„Ön nem beszél magyarul, ugye? Mert ha beszélne, tudná olvasni a magyar lapokat, internetes oldalakat…” – reagált Novák Katalin, az Emmi családügyekért felelős államtitkára a France24 újságírójának, amikor az a kormánypárti médiumok és kiadók holdingba tömörüléséről kérdezte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Itt már mindenki elhülyül, aki valamilyen pozicíóba kerül a kormányzatban és környékén? Elfelejtik, hogy külhonban nem olyan jól idomított "mikrofonállványok" vannak, mint a "baloldal által elnyomott" királyi médiába!
namihami
Katicának elfelejtettek szólni, hogy ez nem az MTv1 vagy a Tv2 (és társai)? Itt nem lehet előre leadni a kérdéseket és azokra kell felelni, amiket feltesz a riporter. Nem élő mikrofonállvàny...
A kis csacsi, szórakozott volt. Nem figyelt és eltévedt.
volvós
TehénhátsósTramplika Katika !!! Legalább Te beszélsz magyarul ??...
legalább is a főnököd mellett a fideszes fülbevalóddal...
A cinikus(s) mosolyodat amit a lézerjanitól tanultál, egy-egy családapa
szivesen ráfagyasztaná a kalács képedre...
RonaGyuri
Ez – sajnos – most nem egy anekdota

Ezek a retardált barmok még a hülyeségeiket is egymástól lopják

A derék és nagyon szép (mert hogy okos lenne, azt ugye …) Novák Katalin hívta fel a figyelmet, panaszkodván, hogy azok a mocskos nyugati riporterek nem benyalnak, hanem kérdeznek.
Elmesélvén hogyan oktatta ki a France 24 riporterét, akinek nem volt tudomása a magyar média egyensúlytalanságáról (eleresztette az aranyos blődlit, hogy az ellenzéki média mennyivel olvasottabb, amivel csak erősíti, hogy akkor miért nem ott hirdetnek?). Ezért feltette a kérdést, hogy: „Ön ugye nem beszél magyarul?”! Ami lássuk be nem sokban különbözik Kovács Zotyóka minapi örökbecsűjétől: „van egyáltalán valaki a The New York Times szerkesztőségében, aki beszél magyarul?”!
kissé felnőttem
Ja hogy arrafelé még mernek kérdezni is, Csak nehogy még odakerülj mosogatni vagy Londonba, mert a segg egyszer bezárul és még büdüs is lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.