Egy 26 éves és egy 31 éves férfit fogtak el a pásztói rendőrök.

Mikrofont és hangfalat, de aztán drogot is találtak a pásztói rendőrök

A Pásztói Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – őrizetbe vétele mellett – egy 26 éves mátraszőlősi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2018. szeptember 24-re virradóan a mátraszőlősi futballpálya öltözőjének ajtaját benyomta és onnan az ott tárolt hangfalat, erősítőket, keverőpultot, mikrofont eltulajdonította. Az így ellopott tárgyakat a terhelt egy mátraverebélyi lakosnak értékesítette.

A rendőrök 2018. december 6-án a 31 éves mátraverebélyi férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával az elektronikai eszközöket megtalálták és lefoglalták. A hatóság tagjai ennek során találtak az ingatlanban továbbá 62,5 gramm zöld színű kábítószergyanús anyagot, melynek a teszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a 31 éves férfit elfogták a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, majd orgazdaság és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt, míg a már fogvatartott 26 éves mátraszőlősi férfit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Janos88
--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.