Herényi Károlyt is meghívták Antall József halálának negyedszázados évfordulójának parlamenti megemlékezi ünnepségére. Ám a volt MDF-es politikus nem megy el.

Antall-megemlékezés: Herényi nem mutatkozik Orbán Viktor társaságában

Sajnálatomra nem áll módomban a megemlékezésen részt venni. Ennek oka a megnyitó előadást tartó személye, Orbán Viktor. Antall József miniszterelnök emléke iránti tiszteletem indokolja távolmaradásom

– áll Herényi Károly levelében, amit a Veritas Intézetnek címzett.

Az MDF volt szóvivője szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében arról ír, nem ünnepelhet együtt és nem vállalhat szellemi közösséget egy olyan emberrel, aki szisztematikusan döngöli földbe, teszi tönkre Antall József életművét, politikai munkássága szinte minden eredményét.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon nincs miért emlékezni a profra, végül is ő és a bandája tette taccsra az ország gazdaságát, mondjuk a nem értettek hozzá, de akko minek pofáztak bele !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nagyon nincs miért emlékezni a profra, végül is ő és a bandája tette taccsra az ország gazdaságát, mondjuk a nem értettek hozzá, de akko minek pofáztak bele !!!
tudode
Antall szerette valószínű a BÉKESSÉGET, vagy mit HAGYTA FUTNI a székház tolvajt, öröksége lett mindaz, amelyet vérszemet kapott ez az elszabadult katyussa ágyu:
.
hvg.hu/gazdasag/201803__szekhazeladasi_botrany_anno__fideszgazdasag__osbun__partmutyi
.
Arról nem is szólva, hogy a faterja is benne volt a buliban, mivel egy szál tulipán ellopásáért agyonverte, de ELFOGADTA nevelhetetlen fiától a bányát, ez az ÁLMA is sikerült, amelyről már 1989-ben is interjút adott a BBC-nek, arról, hogy a PÁRT SZÉKHÁZAKAT EL KELL OSZTANI
-----------------------
.
hunnews1
Közzététel: 2016. nov. 5.
BBC interjú.

--- Orbán Viktor a Fidesz jövőjéről (1989-03-01)
www.youtube.com/watch?v=6yFNn4cwuJY
.
És akkor már a Soros le volt nyúlva! Kezet foghat Repülős Gizi nénivel NAGYBAN!
Clavigo
@papa.49: Pontosan... !!! Antal egy rohadt nagy seggfej volt,,stb.stb. az akkori nyaloncokkal ( Herényivel ) együtt. Ez a Herényi csak annyira " plusszos ",,hogy MOST nem áll be biodíszletnek a felcsuti Putris által meghirdetett-elrendelt " megemlékezés " alkalmából a Geci mögé,,mellé,elé,,stb. A Lezsák nevű pap-elvtársnak legalább nincsenek ilyen " lelkiismereti " problémái...
papa.49
@Clavigo: Az Antall teste még ki sem hűlt, mikor a Lezsák, meg még vagy 40 kopogtattak a fütyisz ajtaján a KÖPÖNYEGFOGATÓK, és felajánlották szolgálataikat az mdf. maradékának szétveréséhez !!!
kereső
Nem tudom ki "öncenzúrázott"- az atv, vagy a propi- itt a levél. Nem a szivem csücske továbbra sem a volt mdf-es garnitúra, de még mindig gerincesebb ,mint a lezsák,meg atöbbi mdf-es,és a volt kisgazdák
hirklikk.hu/kozelet/herenyi-karoly-nem-all-modomban-orban-miatt-a-megemlekezesen-reszt-venni/345199
papa.49
@kereső: Igen a Fónagy és csatolmányai !!!
Commenter
@papa.49: legalább ezer lájk erre a hozzászólásra!
Commenter
@papa.49: nincs mit.Én köszönöm hogy szavakba öntötted amit én úgysem tudtam volna így. És sáros, nagyon sáros abban azért ami itt ma folyik! Azért hogy orbán hatalma szinte kizárólagos.
papa.49
@fideszes gyökér: Én ezt másként látom, én benne voltam a sűrűjében, sok mindent tudok ami akkor nem is került nyilvánosságra, mert nem volt publikus egyesek szerint ... Te másként látod ez a te dolgod...
papa.49
@Commenter: Tulajdonképp mintegy megmutatta a prof neki hogyan kell elkótyavetyélni az ország vagyonát a Tiszti kaszinó volt a bemutató tárgya, az akkori 500 millióval mászott ki a csődből az akkori fidesz, meg persze kellett ehhez a simlicska esze is, mert az is kétségtelen a fütyisz gazdasági motorja a simlicska volt !!!
Commenter
@papa.49: szép munka volt az "urak" részéről épp miután az épp csak megmenekültünk korábban az államcsődtől. És nem csak ezért fortyog bennem a tehetetlen düh e két "államfétfinak' nevezett ember kapcsán hanem azért is mert többek között egy olyan politikai szellemiséget gondolkodásmódot hoztak vissza amiről azt hihettük örökre kimúlt. És tessék nem. Itt van, minden embertelenségével napi szinten totálisan átfon mindent és beette magát az életünkbe.
papa.49
@Commenter: Az ,,uram,bátyám, boka csattogtatós, lecsúszott nemesek világát, amit a ,,lovastengerész,, is propagált erősen !!!
Commenter
@papa.49: volt tanárom a hétszilvafás nemes kifejezést használta rájuk!
Commenter
de az a rosszféle. Jókainak van rengeteg ilyen karaktere, az egyik legátlástalanabb a Magyar nábob Abellinója.
Eladott Ország
Előkotorták Kónya Imrét, aki Antall József és a rendszerváltás emlékét fogja ápolni kilenc hónapon át szűk 11 millió forintért önzetlenül, hazaszeretetből. Boross Péter volt miniszterelnök konkrétan fél évig volt miniszterelnök, az MDF pofára eséséig. Rendszerváltás? Milyen rendszerváltás? A rendszer nem változott, legfeljebb optimalizálták a működését. A közéletben megmaradtak a másodvonalbeli posztkommunisták, KISZ elnökök, KB tagok, ügynökök, akik csak a koruk miatt kezdenek kikopni mostanra, de "rendszerváltás" nélkül is ők lennének ma ugyanígy a közszereplők vagy lettek volna ugyanígy ebben a 30 évben. Igen, a fidesz is tele van velük.
- Az ügynöklistákat máig nem hozták nyilvánosságra.
- Egyetlen ember sem lett soha számonkérve a kommunista diktatúra bűneiért. A harácsolt vagyont megtarthatták, nagyon sokan kiemelt nyugdíjakat kaptak, vagy talán kapnak még a mai napig is, miközben aktívan vettek részt honfitársaink kifosztásában, bántalmazásában, zsarolásában állami felhatalmazással.
- Jelenleg megint egy pártra lehet szavazni. A többi inkább csak díszlet.
- Megint az oroszokhoz húzunk külpolitikailag, nyugatot utálni kell.
- Kádárista jelszavakkal, rezsicsökkentéssel, az ingyen sör-virsli mai megfelelőivel, egzisztenciális félelemkeltéssel lehet máig is manipulálni a népet.
Rendszerváltásról beszélni, arról megemlékezni, és különösen pénzt költeni rá valami végtelen cinizmusra vall. Ennél szinte még annak is több értelme volna, ha valami megyei negyedosztályú csapatnak építenének egy stadiont a falu végén. Lesz Diktatúra Háza is?
Mijaf@szt ünnepelnek ezek? Hogy szétloptak az országot? együtt, mind! Hogy feudalizmust csináltak újra? uploads.disquscdn.com/images/8728f8a4e5b2a2225f82e11141c782fdc49e3964a5744c2276f57edf8a3eed22.jpg?w=600&h=300
Eriksson
Antall József sleppje elévülhetetlen érdemeket szerzett az ország javainak elherdálásában, Herényi csak ne huzigálja az orrát.
namihami
Semmi meglepő nincs és tökéletesen érthető az Antall-Orbán féle nagy összeborulás. Mindkettő, már családilag is a "" Nagy Alámerülők"" genetikai alfajához tartozik.
Az Antall egy múzeumban, az Orbán család a kommunista táborban találta meg az elbújás lehetőségét. És ugyebár nincs olyan hülye (vagy mégis???), aki elhiszi azt, hogy múzeumigazgató és párttitkár a rendszer ellensége volt vagy lehetett?
Minden egyéb cselekedete (Tiszti Kaszinó, Soros pénz zsrbrevágása és aztán saját szememköpése, politikai pálfordulásai, anyagi "" tönkremenetele"") pusztán a családi vérvonal folytatásának etedménye.
"" A vér (pláne ha az már eleve kissé
** sötétebb**) nem válik vízzé.""
Csak azt teszi, amit otthonról és politikai mintaképétől láthatott. A mindenáron való alámerülés képességének tökélyre vitelét.
A Sorossal is az a baja, hogy még él és nem mehet térencsúszva, az eddig elmondottainak gyöketesrn szembemenve imádni. Amíg él, addig mindig érzi a kisebbségi komplexusát és hálát kéne adnia neki. És ettől frusztrált.
Commenter
@Clavigo: lezsák egykori gúnyneve_ a nemzet vámpírja...
Commenter
@papa.49: mire igen? Most itt egy picit kiestem a "képből" mert ettől dobtam egy hátast:@eladott ország:
"Előkotorták Kónya Imrét, aki Antall József és a rendszerváltás emlékét fogja ápolni kilenc hónapon át szűk 11 millió forintért önzetlenül, hazaszeretetből. "Ez vmi vicc?!
papa.49
@Commenter: a 14.56. ra !!! Sajnos ez se vicc, a vicc az hogy még nem hánytuk ki őket a parlamentből !!!
Commenter
@papa.49:ha beüt a krach az államcsőd a parlament ablaka esélyesnek tűnik arra hogy azon keresztül távozzanak...keresztes zászlóstul. birkafejestől...
papa.49
@Commenter: Tudod ott ahol anno a részeg belügy miniszter is álldogált az ablakban ))))))))
Commenter
@papa.49: Horváth Balázs? És V jeleket mutogatott? Miért is? Mert a taxisblokád okán az Antall kormánynak már akkor meg kellett volna tkp. buknia?
Commenter
@papa.49: de nem bukott akkor csak pár évvel később. Ha a taxisblokád sorám megbukik, talán ma nem tartunk itt... bár itt a mi lett volna ha kérdésekbe belemenni ma már értelmetlen annyira ellepett mindent a NER és lám, ex- mdf-esek is készségesen együtt is működnek vele. Összenőtt, ami mindig is összetartozott, mert a Fideszt Antall mentette meg az akkori FHB-s vagy melyik banki manőverrel...
papa.49
@Commenter: A fütyisz meg befogadta az mdf. megélhetési politikusait, meg a kisgizdákét is !!!
Commenter
@papa.49: és le is szalamizta oket a csuti rendesen- jól bedarálta őket maradt a csicska nyúlványpárt a kdnp...retek benike meg fővadász zsoca...
kereső
@Eladott Ország: @papa.49: @Commenter: Nem értelek benneteket. Nagyon szép dolog orbánéktól, hogy az egykori jogász fórum nagy alakját, a rendszerváltás egyik ikonját bizták meg a nemes feladattal,az emlékek ápolásával. Mára már úgysem maradt semmi a "rendszerváltásból", csak az emléke.És azt ápolni kell, hogy ne nagyon vegyék észre a népek-2010-ben is rendszert váltottunk.Csak most nem előre,hanem hátra menetbe.Vissza a félfeudális,árvalányhajas horthy korszakba. Ezért nem is nagy ár az a 11 millió.
Commenter
@kereső: Csak most nem előre,hanem hátra menetbe.Vissza a félfeudális,árvalányhajas horthy korszakba. Ezért nem is nagy ár az a 11 millió.(Persze, értem hogy ironizálsz). Az az ár, amit azorbán-féle rendszerváltásért fizetünk nem 11 millió Ft hanem hatalmas összeg. Összehoztál minden idők legnagyobb államáztartási hiányát, embertelen törvényekkel, inkompetens államapparátussal kiégett reményvesztett társadalommal. Mintha belefagynánk az örök télbe...
Janos88
---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kereső
@Commenter: ó hát az se sok-bár valamivel több,mint 11 millió forint. Csak 32.850 millió euró.
Ennyi volt az eu-s támogatás 2010-2017 között ( nettó egyenleg). Ennél sokkal súlyosabb károk keletkeztek olyan területeken ,amelyek pénzben nem mérhetőek.
Commenter
@kereső: igy van az amit az országgal tettek a totális leamortizálás, a mindent elöntő közöny és gazság a reményvesztettség az pénzben nem mérhető. Emberi sorsokban, emberéletekben igen. És mindez büntetlenül mert ez egy ilyen következmények nélküli ország...
TASzSz
KARCSI! Én a helyedben a VIP hitel után nem pofáznék!
Zeta
Most majd Viktor felmagasztalja, van miért , a székházért rács járt volna, nem szabadság.
jancsipapa
Ez az elhatárolódás teljesen érthető.Persze Herényinek elsősorban önmagától kéne elhatárolódni csak azután másoktól...
CsipkeRózsa
Azt ismerjétek el, hogy Antall József, Herényi Károly és Dávid Ibolya nem dolgozott a saját zsebére, nem tapad a kezükhöz sem vagyontárgy, sem pénz ellopása. A tagság sem lophatott, talán csak elvétve akadt, aki mellé nyúlt.

A mostani kormánypártoknál egy-két kivétel van csak, akinek tiszta a keze, a többiek nagyban művelik a lopást, a pénzek lenyúlását.
Olsiosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Yoda69
Minden tiszteletem Herenyi úré.
Vannak még gerinces emberek.
gulyasgyula
@CsipkeRózsa: ...Mert ügyesen csinálták ...Mit gondolsz miből élnek még most is ...PL.:: Valakinek kibélelték a zsebét és a Lábatlani cementgyárat annyiért adták el hogy utólag a már legyártott vasúti betontalpakért többet kaptak mint a gyár ára volt ...Vajon hány ilyen üzlet köttet az országban ??? Miért tüntek el az akkori """politikusok ""tolvajok a közéletből ??? Az ilyen üzletekért ...!!!
Yoda69
@durbincs: Te budos toprongy! Pofadat moslek zabalasra hasznald.
Yoda69
@durbincs: Moslekzabalo taho, latom ez erzekenyen erint hogy igy kiakadtal :)
Eladott Ország
@kereső: tegnap, 16:10; Rendszerváltást óhajtottunk, napnál világosabb, hogy gengszterváltás történt, az évszázad átverése. Nyolc évvel az fülkeforradalom után Magyarországon a jogtalanság, a nyomor, a szegénység uralkodik. Olyan autoriter hatalom jött létre, ahol még a demokratikus berendezkedés csírái megmaradtak, de a hatalom kontroll nélkül működik. A miniszterelnök korlátlan úr, a parlament az ő homokozójaként működik, a népképviselet formális, hiszen a párthűség felülír minden mást. A köz emberei nem szolgálnak, hanem uralkodnak. Hatalmuk, mint egykor a középkorban, a királytól, akarom mondani a miniszterelnöktől ered. Számára minden és annak az ellenkezője is megengedett. Telhetetlen kisgömböcként elnyel mindent és mindenkit. Étvágya hatalmas, kielégíthetetlen. Külső szemlélő akár azt is mondhatná, hogy keleti kényúrként uralkodik az ország felett. A budai Várba költözése szimbolikusnak is mondható. A díszletek készülnek, a korona még hiányzik.
A csúti cigány egyszerűen egy köztörvényes bűnöző! Remélem eljön a számonkérés a felelősségrevonás ideje!
pécsi
hERE KARCSI verte szét Antall MDF-jét! Ezért nem jelenik meg, ott, ahol nincs is semmi keresni valója.
kereső
@Eladott Ország: kezdem azt gondolni, hogy ez volt az igazi "blöff"-nem az amit Dr Magyar György annak mondott.
Eladott Ország
@kereső: Menthetetlen ország az, ahol minden politikus ártatlan, mint a ma született bárány, miközben mindenki ott ügyeskedik, ahol tud és nem szégyell, aztán ha valami félig kiderül, akkor jön a sóhajtozás, hogy a másik oldal tehet mindenről és jön a magyarázkodás, hogy ez miért nem lopás, és miért nem felelős csak mindig valaki más.Ez megint az, aminek tűnik. Ez a rongyosra cincált, örökérvényű közhely: ezek ugyanazok. Miként a vesztes is ugyanaz. Egy hülyének nézett ország, amely ahelyett, hogy három évtized alatt felzárkózott volna Európához, a korrupció fertőjében vergődik és próbál meg túlélni a szarnak, bajnak nincs gazdája kezdetű népi bölcsesség dallamára. Ugyanolyan rakás szar volt az Antall kormány is mint a csúti cigány és bűnöző bandája, annyi különbséggel, hogy a csúti még rátett egy lapáttal és a demokráciát, a jogállamot is telibeszarta!
CsipkeRózsa
@Pegero: @gulyasgyula: Nézzétek meg, hogy most mi folyik az országban, már törvényesen biztosított a nagy mértékű lopás. A minielnök országrablása a jó példa a fideszes és kdnp képviselőknek, polgármestereknek, jó barátoknak, stb., mindent lenyúlnak, amihez hozzáférnek. A családtagok gazdagodási mértéktartását is csodálni lehet. Itt több ezer-milliárdról van már szó.

Antall privatizációs minisztere Dr. Szabó Tamás volt. Az MSZP minisztere pedig Csiha Judit, Suchman Tamás.
Akkor minden valós történés nélkül támadhatták őket. Az MSZP kormányok alatt nem volt olyan esemény, ahol valóban kormányszinten történt volna lopás. Eltévedt emberek lehettek. A kiderült eseteket kivizsgálták, akkor nem volt az a divat, ami most, hogy "majd megvédünk".

Jó volna, ha észre vennétek, hogy mi folyik az országban.
Eladott Ország
Naszóval, csak hogy teljesen világos legyen. Szerintem nincs szükség erre az MDF-es emlékezésre ahhoz, hogy világos legyen: ennek a lényegében förtelmes 28 évnek az ismert módon való alakulásáért és a jelen állapotnak a létéért az elsőszámú felelős az ország 1990-ben „szabadon megválasztott” miniszterelnöke, akit gyalázatos tevékenységében az MDF jelű konglomerátum támogatott. Hogy még világosabb legyen, nézetem szerint az illető – hajdan jobb sorsra érdemesnek vélt, kultúrembernek látszott alak – beírta magát a magyar történelem legkártékonyabb figuráinak sorába. Bizonyos szempontból még ezek közül is kiemelkedik, minthogy az ország történelmének legeslegelső esélyét tette lehetetlenné, a legeslegelső, valóban minden nagyhatalomtól és külső politikai formációtól független állam megteremtése helyett hozott létre egy ásatag, feudális rendszert, ami egyenesen vezetett vissza a középkorba. Hát akkor emlékezzünk.
kolozsvaros.com/2018/12/10/a-magyar-tortenelem-legkartekonyabb-figurairol/
kereső
@Eladott Ország: ez nagyon ül!/és ütne, ha olvasnák nagyon sokan.
Yoda69
@durbincs: Mit rontod itt a levegot te szerencsetlen barom?
gulyasgyula
@CsipkeRózsa: ...Észre vesszük ---vettem sőt átéltem Kedves Rózsa ...Ők csak privatizáltak de azt nagyon csúnyán ...Nem kormányszinten loptak de egész jól élnek még mindig az összeharácsolt vagyonból ...Vajon mekkora lehet az a vagyon ???
tulipan
@Durbincs:Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?
Eladott Ország
@papa.49: december 9.,12:50; Antall József tanár, könyvtáros, muzeológus volt, közgazdász az holtbiztos nem volt, tudomásom szerint professzor sem.
papa.49
@Eladott Ország: Mégis úgy adta el magát mint történelem prof. !!!
Eladott Ország
@papa.49: Az én tudatomban úgy vonult be Antall, mint a magyar történelem egyik legkártékonyabb figurája, egy " Van Gőgh" ex-miniszterelnök. Antall József, - mortuis nil nisi bene - egy felfuvalkodott, gőgös és semmitérő tróger volt, hasonló, mint az apja, a jadvasemes gazember, aki főszerepet vállalt a szorgos és becsületes magyarországi németség háború utáni elüldözésében. Tudásközpont, egy harmadik generációs szarjankóval. Undorító egy família. Antall igenis bűnös. Megvolt a lehetősége és az apparátusa gondolkodni, tárgyalni, alkudozni. A spontán privatizációval, a termelőeszközök gyárak kiárusításával, az iparunk és mezőgazdaságunk tönkretételével milliók munkahelyének felszámolásával elárulta saját népét, ezzel együtt hazáját. De nem csak ő a bűnös, hanem az a parlamenti képviselői generáció, akik még most is falják fel a milliárdokat és büntetlenül vegetáltatják az országunkat.
A húgyosjózsit legalább idejében elvitte az ördög. A viktátornak bezzeg nem enné ki a rák sem a belit, ez a geci a nyakunkon maradt.
Commenter
Nem akartam már ide írni, von und zu joseph gőghös sokakat irrritált, annyit azért szeretnék még hozzátenni, hogy nagyon nagy a baj ott, ahol egy politikus életművét és emlékét ilyen módon kell ápolnia egy volt belügyminiszternek közpénzen. Ez már személyi kultusz, nem halottról való megemlékezés. Egy politikust a politikai életműve minősít az csak plusz ha még magánemberként is szimpatikus.A halottak emlékét nem pénzért hanem szeretetből és tiszteletből szokás amúgy ápolni.
Ellenpélda: Ott a Horn Gyula szobor: az emberek nem csak virágot raknak a szobor elé, hanem néha cigarettaszálakat is a szobor ujja közé mivel tudják hogy nagy dohányos volt. Apró gesztus ez, a tiszteleté, de valahol személyes is.
Eladott Ország
@Commenter: Az igazi tiszteletet ki kell érdemelni, nem lehet örökölni, sem megvenni és erővel sem lehet kicsikarni.
Commenter
@papa.49: jól elvolt őlő az orvostudományi múzeumban marhára üldözték az átkosban. Bomlasztotta is a rendszert rendesen úgy belülről. Hát nagyon nem.És mit tett az országért? Semmit. Ellene azonban sokat. Eltékozolta kül és belpolitikai politikai és pénzügyi tőkénket, kisajátította a rendszerváltást, szépen illusztrálta hogy változtatás és nem váltás mert váltani alsóneműt szokás, aztán elkezdte a határon túliak ajnározását, jobbost és utódot csinált a totálisan köpönyegforgató orbánból, hitvány, léha és haszonleső semmihez nem értő figurákkal vette körül magát. Bűneinek lajstroma eléggé végtelen, az a bizonyos lista talán mindent ver, mert harminc éve zsarolható vele a politikai közélet. Az egyik legrosszabb min. e volt orbán előtte van, boross utána. Ennyi.
CsipkeRózsa
@gulyasgyula: Úgy tudom, a Lábatlani Cementgyárat Antallék privatizálták.
Commenter
@CsipkeRózsa: bizony. ő hozta divatba a nepotizmust is. A saját fiai plusz J. Géza révén.
Commenter
@durbincs: nem durvulunk onnan Hincestiből. milyen tulipán? Havazik nem látja? Gyökér az. Vagy gyopár.
Commenter
@durbincs: hé, a rifost cikkeket linkelgesse inkább ide.
Commenter
@durbincs: a gyrososra koncentráljon mondtam az a maga terepe.
gulyasgyula
@CsipkeRózsa: ...Nem csak azt ...Ami az """uralkodásuk idejébe belefért """"""" mindent ...
Commenter
@durbincs: csak baromságokat képes írni?!
Commenter
@durbincs: durván offolja egy halott topicját. Szégyellje magát.
Eladott Ország
@Pegero: Az alábbi videón a magyarországi valóságot láthatjuk egy külföldi szemén keresztül. Tényleg azt hisszük, hogy Európa nincs tisztában azzal, mi folyik Magyarországon? Nagyon is tisztában vannak vele, sőt. Orbán Viktor nem egy bátor ország hős vezére, hanem egy szánalmas pojáca. Az alábbi videón Frank Engel, luxemburgi képviselő szembesíti Orbán Viktort a valósággal. Azzal, hogy az Európai Parlament nem egyenlő a magyar tisztelt házzal, itt többségében nem bábok, hanem gondolkodó emberek ülnek, akik készek épeszű döntéseket hozni. Tanulságos.
www.facebook.com/direktivmedia/videos/308650189945945/
uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7830735017a0d1f0e3c63c82a3681b7744466e49681cfbc45c774a490.jpg?w=800&h=540
Eladott Ország
@Pegero: Egyszóval hideg van cefetül, de Bayer Zsolt éppen össze akarja trombitálni a békemenetet Orbán Viktor védelmében. Jó. Nem erről jutott eszembe, csak úgy. Hamarosan évforduló lesz, bár nem hinném, hogy valaki is ünnepelni fogja. De azért szólok:
A diktátor december 21-ére tömeggyűlést szervezett a fővárosban saját támogatására. Az elnöki palota erkélyéről szónokolt, amikor a több százezres tömeg váratlanul a diktatúrája elleni tüntetéssé változtatta az eseményt. A katonaság nagyon gyorsan átállt (bizonyos nézetek szerint jól előkészített puccs történt). A tömeg elfoglalta a televízió épületét. A korábban mindenható diktátor hatalma órák alatt semmivé foszlott és feleségével együtt helikopteren menekült el Bukarestből. A forradalom oldalára átállt hadsereg légi irányítása azonban légtérzárat rendelt el, ezért le kellett szállniuk. Gyalog indultak a közeli Târgoviște városába, ahol egy kutatóállomáshoz nyitottak be. A vállalat emberei értesítették a rendőrséget, akik elfogták és a helyi laktanyába szállították őket. Veszélyes hónap a december. És óvatosan az összetrombitált hívekkel, mert okozhatnak meglepetést .Csak tessenek igyekezni, mert napról napra nagyobb a tömeg az utcákon, jövőre meg fájront lesz a fidesz bűnöző bandának. Nektek nem szuverenitás lesz, hogy b@zd meg a fajtádat, hanem börtön!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:26; A jóqrva anyádat te fideszes barom. Hát mi a büdös picsáért nem tudsz a tárgy cikkre válaszolni. Kár hogy anyádba nem szorult a fejed, vagy nem ült a WC-re mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te fideszes szarházi. mocsok.
78.media.tumblr.com/ea9f037cd2f8a22fa7a1216f92d17e6b/tumblr_inline_p6rmj07Xhg1sly7uh_540.png
Eladott Ország
@Pegero: @durbincs: fidesz birkamenet. Aki nem szólt csak bégetett, az kapott csak dicséretet.
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.