A kormánypárti képviselők szerint a túlórakeret megnövelése arra is jó, hogy a nagyobb bérre vágyó magyarok ne menjenek el Ausztriába dolgozni. Aki munkahelyi kényszerről és arról beszél, hogy a dolgozóknak nem tetszik a javaslat, az hazudik és Soros - állítják. 

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Most már biztos,hogy a fideszesek fejében óriási a baj.Ekkora f@szságot rég olvastam tőlük,pedig naponta hozzák a kötelező baromságot.Egyrészt,a melós most is túlórázhat,másrészt aszongya kiszhalász,hogyha itt kidolgozod a beled,annyit kereshetsz,mint Ausztriában.Nos,kedves halász,Ausztriában,és más hasonló országban sem kell túlórázni ezért a pénzért.Mellesleg,dolgozzanak a parlamentben 400 órával többet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
...mennyit kerteshet egy ilyen "kétlábú" szócső! Ő mit számol el a túlóra helyett?
Általányban túlórázást,üzemanyag költséget,második lakhelyet,fogalmazásgátló
gyógyszert...stb...stb!
kokopelli
@Eladott Ország: ("tennap" 12:33)
Ez minden középeurópai népre "ráhúzható" volt( Kr.u. 1600 évvel)! Legyen a magyar
büszke,hogy a sokszáz éves hagyományaiból nem enged! Ez mindig így volt és így is
marad!Punktum!...meg a dakotának "Uff"!!
Commenter
@Eladott Ország: relaxáló fürdő, luxusszoba + a VIP ellátás aztaaaa...ugyanez jár mondjuk a János Kh neurológiáján/pszichiátriáján is? a 10 ágyas kórtermekbe? Hát, biztos nem. Amúgy pszichiátriai beteg vagy bármilyen betgséggel kezelt ember megromlott eü állapota okán nem is lehetne min e. Azonnal le kellene mondatni/mondania!
tulipan
DR Eric CARTMEN
... Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
kissé felnőttem
@1magyar: ezek csak vádak senki nem bizonyitotta csak a magyar SAJÁT NÉPÉVEL is
BÉKÉTLEN 1000 ÉVRE VISSZAMENŐLEG MEGY AZ ACSARKODÁS ármánykodás Erre utal a dögöljön meg a szomszéd tehene is... lásd tanácsköztársaság nyilasok ávósok napjanikig kisértenek + még 500 évig a mostaniak is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.