A rabszolgatörvény miatt az ellenzék megpróbálja megakadályozni a Fideszt a parlamentben, obstrukcióval próbálják hátráltatni a munkát. A Fidesz lesöpörte a javaslatot, áll a bál a Házban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Úgy látom kezd kiteljesedni a totális diktatúra!!! Köteles kövér eltárs te geci, bazd meg az anyádat szemét gerinctelen senki!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Úgy látom kezd kiteljesedni a totális diktatúra!!! Köteles kövér eltárs te geci, bazd meg az anyádat szemét gerinctelen senki!!!
CsipkeRózsa
Kövér nagyon örülhet, hogy kipróbálhatta fegyvereset.
mackoka46
Felsórakoztak, hogy elszámoljanak az utazgatásaikkal.
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: fegyvereset helyesen = fegyvereseit.
Commenter
@CsipkeRózsa: vigyázzunk ezzel nehogy egyszer élesben vesse be őket az "óbégató törpe kisebbség" ellen.
Eladott Ország
Szarházi rohadt fidesz bűnöző ganaj banda. Ezzel az erővel az országházat is be lehetne zárni, minek a bohóckodás. Rohadjatok meg!
Aki Én
Húúú, azok a buta fejek.
Csak halkan érdeklődöm. Milyen alapon vegzálják a demokratikusan megválasztott képviselőket munkavégzés közben?
nezelodo
Lesz még nagyobb hasmenés járvány is fiúk! A Kövér pedig úgy viselkedik, mint ahogy a felmenői, az akkori megyei párttitkár atyaúristen szélárnyékában tehették. Lehet, hogy hamarosan a házelnök úr is megkapja a szocialista hazáért plecsnit, nehogy megszakadjon a családi sorozat?
tudode
Még jó, hogy nem a farmer gatyás KATONÁKAT sorakoztatta fel a litye HÁZMESTER!
.
Ilyen is van nekijük:
.
Csak ők nem a MEGÉLHETÉSI POLITIKUSOKRA, a gyermeinkre, a fityisz szákházra buknak!
.
www.youtube.com/watch?v=u9JAoMvAwsI
.
És ezek még mindig ITT JÁTSSZÁK a maszatost!
kisrigó
Most nyert értelmet a nagy fegyverkezés közpénzen, a nép pénzén! Ki ellen alkalmazzák, hát a demokratikusan megválasztott képviselők megfélemlítésére! Remélem, nem hagyják magukat megfélemlíteni, ugyanis emlékeim szerint ez a kövér patkány még un. vadbefogó hálót is beszerzett! Most még "csak" sorakoztat, de sajnos van még más is a "tarsolyában!"
desiro
Lassan már lövet is ez a felfuvalkodott hólyaghurut...
desiro
Érdekes a szopó birkák ilyenkor nem bégetnek???
Eladott Ország
Az ellenzéknek már régen bojkottálnia kellet volna a választást/parlamentet, de sajnos ezektől nem várható semmi, most meg nem tetszik, ha a fidesz leszarja őket.
menekült
@Eladott Ország: Egyszer már azt látnám, hogy az összes ellenzéki képviselő füttykoncertben tör ki, amikor kitiltja egyiküket a parlamenti főgóré, vagy amikor pénzbüntetésre ítélnek ellenzékit, és mindegyik felmutatna olyan molinót, feliratot, bármit, ami miatt megvonják tőle a szót. Minden ellenzéki képviselőt nem lehet kitiltani, vagy többszázezres pénzbüntetésre ítélni. Ha mégis, annak viszont oltári botrány lenne a következménye!
Eladott Ország
@menekült: Egy teljes ellenzéki bojkottnak azért ütős nemzetközi visszhangja lenne. Mos abba ne menjünk bele, hogy a választást is bojkottálni kellett volna az alkotmánysértő választási rendszer miatt.
menekült
@Eladott Ország: Én egészen biztos vagyok benne, hogyha a választást egyöntetűen bojkottálta volna az ellenzék, vagy a választások után nem lettek volna hajlandók ehhez a parlamenti bohózathoz asszisztálni azzal hogy egyáltalán bemennek, az akkora botrányt okozott volna bel- és külföldön egyaránt, ami megakadályozta volna ennek a végtelenül hazug és aljas bandának a hatalomban maradását mostmár harmadik alkalommal. Az meg, hogy a választások nem voltak tiszták, az mindenki számára világos, csak a kormánynak akkora hatalma van, amivel megakadályozza ennek bizonyítását. Hát így jártunk. Hiába mondja el ezerszer egy-egy ellenzéki képviselő, hogy őket, az egyharmadot több ember szavazta be a parlamentbe, mint a kétharmadot, falra hányt borsó.
Eladott Ország
@menekült: Most már demokratikus úton ezt a bűnöző bandát nem lehet leváltani. Nagy a baj a választási rendszertől kezdve a hatalmi ágakba beültetett pártkatonákig, azaz kiépült az autokratikus kleptokrácia. Isten veled liberális/illiberális demokrácia.
menekült
@Eladott Ország: Az a lehetőség még mindig fennáll, amit a Fidesz is hangoztat, hogy tessék más pártokra szavazni, és akkor leválthatók. Ezzel az a baj, hogy még mindig nincs egy olyan párt, akire a többség szavazna. Másik probléma, hogy annyira megvezették és lefizették az emberek nagy részét, hogy akkor se lenne az egydarab pártra annyian szavazók száma, mint a Fideszre. Az meg külön tragikus, hogy ha mégis, az is csak legközelebb több, mint 3 év múlva lenne lehetséges. Egy ember életében nincs olyan sok 4 év, amit odadobhatunk egy ilyen borzalomnak, amilyen 0rbán kormánya.
karma1
@menekült: Csak a valasztasok utani kormanyalakitast, majus 8-at kellett volna bojkottalni. Ahhoz, hogy a valasztasokat bojkottaljak, TELJES OSSZEFOGAS KELLETT VOLNA! Ha meg mar megvan a teljes osszefogas, akkor inkabb a visszalepeseket kellett volna megtenni, hogy ne vesszenek el a resz-szavazatok.
A nagy baj az, hogy ez a sok hulye ellenzeki meg aprilis 8-a utan sem tert eszhez, es meg akkor sem allt ossze egy pillanatra sem azugyben, hogy EGYONTETUEN ne menjenek be a parlamentbe, legalizalni a kormany mocskos csalasat, es hogy ne tudjon orban uj kormanyt alakitani.
Erre azert mar felkapta volna az egesz nemzetkozi jobberzesu sajto is a fejet, mert az derult volna ki, hogy van egy part, (fide$$), ami kisebbsegben maradva akar kormanyt alakitani, DE HOL VAN MOST AZ ELLENZEK? Mert ha majus 8-an SENKI nem lett volna a Parlamentben, akkor kiderult volna azonnal, hogy itt EGYPARTRENDSZER epul! Egy csomo kenyelmetlen kerdesre kellett volna valaszolnia orbannak, amire keptelen lett volna, erre mar nem lett volna eleg habony-rogan (goebbels) semmilyen hulye valasza sem.
tudode
Erre a rendszerváltás óta nem került sor.
.
Ezzel a HÁZMESTER kimutatta volna foga fehérjét, ha nem lenne álcázva az etetője BAJSZA meg a tatárral, pedig NEM CÁFOLTA SENKI, tehát van I-GAZSÁG TARTALMA annak, hogy bizonyítékokkal, hogy
.
---- Orbán Viktor és Kövér László házelnök volt kommunista ügynökök!
olkt.hu/orban-viktor-miniszterelnok-es-kover-laszlo-hazelnok-volt-kommunista-ugynokok/
.
Ezzel üzent azoknak is, akiknek HÁNYINGERE van tőlük!
menekült
@karma1: Ez azért érthetetlen, mert azért mindegyik párt hangoztatta, hogy a célja a Fidesz leváltása, és nem elsősorban azért, mert ők akarnak hatalomra kerülni, hanem mert a helyzet már tarthatatlan.
Eladott Ország
@menekült: Ez az ellenzék ebben a felállásban és választási törvénnyel, a büdös életben nem váltja le fidesz nevű bűnbandát. Itt a polgároknak a civil szervezeteknek kell összefogni, ha kell állandó sztrájkkal megbénítva az országot, amíg el nem takarodnak.
kereső
@menekült: 07:12, Na igen.Hangoztatta-ezért mutatta meg az országnak a középső ujját a jobbik vonával az élen, az lmp széllel az élen. Szép volt,jó volt. Aztán az április 8.-a után , amikor is felvetődött-és elég sok helyről ,hogy nem kéne felvenni azt a mandátumot- volt aki nem is reagált rá- már megint az éllovasok jobbik,lmp- az mszp. meg szépen kimondta hogy de igen, a dk volt az egyetlen amelyik bevállalta volna, de egyedüliként minek.( azért gyurcsánynak nem szabadott volna bemenni, elvitte volna azt a frakciót vadai,vagy varjú).

És májusban,amikor gulyás gergely tárgyalt az ellenzékkel a bizottsági helyekről- és kijött a tárgyalásról mint egy jól lakott macska ,akkor már lehetett látni, hogy az ellenzéknél a pártérdek felülirta az országérdeket. Eladták a választóikat pár milláért. Mind. Ott hagytak bennünket,hogy nézzük a "harcaikat",amit orbán viktor magáncirkuszában folytatnak- és vágjunk hozzá jópofát- és még csak meg sem fordul a felyükben, hogy amikor őket tiltja ki kövér, akkor a mi szánka fogja be,minket hallgattatnak el, mi vagyunki azok akik nem is létezünk. És nem, nem lehet ezt elnézni, hogy "szórakoznak", játszák a nagy semmeit- mert demokráciát meár nem tudnak,mert nincs.
Ennyit róluk. És ugye ennek a következménye, legalábbis részemről-,hogy én ebben nem veszek részt. Nem fogok szavazni menni sem az EP választáskor, sem utána,sem semmikor.
Ez van.
menekült
@kereső: Nem kéne feladnod! Nekünk már semmi más lehetőségünk nincs, csak a tüntetések és a választások. Én azzal nem tudok mit kezdeni, hogy tegyünk meg mindent, ellenkezzünk-tiltakozzunk ott, ahol élünk, dolgozunk. Mire gondolhatnak?
menekült
@Eladott Ország: Az állandó sztrájknak szinte minden téren megvan az indoka: egészségügy, oktatás, közszféra, szociális ellátás - csakhogy ezeknek a sztrájkoknak a kisemberek is megisszák a levét. De igen, sorozatos sztrájkokkal és mellette sorozatos utcai tüntetésekkel talán el lehetne valamit érni. De mit? Az nem eredmény, ha egy-egy mocskos törvényt visszavonnak, vagy egy-egy területen enyhítenek valamit. Itt mindent majdnem a visszájára kellene fordítani. De leginkább a Fidesz és a KDNP összes képviselőjét, és korrupt haverjaikat évtizedekre börtönbe kellene zárni.
kereső
@menekült: Ez nem feladás.Ez egyenes következménye annak,ami az elmúlt években történt az országban.Az ellenzék -és az unió részéről. Nem "érdemelték" ki a szavazatomat.
menekült
@kereső: Nem érdemelték ki. És akkor szerinted most majd jól megsértődnek?
kereső
@menekült: Nem fognak megsértődni. Nincs is nekik miért. Nekünk van miért.
Eladott Ország
@menekült: ma 09:05, A fideszt végkép el kell törölni. Ez a rendszer nem javítható. Úgy szar ahogy van! A történelem szemétdombján van a helye. A fidesz bűnözőket pedig börtönbe kell zárni, ahogy az jogállamban illik.
Eladott Ország
Kövér Laca, a kommunista gennygóc, ( aki állítólag konzervatív-keresztény is egyben) Tisza Istváni szinten vezette a parlamenti ülést, aki annak idején rendőrökkel vezettette el az ellenszegülő politikusokat és hihetetlen jelenetek játszódtak a Házban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.