A szakszervezetek félpályás útlezárásokkal készülnek ma ma Pécsett és Győrben. A túlórakeret tervezett emelése ellen demonstrálnak így. 

Itt vannak az útlezárások a rabszolgatörvény ellen

Fotó: MTI

Ha megkapják az engedélyeket, akkor országszerte több nagyvárosban lesz hasonló akció. Végső esetben pedig sztrájkkal és demonstrációkkal lehetetlenítik el azokat a cégeket, amelyek alkalmazni akarják az új szabályokat.

A törvényről egyébként szerdán szavaz az Országgyűlés.

(ATV)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mindeközben hamarosan elfogadja Orbán udvartartása (régebben parlamentnek hívtuk) az új törvényt, ami az eddigieknél is szélesebb körű felhatalmazást, konkrétan teljhatalmat ad a bűnbanda kezébe. Nem marad olyan törvény, ami a kormány túlhatalma ellen védené a polgárokat. Ha a frusztrált kocafocista kedve úgy hozza, bármikor bármelyik tüntetést be lehet tiltani, bárit le lehet hallgatni, bárkinek a tulajdonát el lehet venni. Addig kell folytatni a sztrájkot, míg ez a rohadék bűnöző banda meg nem bukik, és börtönbe nem kerülnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Mindeközben hamarosan elfogadja Orbán udvartartása (régebben parlamentnek hívtuk) az új törvényt, ami az eddigieknél is szélesebb körű felhatalmazást, konkrétan teljhatalmat ad a bűnbanda kezébe. Nem marad olyan törvény, ami a kormány túlhatalma ellen védené a polgárokat. Ha a frusztrált kocafocista kedve úgy hozza, bármikor bármelyik tüntetést be lehet tiltani, bárit le lehet hallgatni, bárkinek a tulajdonát el lehet venni. Addig kell folytatni a sztrájkot, míg ez a rohadék bűnöző banda meg nem bukik, és börtönbe nem kerülnek.
volvós
@Eladott Ország: 10:25
Sajnos, ahhoz először új Ügyészség, új Főügyész,
új Belügyminiszter , új kormány, új MAGYAR NÉP és
MAGYAR szavazópolgár kell...
Aki Én
,,A teljes fideszes propagandagépezet üvöltve ünnepli a franciaországi eseményeket csupán azért, mert Macron utálja Orbánt. Ebben az esetben rendben van minden, máris nem a franciák belügye, ami az országban történik és Macron (valamint a demokraták, liberálisok és természetesen Soros György) tehet arról, hogy a feldühödött tömeg lángba borítja az utcákat. De aljas áruló mindenki, aki itthon utcára mer menni Orbán ellen, rohadt szemétláda az, aki szót emel a felcsúti kis akarnok baromságai, lopásai, hazugságai ellen. Pedig itt nem égnek az autók, senki nem szedte fel az utcaköveket. Az utoljára Orbánék szervezésében történt meg, de akkor rendben volt, ma már egy visszafogott demonstráció sincs rendben."

kolozsvaros.com/2018/12/10/tokeletesen-kiszolgaltatottak-lettunk/
Clavigo
Vazzze...Tiltakozásra,,sztrájkra,,stb. engedélyt kérni...??? Jaaaa... a csicska szakszi -vezérek lemondtak ezekről a jogokról 2010-2011-ben ??? Akkor lehet " ráhajolni " a 400 óra túlmunkára ( 3 év múlva fizetik ),, Meg különben is..." bóoodog karácsonyt "...Oszt jó napot.
volvós
Anno a taxisblokád volt az igazi...ma már csak a gagyi " kinai " útlezárás
hungarocell lapokkal ...és agyonhasznált traktorokkal
Eladott Ország
@Clavigo: Igen, a gát átszakadt, de addigra a folyó elapadt. Miénk volt a tér, csak üres. Fellobbant láng, amely hamar kialudt. Hiányzott a belső fortyogó láva, amely a kitörés után nem tud megállni, csak ömlik... és ömlik... végeláthatatlanul.
Madácsi Pali
Javaslom az orbángyúlés teljes blokádját, hogy be se tudjanak menni a kis g^cik. Az MSZP és DK meddig kollaborál még? Ha ebből a gyalázatból törvény lesz akár fel is oszlathatják magukat.
Eladott Ország
@volvós: A taxisblokád idején beálltak keresztbe földmunkagépekkel, kamionokkal, teherautókkal a fontosabb útkereszteződéseknél.
Klubtag
@Eladott Ország: ...akkor a jogosan elégedetlenek még tudták mi a dolguk...
Borsodi
@Eladott Ország: Most is az kéne traktorral Hadházi is betudta volna vinni a petíciót.Az internet miatt,hömpölyögtek az úton pedig az szar se volt ahhoz képest ami most jön.Devizások,szegények ébredjetek mert nagy böjt vár ránk ha tovább tűrünk.
Camilosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Desischado
Jó lenne, ha végre már borulna a kártyavár. A sima tüntetés itt már nem elég!
verőce21
A kórházi dolgozók, orvosok, nővérek, ápolók eddig is túlóráztak egész évben és év végén fizették ki átalában, vagy nem. (Eddig még igen, de nagy késéssel.)
Más ágazatokban kényelmesen megszokták, hogy legkésőbb jövő hónap végén, vagy hóköziben megkapják a túlórapénzt, de az eü.-ben eddig is éves kiegyenlítés volt. Ha csak ezt az egyet - az éves elszámolást -, adják be az ellenzékiek módosítónak, nem 3000-et, megszavazta volna a Parlament.
Balfasz, cinikus ellenzék.
Eladott Ország
@verőce21: Ha bemész a boltba vásárolni vagy igénybe veszel egy szolgáltatást akkor ráérsz, majd egy vagy három év múlva kifizetni? Így is bérezést tekintve Európa sereghajtói vagyunk. Az egészségügyben a bérezést tekintve a románok, nagyságrendekkel megelőztek.
hvg.hu/itthon/20181019_Berek_az_egeszsegugyben_Romania_durvan_beelozte_Magyarorszagot
Egy főre jutó GDP tekintetében a románok utolérték a horvátokat, az egyéni fogyasztásból levezetett életszínvonal-mutató alapján pedig beérték a magyarokat. Így Magyarország 11 év alatt a harmadik helyről hátulról a harmadik helyre csúszott vissza.
www.portfolio.hu/gazdasag/utolerte-a-roman-eletszinvonal-a-magyart.253843.html
Az ellenzék a parlamentben csak biodíszlet arra, hogy ezt a szarházi bűnöző tolvaj rezsimet
legitimálja! Az ellenzék egy nagy rakás szar úgy ahogy van!
Eladott Ország
@Klubtag: tegnap, 17:12, De most már elegünk van az önjelölt megváltóinkból és az egész országot bénító sztrájkot kell szervezni teljes útlezárással , addig amíg ez a velejéig rohadt, bűnöző rezsim hatalmon van! Takarodjanak a 3,14csába!
Lepényleső
Ugyan miért a törvény ellen demonstrálnak,a törvény csak szavak melyek összeállnak?
Kinek ez terméke káptalan fogalmának,gyökerét annak kell venni,ne ártson a népek hadának?
1magyar
Az apátok büdös f@szát a 3 éves kerettel, ha majd vásárolunk valamit és 3 év múlva fizethetünk, vagy adókat is 3 év múlva kell egy cégnek,vállalkozásnak befizetni akkor lehet erről a keretről beszélni
1magyar
Na meg a parlamentben is 3 év múlva fizetjük ki nektek a béreteket vagy még akkor sem mert ilyen agyatlanságokkal hergelik az amúgy is kizsigerelt népet.
verőce21
@Eladott Ország: (05:57) Ezeket mondom én is, Laci!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.