1,5 millió forintot kaszinózott el egy kecskeméti építkezésen dolgozó román férfi. A pénz azonban nem csak az övé volt, nyolc munkatársa bérét is eljátszotta. 

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség sikkasztás bűntette miatt vádat emelt egy 52 éves román férfivel szemben, aki idén szeptemberben a saját fizetésén felül a munkatársai összesen több mint 1,5 millió forint munkabérét is eljátszotta egy játékkaszinóban.

Az 52 éves román férfi az egyéni vállalkozó sértett alkalmazottjaként építőipari munkát végzett 8 társával együtt egy kecskeméti telepen.

A munkások a munkabérüket heti rendszerességgel kapták meg az egyéni vállalkozótól. 2018. szeptember 21-én a vállalkozó telefonon jelezte, hogy aznap nem tud Kecskemétre utazni, ezért kérte, hogy munkabérükért a vádlott menjen fel hozzá Budapestre.

Kaszinóban játszotta el kollégái fizetését egy román férfi Budapesten

Fotó: Pixabay

A vádlott a megbeszéltek szerint találkozott a főnökével és átvette tőle a saját és munkatársai fizetését, 2,186 millió forintot azzal, hogy abból a saját 551 ezer forint összegű munkabérét vegye ki, majd a munkásszálláson munkatársainak adja át a nekik járó összeget. A vádlott az átvett összegből a saját munkabérét kivette, a fennmaradó másfélmillió forintot azonban nem adta oda kollégáinak, hanem saját fizetésével együtt egy játékkaszinóban azon nyomban eljátszotta. A kaszinózás végén összesen százezer forintja maradt, ezt adta oda a pórul járt nyolc munkatársának.

A korábban letartóztatásban volt, jelenleg szabadlábon lévő, büntetlen előéletű vádlottat az ügyészség sikkasztás bűntettével vádolja, amely a törvény szerint 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés hozatalára irányuló eljárásban – tárgyalás mellőzésével – végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza és azt, hogy a bíróság kötelezze a vádlottat a sértett kárának megtérítésére.

A férfi bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

(Index)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ha nem Vajna lenne a tulaj, akkor derék matyar média már ezerrel ordítana, hogy a mocsok zsidó elnyerte a szegény román melósok pénzét! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiMM
==--Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
nezelodo
Na megint lerománoztak egy derék fidesz szavazó tesót, nehogy rossz hírbe hozza a támogatottjait. Pedig szegény ő csak kezdő kis ministráns a támogatott elvbarátaihoz képest.
nezelodo
@durbincs: Neked a poesti tesód, te félkegyelmű.
simmering73
"Logótaknyú pöttömmocsári zöldesvizipocok"
Durbincs - beszarok a röhögéstől. Ezért feltétlen kapsz tőlem egy virtuális pirospontot.
wagabund
..."Kaszinóban játszotta el kollégái fizetését egy román férfi Budapesten"...

elvégre egyszer élünk...a sitten lesz mire emlékeznie.
tulipan
@Durbincs: Te ostoba, sötét narancsos segglyuknyyaldosó félfasroknyi Sügér! Ugyebár Te nagad vagy az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban, ahol előbb kimászztál a mocsárból, majd rakonyként lógicálsz a javerjaiddal a bényaöszvérvizeletpálasz mértéktelen nyakalása közben, bémuljátok Shikarival a narancsos haverjaitok falakon levő meztelen fényképeit? Majd elbódúlva firkálatjátok a parancsba kapott listiátokat! Hordjátok el magatokat,degenera gumbolettek ..!!!
Ploesti ipari hulladék és HIRDETŐS SEX STRICIK!!!? Te túlóraérintett ... Hja, ebben a"útszéli" szakmában, bizony...?azt a különítményes múltad, még ki se lett beszélve ? Te minivirslis,a lexikontól nem nő ám meg 15 cm-re a répácskád ? nem tudtad ?az ezüst colostokod meg behomályosodik az ötperces mérésektől ? azt hogy kezeled ezeket, ha rád jönnek az epilepsziás rángásaid? na akkor meg indul a zseb-hoki ? titokba ? a gyűszű-kékkel ?
azt utána nyugszik csak le a pöttöm bicebóca mi, torzszólüttke? narancsos...nyálgép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.