A rabszolgatörvény megszavazását akadályozta volna az ellenzék, de a Fidesz lesöpörte a javaslatot, kérdés, mi lesz ezután.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
@CsipkeRózsa: A szakszrvezetek, meg a pártok, meg a civilek teljes összefogással bénítsák le az egész országot. Nem kell gyújtogatni, tőrni-zúzni, csak blokkolni a fontos vonalakat... aztán majd kiderül valami...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@CsipkeRózsa: Síppal, dobbal nádi hegedűvel...ez valami rettenet. Már csak a székdobálás hiányzik mint Tajvanon, de pont erre találta ki a nem T. Ház nem T. elnöke a Házőrséget...
Madácsi Pali
A bojkottot az orbángyűlés feloszlatásáig kötelező folytatni! A fideSSesek úgyérzik rájuk nem vonatkoznak a törvények. Poltot, Pintért, Orbánt vezetőszárra!
tulipan
Éljen! Na végre képviselik a népet, történik is valami!!! @Commenter: Ha megteheted, nézd meg a régi parlamenti tudósításokat! A Kádár és Hiorthy korszakot megelőzően, még müködütt a valódi parlamenti ellenzék és nem úgy ültek ott mint a megszeppent kiscsibék!!!
tulipan
@CsipkeRózsa: Elindulhat mindenki, jobb életet keresni, ha még nem tette meg!! Kínálat - most - igazán, van bőven!!!
Commenter
@tulipan: mindjárt bevetik az őrséget a maroknyi ellenzék ellen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.