Ma 10 órától tüntettek a szakszervezetek a túlóratörvény ellen, több ezren vettek részt a demonstráción. Szombaton a tömeg a Jászai Mari téren tiltakozott a túlóratörvény ellen, onnan vonultak át a Kossuth térre, ahol eleinte rendőrök fogadták a lezárt téren, később azonban beengedték az addigra 200-300 fő-re csökkent tömeget. Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke beszédében kifejtette, hétfőtől már nem csak Budapesten számítanak a tiltakozókra, hanem országos szintű útlezárásokat szerveznek.“Ebben az országban mindenre van pénz, csak a bérünkre nincs.” – mondta Kordás Lászkó. Dr. Szilágyi József is felszólalt a LIGA Szakszervezetek társelnökeként és EVDSZ elnökeként kifejtette: “Értsék meg a gazdasági és politikai vezetők: nem vagyunk robotok!…Mi nem tüntetni akarunk, hanem párbeszédet, megfelelő életet, élhető béreket!” A Külügyminisztériumi Dolgozók Szakszervezetének elnöke, Mezei Tibor szerint a rabszolgatörvénynek pusztulnia kell! Székely Tamás...

Forrás: hirzona24.com
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez az útlezárás csak félmegoldás. A leghatásosabb egy országos sztrájk lenne. Minden és mindenki le állna, közlekedés, oktatás, gazdaság, na ez volna az igazi. Rögtön kormányváltás lenne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Olsiosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
csipetke
@Manhattan: 19:03 Ehhez kéne jónéhány tökös ember,akik ezt megszervezik.
Franciaországban meg tudják oldani.Mármint nem az útlezárást,hanem a kormány meghátrálását.Ellene vagyok az erőszaknak,de ha másképp nem megy...
Commenter
@csipetke: érdekes, a taxisblokád idején hogy összetömörültek a taxisok. Most is meg lehetne tenni gaz országos szintű összefogást az oktatás az eü stb. stb. területen.Az hogy oár ellenzéki politikus egy fotó erejéig sárga mellényben szolidáris az kevés- sajnos.
papa.49
@Commenter: A taxisok beálltak a csaholók közzé !!!
Commenter
@papa.49: ...akkor a karaván meg halad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.