Már a bizottság előtt van az erről szóló javaslat. A törvényalkotási bizottság módosító javaslata szerint mégsem épül tovább az M0-s nyugati szakasza. Kivennék ugyanis a Budaörs–Budakeszi–Nagykovácsi–Budapest (II. kerület) közötti szakaszt a törvényből. Arra hivatkozva tennék ezt, hogy "nem történt meg ennek a szakasznak a részletes szakági tervezése", ezért a nyomvonalat törölni kell az Ország Szerkezeti Tervéről.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ígéretdömping persze kamu volt,

de mindenkit megnyugtatok az 1000 milliárdot el fogják tapsolni

Igazából még el sem ültek a reakciói annak nagyszabású pas de deux-nek mikor néhány hete Őfenesége és a derék Tarlósch elvtike beígértek vagy megfenyegettek minket (ki-ki az adott projekthez hogy viszonyul) egy sor tervvel a főváros ürügyén, jelezvén, hogy Orbánnak van erre ezer milliárdja.
Azonban ezk egyike máris léket kapott; az M0-ás körgyűrű befejezése (gondolom említettem már, hogy ennek első határideje 1976.cecembere volt). Az mfir.hu számol be róla, hogy „A törvényalkotási bizottság módosító javaslata szerint … M0-s nyugati szakaszát a Budaörs–Budakeszi–Nagykovácsi–Budapest (II. kerület) közötti szakaszt … törölni kell az Ország Szerkezeti Tervéből”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.