Felháborítónak tartja az ellenzéki párt a munka törvénykönyvének módosítását. 

Jobbik: aki megszavazza a rabszolgatörvényt, elárulja a népét

Fotó: MTI

A Jobbikos Pintér Tibor a Parlamentben, napirend előtt kérte számon a kormányon az úgynevezett rabszolgatörvényt. Azt mondta: álszentnek tartják azt az érvelést, hogy a javaslat csak annak engedi, hogy többet dolgozzon, aki többet akar keresni.

Pintér szerint el fognak menni a magyarok külföldre a módosítás miatt. Arra szólította fel a kormánypárti képviselőket, hogy a magyar emberek támogassák a multik helyett.

A képviselő hozzá tette: nincsen miről tárgyalni, ezt a törvényt nem szabad megszavazni.

Aki ezt a törvénymódosítást megszavazná az asztalt is ráborítanám 

- mondta, de azt is hozzátette, hogy nem teszi ezt, az emberek viszont meg fogják tenni. 

A felszólalásra Bodó Sándor államtitkár válaszolt, papírjából azt olvasta fel, hogy a jelenlegi szabályozás nem megfelelő, a kormány a jelen kor gazdasági kihívásaihoz próbálják igazítani a törvényeket. Továbbra is azt hangsúlyozta a kormány képviselője, hogy a túlórák növelése csak egy lehetőség.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Látszott rajtuk a kezdetektől fogva, hogy nagy részük bűnöző és pszichopata. Amelyik nem ilyen, az pedig egy szégyenteljes tróger dög.
Zeta
Korábban sem kellett volna támogatni a fideszt Semmiben!!
mackoka46
Látszott rajtuk a kezdetektől fogva, hogy nagy részük bűnöző és pszichopata. Amelyik nem ilyen, az pedig egy szégyenteljes tróger dög.
tudode
Ki gondolta volna a RENDSZEVÁLTÁS HAJNALÁN, hogy 30 év múlva MILYEN JÓ LESZ NÉLKÜLÜK, diliház lett ettől a szektátok nem csak az Országunk Háza, az egész ország:
.
Nézzük csak a zsebhokist
Közzététel: 2009. febr. 28.
---- FIDESZ - Rendszerzáró Házibuli
www.youtube.com/watch?v=R6VK_VVsBFI
.
Így jár az az ország, amelyik hozzájuk hasonló NYIK-HAJOKNAK adja át az ORSZÁG KULCSÁT!
.
Oly annyira, hogy HANGOL-HATNÁNAK már a NÜRNBERGI MESTERDALNOKOK!
Camilosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
tulipan
Ez egyszer igaza van, sajnos!!!
Tessen mán' mondani, ez a Bodó Sándor államtitkár valóban olyan csonthülye, hoy el is hiszi, hogy, el is hiszi, hogy a "a túlórák növelése csak egy lehetőség." és nem szabáyps engedély arra, hogy a vállalatok látástól mikulásiG dolgoztathaassák, az alkalmazottakat? Ráadásul fizetés nélkül!!! Ha valaki eddig, valahogy nem tudta voln,a most láthatja_ HÜLYÉNEK NÉZIK A NÉPET!
Eladott Ország
Most már nincs más hátra, meg kell bénítani az országot és állandó tüntetésekkel meg kell dönteni a bűnöző, tolvaj, fidesz banda (totális) diktatúráját. Itt már parlamentáris eszközökkel nem megyünk semmire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.