A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Én mindig mondtam, hogy ilyen fontos üléseken nincs helye a kannás bornak.
dr. prédikátor
@simmering73: Még ha csak kannás bort innának de szerintem ezek valami ütősebbet szednek vagy isznak!!!Lehet hogy a durgincs álltal reklámozott bányalóvizelet kecó páleszt isszák???
cikicakk55
Vajon honnan szerzik be ezek a kábítószert? nagyon ütős az anyag,mert mindig baromságokat mond,de ez most nagyon erősre sikeredett.Miben hiszünk mi közösen a cigányokkal? Mi szeretnénk abban a hitben élni,hogy nem rabolnak ki éjszaka,Ők meg szeretnek abban a hitben élni,hogy sok pénz lesz nálad mikor a sötétben mégy haza felé.ja a hagyományokat tisztelik,az biztos.Bűnözött a szépapjuk,dédapjuk,ükapjuk,nagyapjuk,apjuk ős Ők maguk is. A család szeretete meg abból áll,hogy 14 évesen megszüli az első rajkót,aztán a következő negyven évben még vagy 10 gyereket tíz apától. kell az utánpótlás,mert 50 évesen már nehéz a drótvágót kezelni és az ablakon bemászni. A rendőrök elől való futás sem megy már olyan idősen. Igaz,a rendőrök is csak immel-ámmal kergetik őket,ha kiderül,hogy barnák.
CsipkeRózsa
Farkas Félix, az Országgyűlés roma nemzetiségi szószólója hazudik.

Kásler szerint megint a Bibliára hivatkozik:
“Nem veszik észre, hogy az egyenlőség alapja nem a liberalizmusban van, hanem a Bibliában kell keresni” – fogalmazott Kásler Miklós.

Szerintem mindenkinek adjanak egy Bibliát, mondjuk Orbán buta írásainak kiosztása helyett, meg az Alaptörvény helyett.
Mindenki jól járna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.