A rabszolgatörvény miatt az ellenzék megpróbálja megakadályozni a Fideszt a parlamentben, obstrukcióval próbálják hátráltatni a munkát. A Fidesz lesöpörte a javaslatot, áll a bál a Házban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Úgy látom kezd kiteljesedni a totális diktatúra!!! Köteles kövér eltárs te geci, bazd meg az anyádat szemét gerinctelen senki!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Eladott Ország: Az állandó sztrájknak szinte minden téren megvan az indoka: egészségügy, oktatás, közszféra, szociális ellátás - csakhogy ezeknek a sztrájkoknak a kisemberek is megisszák a levét. De igen, sorozatos sztrájkokkal és mellette sorozatos utcai tüntetésekkel talán el lehetne valamit érni. De mit? Az nem eredmény, ha egy-egy mocskos törvényt visszavonnak, vagy egy-egy területen enyhítenek valamit. Itt mindent majdnem a visszájára kellene fordítani. De leginkább a Fidesz és a KDNP összes képviselőjét, és korrupt haverjaikat évtizedekre börtönbe kellene zárni.
kereső
@menekült: Ez nem feladás.Ez egyenes következménye annak,ami az elmúlt években történt az országban.Az ellenzék -és az unió részéről. Nem "érdemelték" ki a szavazatomat.
menekült
@kereső: Nem érdemelték ki. És akkor szerinted most majd jól megsértődnek?
kereső
@menekült: Nem fognak megsértődni. Nincs is nekik miért. Nekünk van miért.
Eladott Ország
@menekült: ma 09:05, A fideszt végkép el kell törölni. Ez a rendszer nem javítható. Úgy szar ahogy van! A történelem szemétdombján van a helye. A fidesz bűnözőket pedig börtönbe kell zárni, ahogy az jogállamban illik.
Eladott Ország
Kövér Laca, a kommunista gennygóc, ( aki állítólag konzervatív-keresztény is egyben) Tisza Istváni szinten vezette a parlamenti ülést, aki annak idején rendőrökkel vezettette el az ellenszegülő politikusokat és hihetetlen jelenetek játszódtak a Házban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.