Ezt kapod ma, ha ki mersz állni a hatalommal szemben. Vasárnap délután tüntetést tartott az MTVA székháza előtt Hadházy Ákos független képviselő, néhány civil, politikai aktivista és politikus (Nagy Navarro Balázs, Gulyás Balázs, Hajnal Miklós és még mások). Néhány száz ember gyűlt össze az eseményen, aminek a végén Hadházy besétált az épületbe, és elérte, hogy követeléseit beolvashassa a közmédia kamerájába. Az egyik követelés illetve kifogás úgy szólt, hogy a közmédia nem kiegyensúlyozott, és nem számolt be többek közt arról az aláírásgyűjtésről, ami az Európai Ügyészséghez való csatlakozást célozza meg, ezért vezetését le kell váltani. Az MTVA 19 órás híradójában számolt be az hvg.hu-ra hivatkozva egy olyan eseményről, ami egyébként a székházuk előtt zajlott. A 3 és fél perces anyagban elhangzott, hogy az uniós ügyészség mellett állt ki csupán pár száz ember. A 200-300 ezer aláírásnál tartó gyűjtést, és a közmédia elleni tiltakozást nem említették, ahogy természetesen...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aki a köztévében dolgozik az bűnsegéd a maffiakormány ténykedéseiben. Ha meg is ússzák a bíróság előtt az elszámoltatást, majd számoljanak el a gyerekeik vagy unokáik felé.
namihami
Akibe a "" közmédia"" belerúg az inkább felmagasztosul, mint az, akit a Fidesz kitüntet.
Ide sikerült a honi kitüntetések értékét "" felhozni"".
Kossuth díj, Széchenyi díj, Balassi kard és társai:: inkább szégyen elfogadni, mint dicsőség. Nemcsak az adományozót, de a díjazottat is a sz@rba rántja. Hogy is mondta egy mára klasszikus? "" Jár ezzel valami pénz is vagy csak a szégyen."" Ez a közeg a díj mellé a hűségét is eladja. Addig, amíg nem sikerül leváltani őket, mert pont ezek a díjazottak lesznek az első patkányok a süllyedő hajóról.
Nessy
Mi mást lehet várni a lakáj médiától! Őket ezért fizetik! Hírt hamisít? Hírigazgató lesz belőle! Ő már tudja, hogy is kell csinálni.
bence
Szemét , csürhe fidesz ! nincs olyan mocsokság ami ezektől ne tellene ki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.