„Az első tizenegy hónapban az államháztartás központi alrendszerének hiánya 1842,4 milliárd forint volt. Soha nem volt ilyen magas ez az összeg. Az Orbán-kormány az uniós pénzek hazai forrásból történt megelőlegezésével indokol. Ettől még a tény tény marad: soha nem volt ekkora a magyar költségvetési hiány. Minden idők legnagyobb áfája, minden idők legmagasabb benzin ára, minden idők leggyengébb forintja, minden idők legnagyobb államadóssága, és most már minden idők legmagasabb költségvetési hiánya fűződik az immár kilencedik éve kormányzó Orbán Viktorhoz. A mostani hiány már jóval magasabb a 2006-os hiánynál, pedig akkor a Gyurcsány-kormány autópályákat épített, és 13 havi nyugdíjat is fizetett. A Pénzügyminisztérium azzal magyarázkodik, hogy késve érkeznek az uniós források, és azt a hazai hiány növelésének árán a kormány előlegezi meg a pályázóknak.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Hatalmas gratula :( ebben minden előző kormánynál sikerült jobban teljesíteni. Jöhet az államcsőd?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Csak ennyit ismertek be abból amit elloptak!!!nem véletlenül lettek ezek a gecik milliárdosok!!! Rohadjatok meg mind a bőrötökbe tetves gerinctelen mocskok!!!
Commenter
@nevemnick: ez nem mehet sokáig így már. TÉSZ-t rájuk (halmozottan és pardon lehetősége nélkül , teljes vagyonelkobzást, ú.j demokratikus, szabad választásokat, vissza az alkotmányt, a köztársaságot és szakértői kormányt plíz. Igazán nem sokat kérek.
nevemnick
@karma1: kína már adott kölcsönt a vasútra, amit ők nem is fognak használni. Annyira ők sem hülyék, hogy továbbra is adnak hitelt egy olyan vezérnek, aki hamarosan csődbe sodorja az országát.
Azért járta be a fél világot, hogy innen-onnan egy kis maniért kuncsorogjon, mert érzi a vesztét. Egyedül IMF ha még nem adott, akkor adni fog, és mindenki tudja, hogy mit jelent... még az ükunokáink is látni fogják.
karma1
@nevemnick: Nem egeszen. A Deli Aramlat vagy mi a szosz a neve az uj Selyemutnak, ami elmegy nalunk delen az egy mas dolog - erre valoban adtak penzt, de semmi mast, mert amit orban remelt, az nem jott be - o ugyanis ugy gondolta, hogy majd meszaroson meg garancsin keresztul jo kis zsiros epitesi munkakat kap Magyarorszag, ahol annyit lehet lopni, amennyi a csovon kifer. Hat nem - a magyarok csak elhanyagolhato biodiszlet voltak ezen a targyalason - nem is tortent semmi emlekezetes, gyakorlatilag Kina ott szarja le orban fejet, ahol tudja.
En arrol beszelek, hogy DIREKT kolcsont, vagyis HITELT kert az orszagnak orban, amiert tancolt a kinai elnoknek. EFFEKTIVE tancolt (nem pavatancolt, bar azt is. Penzert mindent).
En errol beszelek, vagyis orban tutira kapott Kinatol penzt, csak persze az egesz gazdasagi elet mar mutyiban megy, a hitelfelveteleket kuszaszem intezi, nem publikus, kinek tartozunk csilliardokkal.
Sámannus
Mondjuk az oligarchák sem tartották vissza, mert ebben igen segítőkészek. Gondolom a paksi hitel is ebből lett visszafizetve.
Sámannus
"Pénzügyminisztérium" és a "tárca" (röhögök):DDDDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.