Mert a párt nem akar tárgyalni arról, hogy őt támogassa a főpolgármester-választáson. A Jobbiknak viszont segíteni akar, hogy „megtalálja a jobbközép identitást”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: egója és arca az van neki. Hatalmas. A Momentumnak kb annyi köze van az SZDSZ-hez, hogy főleg civil értelmiségiekből áll. A politizálást még csak tanulják és a rendszerszintű választási csalás miatt meg sem tudhatjuk tényleg mennyi százalékot is kaptak. Vigyázzon puzsér mert pont a lmp-t fogja bajba sodorni ha a Momentum berág és előhúzza a zaklatásos botrány kártyát. Apropó, puzsér is azért szólt be mert lmp-s támogatottként ő is ki lett tiltva még a Momentum környékéről is?
kereső
@Commenter: nem tudom.Azt a Fekete-Győr nyilatkozatot olvastam, hogy a momentumos tagok úgy nyiltakoztak-"inkább tarlósra szavaznak,mint puzsérra".
Commenter
@kereső: nem tudok erre mit írni mert sajnos valóban ezt nyilatkozta FGYA sőt azt is, hogy a Jobbik is vállalhatóbb mint puzsér. De ha ez így van, akkor mindegy is már, elszólta magát hogy ők is fiókpárt mert tarlós és a jobbik támogatása szerintem egyenlő a fidesz támogatásával. Vagy nem gondolta át mit is mond, vagy őszinteségi rohama volt...juj, de rossz volt mindezt ezt leírni...
Commenter
@kereső: csak a fiókpárt utat ne, csak azt ne. Ennél több kell legyen bennük- sok ismerősöm a jövőt látja bennük és a fidesz totális ellenpólusát. Rajtuk múlik hogy fiókpártként süllyednek, szakadnak-e vagy valódi alternatívaként szembe szállnak a fidesszel és ezek is FGYA szavai, addig ütik a rendszert amíg be nem dől...
Qqberci
Én meg Pupuzsért egy s*ggfejhez hasonlítom. Illetve nem. Ő az...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.