Eriksson: ,,Ez a destruktivitás hatványozottan érvényes az ellenzéki érzelmű médiára, miközben azt panaszolja, hogy nincs sajtószabadság."

Írod ezt egy propaganda média lebuktatott hazugsága alatt?
Van neked eszed?
A propagandamédia naponta veszíti el hasonló ügyek miatt perek százait, melyeket te is fizetsz, mert közpénzből fizetik. A hülyítések mellett, mert azokat is mi fizetjük.
Egy ilyen ügyet mondj az ellenzéki oldalról.
Nem attól hazugság valami, hogy te nem érted, vagy éppen tájékozatlan vagy.
Éppen újra lebukott a hazug propaganda, erre te jössz az ellenzékkel.
Beszarás...
A helyzet az, hogy akkora itt a szar, hogy az ellenzéknek már hazudnia sem kell, elég ha tényeket közöl.
Eriksson
@Aki Én: Válaszom: "@bakcsubakka: " Ahány média, annyifélét ír ugyanarról a történésről." Én ez ellen tiltakozom. És minden olyan ellen, amit felsoroltál. És minden médiánál. És nem ragadnék le egyetlen publicistánál." tegnap 19:37
human
Mit is szokott ilyenkor Orbán mondani? FAKE NEWS
Eriksson
@bakcsubakka: Így igaz! És köszönöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.