Világszerte kiugró a magyar idegenellenesség, az összes megkérdezett országot figyelembe véve a harmadik Magyarország, előtte csak Görögország és Izrael.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"amit tetéz az a tény, hogy: hány menekült is van nálunk?" - írtam a cikkhez. Erre akár mondhatnám is, ha nem ebben az országban élnék, hogy ártunk és qurmányunk által idecsábított menekültek alapján jogos is lehetne! =))
Gauntlet
sebaj! A repülős Viki példát mutat, és befogad egy korrupt macedón miniszterelnököt (ejtsd: KMM) !
nevemnick
Le kell b@szni a magyar kormányt!
Mi az, hogy csak a másodikak vagyunk?!
Nonszensz!
Elfogadhatatlan!
Csak elb@szták a pénzt a migráncsozó-sorosozó plakátokra!
Fizessék vissza a közösbe elb@szott pénzt!
kissé felnőttem
@Apoca: ajállanám a tiszta vér e a magyar cimű könyv olvasását , ja és elődeink mire büszkék? hogy bántak a 18-20 itt élő kissebbséggel, történelem szépités kábitás nem kell sok elhangzott dolog átértékelödik ám. miért és hogyan és kik szervezkedtek, hogy legyen Csehszlovákia meg Trianon? Meg Burgenland meg Románia ? királygyilkosságokról meg jöbb ha nem szólunk .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.