A kormánypárti képviselők szerint a túlórakeret megnövelése arra is jó, hogy a nagyobb bérre vágyó magyarok ne menjenek el Ausztriába dolgozni.

Az Index munkatársai a parlamentben kérdezték a fideszes képviselőiket a törvényől.

(Index)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ne a fideszeseket kérdezzék hanem az utcai embereket. De mit várunk a segnyalóktól.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
HZülye pumpáshalász pesze te se dolgoztál életedben se 5 percet se, te má tudod tetű !!!
szaboria1
Ne a fideszeseket kérdezzék hanem az utcai embereket. De mit várunk a segnyalóktól.
Peller Anikó
Én is örülök ha a többiek nem 8 órát dolgoznak a pénzükért hanem 28-at.

Aki nagyobb bérre vágyik az dolgozzon napi 40 órát.
magyarbakancs
"A kormánypárti képviselők szerint a túlórakeret megnövelése arra is jó, hogy a nagyobb bérre vágyó magyarok ne menjenek el Ausztriába dolgozni."
Na te MÉRETES FASZ!
AUSZTRIÁBAN FELE ANNYI MUNKAIDŐVEL 4 SZER ANNYI BÉRT KERESNEK MINT ITT.
Érted te címeres marha?
Nessy
@magyarbakancs: Dehogy érti! Millióért üldögélni, és hülyeségeket beszélni, csak itthon lehet a Isten állatkáinak. Ezeknek dolgozni kellene, éhen halnának! Igaz a cég is, ahol rajtuk múlna a termelékenység alakulása!
Sőt már olyan boldogok a munkavállalók, hogy 3 év után sem kérik a túlóra elszámolást!
Az hogy a kiszhalász, Kósa, meg a többi agyhalott címzetes marha, nm kellene bennünket hülyének nézniük.
Édesanyám mondta anno: a címeres ökrök a Hortobágyon, a címzetes ökrök a parlamentbe találhatók. Ez ma sem változott fél évszázad alatt!
magyarbakancs
@Nessy:" Édesanyám mondta anno: a címeres ökrök a Hortobágyon, a címzetes ökrök a parlamentbe találhatók. Ez ma sem változott fél évszázad alatt!"
Elnézésed kérem és bele egyezésedet de édesanyád nagy becsű mondatát plagizálni fogom.
Nessy
@magyarbakancs: Engedély megadva! :-))) Egyébként ő is az egészségügyben dolgozott.
justhpeter
@Nessy: A hortobágyi ökör nemzeti érték, a parlamenti ökör nemzeti szégyen.
vacsi
"A kormánypárti képviselők szerint a túlórakeret megnövelése arra is jó, hogy a nagyobb bérre vágyó magyarok ne menjenek el Ausztriába dolgozni."

Agyalágyult banda: Hogy nagyobb bérre vágyik valaki, az nem azt jelenti, hogy éjjel-nappal, látástól vakulásik dolgozni akar, hogy valahogy megéljen a fizetéséből!
Nessy
@vacsi: Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!
A világegyetem esetében még nem bizonyított!
CsipkeRózsa
Persze, azért tüntettek, hogy engedjék őket túlórázni.
Eladott Ország
Te nagyon hülye halász! Te szemét tróger gazember! A magyar dolgozó így is a legtöbbet dolgozik Európában, azt is szarér-hugyér. Ha elmegy a Lajtán túlra többszörösét keresi meg fele annyi munkaidővel, te szarházi!
desiro
@Nessy: Hét még amikor szorgalommal párosul..
desiro
Mondja ezt a szar jankó, aki életében nem dolgozott.
Rohadtál volna bele anyádba.
Dr plágium
Nagy öröm ám orrba szájba túlórázni, hogy megéljenek, és ne maradjon idő a családra, magánéletre, kikapcsolódásra...
Az apátok f@szát örülnek. Annak örülnének ha napi 8 órában kapnának tisztességes bért!
Dr plágium
Én is elküldtem a gyerekemet oda ahol nem rabszolgaként kezelik és jól megél a fizetéséből túlóra nélkül is!
kolnidre
Meg az emberek annak örűlnek,hoy te élsz!
Nessy
Aki ennek örül, az vállaljon évi 600 órát, a többieket hagyják békén!
1magyar
Én meg azt gondolom, de sok dolgozó is talán, hogy a fidesz vezetők örülnének ha ingyen, társadalmi munkában csinálnának mindent, nem kapnának érte fizetést.
Az lenne az igazán nemzeti érdek.
kulabombaafityiszre
Ez a törvény nem a multiknak a kedvére született.Egy szakértó nyilatozta,hogy a multik nem kérték és nem is használják ki a régi törvény szerinti túlóra keretet sem.
Viszont gondoljatok bele,hol van erre szükség?Egészségügy,oktatás,elbocsátott köztisztviselők
miatti pluszmunkák.Fizetni meg ráérnek.Ki-ki idegondolhat bámit.
Fayeonna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Macskaszem
@kulabombaafityiszre: Van ebben igazság, én multinál dolgozom, soha nem túlóráztam, már tudatosult bennük, hogy én nem szoktam, úgyhogy abszolut békén hagynak vele.
Dr plágium
@kulabombaafityiszre: Hát igen, anno a Péterfy kh. sem fizette ki a túlórákat, (többek közt) azért is indult el a fekete ruhás mozgalom...sajnos sokan bedőltek az alamizsnának és nem folytatták.
division
@Eladott Ország: Ahogy mondod, dolgos a magyar ember. Nyáron például 4 közmunkásból egy nyírta a füvet, kettő nézte a 4. meg töltötte a pálinkát:-))))
nezelodo
Mint mondja a dakota vezér, hagyják dolgozni, aki akar. Aki akar pluszt keresni, a ma harsogott munkaerő hiányos országban, a munkája mellett is annyit dolgozhat, amennyit csak akar, és hoci-nesze azonnal kifizetik, ráadásul nem szorul a munkát sohasem tapogatott Orbán, Kósa (!), vagy a vigyorgó Halász segítségére, ráadásul arra, hogy jutalmul majd három év múlva lát pénz, ha még létezik a munkaadó. Nem akarnak a csengeri örökösnő adományára várni, mint a húgyagyú Lala.
Gauntlet
Ezzel kiderült hogy maguktól ilyen hülyék, nem kényszerítik őket.
Gauntlet
@division: láttam útépítést, nyolcból négyen dolgoztak.
kulabombaafityiszre
@division: ma, 20:28
Nálunk meg ideszédelegtek 9 ó körül 10-ig ettek,kapirgáltak egy félórát,utánna csaptak egy kört,délre visszaszédelegtek,és a nagy munkában elfáradva bekapcsolták a telón a lakodalmas rockot,táncikáltak egy kicsit,majd nagy ordibálás közepette elvonultak.
division
@Gauntlet: @kulabombaafityiszre: Oké, tényleg vannak ilyenek is, de alapvetően tényleg dolgos és okos is a magyar, ha magamból indulok ki meg mindenképp:-)
kulabombaafityiszre
Ez a szakállas vicc most már kezd komollyá válni.
Két vállalkozó beszélget. - Te adsz fizetést az embereidnek? - Én nem. És te? - Én sem. És a tieid bejárnak dolgozni? - Bejárnak. És a tieid? - Azok is. - Te, nem kellene ezektől belépődíjat szedni?
Sámannus
Csak a lényeget nem mondják fütyiék eszükben sincs hogy fizessék a túlórát. Úgy más rázósabb hogy többet is fognak keresni.
A halva születettt ellenzéknek pedig egyfolytában ezen kéne rugózni: Fizessék ki előre a túlórát, vagy minyimum amikor ledolgozták műszak végén. És dupla pótlékokkal!! Én amúgy a négyszáz órát nem tartom soknak egy év alatt, ha azt a melós dönti el hogy eltudja-e végezni.

Azt viszont igen furcsállom, amikor a fütyi ellenzék volt úgy tolta azagyát mint akinél minden kolbász lesz ha hatalomra kerül. Mára már trágyalébe fuldoklik az ország, és még az éhbért sem fizetik ki rendesen, a patkányok és a csúszómászók lepik el az országot..
Desischado
Aki azért tüntet, hogy még többet dolgozzon, három év múlva kifizetés, - na, ehhez címeres ökörnek kéne lenni. Ezek vagy sík hülyék, vagy nincs fogalmuk a valós világról. Szerintem mind a kettő, jókora adag embertelenséggel megfűszerezve.
mackoka46
A 8 óra ledolgozása után a bolha cégünkben dolgozunk. Az alvás időnket pedig elrabolja ez a feslett hatalom, amikor kompjútereinkbe, telefonjainkba belemászva férgrsítenek a férgek.
Eladott Ország
@division:tegnap 20:28; Itt nem erről van szó te fideszes szellemei toprongy. Egyébként meg takarodj a qrva anyádba és ne itt rontsad a levegőt te szarházi faszfej! Takarodj a fidesz szemináriumra te trágyadomb. Éppen azok pofáznak a túlóráról akik életükben nem dolgoztak a civil szférában, szarházi tolvaj, bűnözők, a bibói szobatársak naplopó szövetsége.Ettől b@zdmeg csak hányni lehet.
kulabombaafityiszre
@division: tegnap, 20:45
Az érved cáfolhatatlan:))
division
@Eladott Ország: Az lehet, de tőled még inkább lehet hányni, egy mocskos szájú nyamvadt tetves geci faszfej vagy, és még egyszer leírom te volt gépkocsivezető, ne anyázz a továbbiakban ( pláne hogy már nem is élnek a szüleim), mert még a végén megjárod a nagy liberális szólásszabadságodat. Tűnj el inkább te innen, igaz te már nagyon ráérsz nyugdíjasként, a családod valószínűleg kitagadott (egy ekkora barmot mondjuk nem csoda), különben unokáznál és nem itt írnál reggeltől estig. Bunkó vagy, annak születtél, az is maradsz míg élsz.
Eladott Ország
@division: m.blog.hu/sz/szeka/image/hirek_ma.jpg
Nem gépkocsivezető voltam te fideszes seggfej, hanem a munkaköri feladathoz volt kötelező a gépkocsihasználat, hogy bazd szájba azt a retkes kurva anyádat, te fideszes tróger!
kereső
@kulabombaafityiszre: " két MAGYAR vállakozó beszélget"
division
@Eladott Ország: A hozzád hasonlóknak még megszületni is bűn volt, netalán te is ott tomboltál tegnap a többiekkel unalmadban a Kossuth téren?:-) Láttam ott egy nyugdíjast ahogy a szemét törölgeti, eléggé hasonlított rád:-)))
Eladott Ország
@division: tegnap, 11:03; Neked meg úgy látom, hogy kurva sok észt adott a Jóisten, hogy bazdmeg azt a rohadt fideszes fajtádat, te szarházi szellemi toprongy!
division
@Eladott Ország: Annyira jókat tudunk itt röhögni rajtad, remélem nem hiszed azt hogy komolyan veszünk:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.