Herényi Károlyt is meghívták Antall József halálának negyedszázados évfordulójának parlamenti megemlékezi ünnepségére. Ám a volt MDF-es politikus nem megy el.

Antall-megemlékezés: Herényi nem mutatkozik Orbán Viktor társaságában

Sajnálatomra nem áll módomban a megemlékezésen részt venni. Ennek oka a megnyitó előadást tartó személye, Orbán Viktor. Antall József miniszterelnök emléke iránti tiszteletem indokolja távolmaradásom

– áll Herényi Károly levelében, amit a Veritas Intézetnek címzett.

Az MDF volt szóvivője szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében arról ír, nem ünnepelhet együtt és nem vállalhat szellemi közösséget egy olyan emberrel, aki szisztematikusan döngöli földbe, teszi tönkre Antall József életművét, politikai munkássága szinte minden eredményét.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyon nincs miért emlékezni a profra, végül is ő és a bandája tette taccsra az ország gazdaságát, mondjuk a nem értettek hozzá, de akko minek pofáztak bele !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: Egyszóval hideg van cefetül, de Bayer Zsolt éppen össze akarja trombitálni a békemenetet Orbán Viktor védelmében. Jó. Nem erről jutott eszembe, csak úgy. Hamarosan évforduló lesz, bár nem hinném, hogy valaki is ünnepelni fogja. De azért szólok:
A diktátor december 21-ére tömeggyűlést szervezett a fővárosban saját támogatására. Az elnöki palota erkélyéről szónokolt, amikor a több százezres tömeg váratlanul a diktatúrája elleni tüntetéssé változtatta az eseményt. A katonaság nagyon gyorsan átállt (bizonyos nézetek szerint jól előkészített puccs történt). A tömeg elfoglalta a televízió épületét. A korábban mindenható diktátor hatalma órák alatt semmivé foszlott és feleségével együtt helikopteren menekült el Bukarestből. A forradalom oldalára átállt hadsereg légi irányítása azonban légtérzárat rendelt el, ezért le kellett szállniuk. Gyalog indultak a közeli Târgoviște városába, ahol egy kutatóállomáshoz nyitottak be. A vállalat emberei értesítették a rendőrséget, akik elfogták és a helyi laktanyába szállították őket. Veszélyes hónap a december. És óvatosan az összetrombitált hívekkel, mert okozhatnak meglepetést .Csak tessenek igyekezni, mert napról napra nagyobb a tömeg az utcákon, jövőre meg fájront lesz a fidesz bűnöző bandának. Nektek nem szuverenitás lesz, hogy b@zd meg a fajtádat, hanem börtön!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 18:26; A jóqrva anyádat te fideszes barom. Hát mi a büdös picsáért nem tudsz a tárgy cikkre válaszolni. Kár hogy anyádba nem szorult a fejed, vagy nem ült a WC-re mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te fideszes szarházi. mocsok.
78.media.tumblr.com/ea9f037cd2f8a22fa7a1216f92d17e6b/tumblr_inline_p6rmj07Xhg1sly7uh_540.png
Eladott Ország
@Pegero: @durbincs: fidesz birkamenet. Aki nem szólt csak bégetett, az kapott csak dicséretet.
www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.