Politikai centrumot képezne Puzsér Róbert, ennek első lépését az LMP támogatása jelentheti. Sajtótájékoztatót tartott a független főpolgármester-jelölt, amin több pártnak is sikerült odamondania.

Puzsér Róbert azt mondta: az LMP támogatásával a centrumképzés feltételeinek csupán a fele teljesült, az együttműködés kiszélesítéséhez ugyanis a "potenciális centrumpártok", vagyis az LMP, a Jobbik és a Momentum közül legalább kettő támogatása kell.

A Momentum nem hajlandó tárgyalni – ismerte el, megjegyezve, számára ez elfogadhatatlan és "az SZDSZ legsötétebb napjait idézi", a Jobbikkal viszont zajlanak a tárgyalások. Ezt a pártot Puzsér Róbert "bénultnak" nevezte, amely szerencsére ugyan eldobta régi identitását, de semmi új nincs a helyében. "Én segíteni fogok a Jobbiknak abban, hogy megtalálja a jobbközép identitást" – fogalmazott.

A Momentumnak beszólt, a Jobbiknak segítene indentitást találni Puzsér

Fotó: Facebook

Kijelentette: ahogy a másik két párt, az LMP is súlyos identitáskrízisben van, ám az LMP dolga a legkönnyebb, hiszen az ökopárt gyökerei világosak. Az együttműködés jelenleg közös programalkotásra terjed ki velük, de ha további párt csatlakozik, akkor már kölcsönös vállalásokat, garanciákat tudnak biztosítani egymásnak – mondta.

Ezen pártok szerinte képesek azokat képviselni, akik nem kérnek a nagy szekértáborokból, a jobb-bal hasadékból. Szavazóik centrumszavazók – hangsúlyozta Puzsér Róbert, hozzátéve: konszenzus kialakítására törekszik a pártok között, de ha nem sikerül, mert kiderül, hogy azok csupán a saját sértettségük vagy "kisstílű haszonszerző szemléletük rabjai", akkor a szavazóikból fog centrumot képezni.

Úgy összegzett: azokat szeretnék képviselni, akik egyaránt mondanak nemet a Fideszre és a KDNP-re, valamint az MSZP-re és a DK-ra.

Sétáló Budapest programját egy olyan vállalásnak nevezte, "amelyet meg lehet jegyezni, azonosítani lehet vele és számon lehet kérni". Kijelentette: megvalósítását garantálja, és ha mégsem sikerül, másnap lemond, míg egyéb vállalásai esetében csak törekszik azok véghezvitelére. Zöld, összefüggően besétálható, bekerékpározható autómentes zónát kíván létrehozni Budapest belvárosában – fejtette ki.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem értem...nem értem ki a lófasznak van igénye erre a személyiségzavaros, betegeskedő emberre ? pláne magas hivatalban látni? ez az ember a saját életét sem tudja menedzselni, nemhogy egy többezer-milliárdos pénzforgalmú nagyváros napi, vagy hosszútávú gondjait áttekinteni, feladatokban dönteni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szalaiMM
=_-Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
Camilosta
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
bencemacska
"Zöld, összefüggően besétálható, bekerékpározható autómentes zónát kíván létrehozni Budapest belvárosában – fejtette ki."
Éljen a Belváros, a többi meg dögöljön meg?
Ne találkozzál velem, mert ivartalanítlak, érzéstelenítés nélkül!!!
A háttér hűen tükrözi az egész embert!
Qqberci
Pupuzsér! Hányszor sétáltál le a Németvölgyi útról a stúdióba? Vagy a "Sétáló Budapest" program csak másokra vonatkozik, hogy könnyebben autózhass?...
kisrigó
@Peller Anikó: Ne legyen igazam, de ez a handa-banda szöveg, csak a fidesz ellenes szavazók megosztására szolgál, ergo a fidesz "falova" csak. Egyébként inkább a bulvárban a helye! Ronagyurinak igaza van Tarlóst illetően.
wagabund
Mint tudjuk, a főpolgármester-választás csak (jövő)ősszel lesz...
...a fidesz profi módjára hallgat, csendben nézi-(jókora kárörömmel)-hogy hülyébbnél hülyébb hibákat követ el az ellenzéknek látszó néhány tömörülés..

ha elérkezik az idő, akkor a fidesz beveti a hajóágyúit...nem lesz irgalom...persze addigra ezek a senkik már el is tűnnek a politika pöcegödrében..aki marad, az meg kötheti a gatyakorcot..

Azt nem értem, hogy magukat népi hősnek nevező pártok(MSZP, DK, LMP) nem látja, mekkora kihívás egy várost vezetni? Csak szólok, hogy nem Horváth Csabára gondoltam, az alkalmatlan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.