A BRFK kiadott egy közleményt, ami szerint „minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének sérülésével kapcsolatban kiadott közleményét”. A BRFK azt írja, a „Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia”. Komjáthi az Alkotmány utcában azután sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. A rendőrség azt írja, „Komjáthi Imrét nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt”. Az ATV azt írta, hogy a rabszolgatörvény elleni tüntetés hivatalos vége után Komjáthi Imre egy zászlóval felment a színpadra, és azt mondta a tüntetőknek, foglalják el a Kossuth teret, majd elkezdett a térre futni, ahol a rendőrök leteperték. Térdsérüléssel vitték kórházba. A Mércének azt írta, hogy: „A politikus akkor sérült meg, amikor a rendőrökkel való tolakodás közben nekinyomták a Parlament előtt található kő térelemek egyikének, ekkor fordult ki a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
brfk. úgy történt, hogy saját maga készakarva kificamította a térdét !!!
Söndörök fussatok neki ennek még egyszer, mert lehet, hogy van felvétel is róla, és akkor sokkal kínosabb lesz a mosakodás !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
brfk. úgy történt, hogy saját maga készakarva kificamította a térdét !!!
Söndörök fussatok neki ennek még egyszer, mert lehet, hogy van felvétel is róla, és akkor sokkal kínosabb lesz a mosakodás !!!
simmering73
Nem bizony. Többen látták, hogy Komjáthi Imre leteperte saját magát.
Commenter
@papa.49: tehát pontosan úgy történt hogy igenis ők teperték a földre- kár a szerecsenmosdatásért. Kiváncsi vagyok mit szólt ehhez az éppen a T: Házban ünneplő nem tisztelt házelnök?
Clavigo
Révész Mártiriusz véleményére lennék kíváncsi...
Commenter
@Clavigo: ő már csak a bicikliutakat véleményezi!
papa.49
@Commenter: Főleg azokat amelyek szédítő hosszúak, mindössze kb. 5 méteresek, és egy villanypóznát kerülnek ki, az építésük meg kb. 1.5 millióba került !!!
Commenter
@papa.49: de ez is milyen már, hogy szinte már mindennek van miniszteri biztosa? Tárca nélküli miniszter se volt ennyi pedig abból is akadt ám! Az még csak hagyján hogy bicikliút, de nem igazán vagyunk vagy leszünk a biciklivel közlekedők országa sem. Nem vagyunk erre úgy rákattanva mint a hollandok vagy a dánok, kár ezt erőltetni.
papa.49
@Commenter: De ez a március a kotonszökevények is ilyen hatalmas, fontos megbízatása van !!!
Commenter
@papa.49: erre az emberre se emlékezne senki ha nem kapja meg Victor Hugo után a a Marius(z) nevet, meg a kamu szemkilövetős rinya miatt.
papa.49
@Commenter: Talán még emlékszel rá, mikor a tévében megjelent ez a fütyi a fején egy sebtapasszal este, másnap a kórházban má egy tekintélyes turbánnal a fején volt látható !!!
Commenter
@papa.49: nem emlékszem már erre csak annyi maradt meg hogy még hónapok után is ezt fújta. Bőségesen kárpótolták érte hogy őt is eltalálta a balközép csürhe-bezzeg a vétleneket akiknek a garázdák felgyújtották az autóikat amelyekkel a környéken parkoltak nem kárpótolta senki.
CsipkeRózsa
@papa.49: A játékvonatok is Máriuszhoz tartoznak.
papa.49
@Commenter: Ő ott az Astoriánál szervezte a csürhét. és állítólag ott verték fejbe a rendőrök, mindenesetre a videón látható, amit a tökfején a bal oldalon a homloka közelébe van egy sebtapasz kb. 5x5 centis, másnap már a turbánnal a fején volt látható !!!
Commenter
@CsipkeRózsa: már csak egy cosette kellene hozzá.
Commenter
@papa.49: szerintem meg direkt fejbe verette magát a csürhével hogy a rendőrökre kenje. Erről az alakról is mindent el lehet képzelni.
tudode
Nem csak a a BRFK-nak, a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOKNAK is baj van a gerincével, mert valójában a RABSZOLGATÖRVÉNY ellen tüntetük a Kossuth téren szándékoztak befejezni az elégedetlenségüket, békésen!
.
Mi fogadta őket CINIKUSAN:
.
Nem a POLITIKAI KALANDOR, az ország háza főbejárata PIROS SZŐNYEGGEL, tárva, nyitva fogadta őket!
.
Komjáti Imre korrektebben látja a történetet:
.
"""Elmondása szerint egyáltalán nem neheztel a rendőrökre, ők szerinte „tették a dolgukat”, és azt is megjegyezte, látszott, hogy sok fiatal rendőr van jelen, akik inkább szégyellik magukat a foganatosított intézkedés miatt.""
.
A rend őrei u.a áldozatai Orbanisztánnak, mint bármely állampolgár, és nem úgy teljesítenek parancsot, mint a FARMER GATYÁS, rendszerbe szervezett KATONÁI:
.
www.youtube.com/watch?v=Gj3kd3HTCn8&t=40s
.
És a BRFK eltűri a "versenytársakat"!!! Szégyen szemre!
papa.49
@Commenter: Mivel van róla videóm, így tudom akkor a Rákóczi úton senkit nem vertek a rendőrök, csak hangos beszélőkön próbálták a tömeget oszlatni, ez a takony a Dohány utca felől jött ki a Rákóczi útra, utána kis idővel kezdték a kukákat borogatni, meg a telefonfülkéket felgyújtani. .. A rendőrök ekkor kezdték a könnygáz gránátokat a fejük fölé lőni !!! Ez még a Rókus kápolna környékén volt
CsipkeRózsa
" A BRFK azt írja, a „Kossuth térre demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia”."

Komjáthi Imre azt mondta, hogy "foglaljuk el a Kossuth teret".

Egyébként, a visszafoglalás kifejezés is helyes, hiszen egy lezárt területet inkább visszafoglalni kell.
tudode
@tudode: .
A "versenytársak" helyett konkurencia illik jobban, azok, akik megakadályozták szétrámolták a NAKI kedvére a TV székházat, piszkoskodtak a Fidesz székház előtt a gyermekeinkkel, és megakadályozták a választási bizottságnál is a javaslattevőket, és ki tudja MIT KÖVETTEK el honfitársaik ellen FITYISZ PARANCSRA!
.
Klassz!
.
A KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN szektának van még MAGÁN SEREGE IS, akik lóvéért húznak, mint a meszes, a CÖF-el együtt!
papa.49
@CsipkeRózsa: Ezt majd elfeledtem, kösz...
dr. prédikátor
Én láttam amikor a Komjáthi bevitt magának egy dupla Nelsont, és akkor került a földre, egy 10 pontot érő fogással!!!
Commenter
@papa.49: hatalmasat garázdálkodtak és volt rendbontás keményen az alkotmányos rend megdöntésére tett kísérletért ugyan mi is járt volna? A fő felbújtó meg a rohadtul rühellt Brüsszelben sunnyogott épp...
papa.49
@Commenter: Az Astoriánál a színpad mögött az Erzsébet híd felé állt a páncélozott BMW. amivel elpucolt a tetű a beszéde után !!!Aztán a pribékjei kezdték a szervezni a zavargásokat !!!
Commenter
@papa.49: hatalmasat hibázott Gyurcsány Ferenc hogy nem lökte őket oda ahova valók voltak már akkor is: a bíróság elé!
papa.49
@Commenter: Nem hibázott, CSAK BETARTOTTA A TÖRVÉNY BETŰJÉT, SZELLEMÉT, így visszagondolva talán még se kellett volna betartania, mert akkor helyre téve a ,,csipetcsapatot,, ma nem tartanánk itt !!!
Hiszen még a budapesti rendőr kapitánynak is csak annyit mondott ,,minden törvényes eszközzel tartsák fenn a rendet,, mégis ezt is megpróbálta a ,,hisztikriszti,, bűnnek beállítani !!!
Commenter
@papa.49: hát nagyon nem kellett volna betartania mert államcsínyt kiséreltek meg azért meg az jár ami. Ráadásul GYF egy kiszivárogtatott beszéd kis részletének esett áldozatul amit akkor mondott azt nem a nyilvánosságnak szánta. Ráadásul még a kontextusból is ki lett ragadva a káromkodások sora, hogy még nagyobb legyen a felháborodás. És mindenki megúszott mindent. Pont azok akiknek nem kellett volna a beszéd kiszivárogtatói, és a fidesz. Ennyi, sajnos.
papa.49
@Commenter: Van aki nem csak mondja, hogy ,,betartja a törvényeket, hanem úgy is cselekszik,, és van aki szarik a törvényekre (még ha ő is alkotta) és semmit nem tart be belőle, csak a pillanatnyi érdek vezérli !!!
Commenter
@papa.49: erre már maximum csak az öntörvényű használható, kimaxolta ezt és politikai szinten is új értelmet adott ennek a szónak :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.