A helye már megvan a még csak a tervezőasztalon létező beregszászi kórháznak. A projekt a kárpátaljai reformátusok neve alatt fut, de a pénzt a magyar kormány biztosítja. Világszínvonalú kórház épül Kárpátalján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
diszkriminatív. mind az ukránokkal, mind az itthoni magyarokkal szemben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
@Nessy: másodikra: a jó ***** ******* ! azt ! csoda hogy az ukránok berágnak ránk ???
Commenter
diszkriminatív. mind az ukránokkal, mind az itthoni magyarokkal szemben.
Nessy
Csak magyaroknak. És keresztény kórház lesz. Elsősorban diagnosztika, majd az ellátás Magyarországon.
Lehet, hogy a keresztlevéllel és a személyivel nekünk is Beregszászon hamarabb megcsinálják majd a diagnosztikai vizsgálatot, mint itthon??
Itthon meg már olyan rövidek a várólisták,és olyan jól finanszírozott egészségügy, hogy a határon túliakat is ingyen ellátjuk!
Sokadik olvasatra is szakadjon rájuk az ég!
Mi van, fogynak az itthoni hívek, vásárolni kell pár százezret???
Commenter
@Nessy: és igen, az itthoni kórházak zöme már úgy jó 40 éve világszínvonalú.
Nessy
@Commenter: Ja! A 200 évvel ezelőtti ispotályokhoz képest!
Commenter
@Nessy: az is haladás ám! Most majd megy a szentelt víz is a a Ringer oldatba. Vagy simán lecserélik az oldatot szentelt vízre.
nevemnick
Egyáltalán, honnan a francból van ennyi pénzük, amikor csak a hiány van az államkasszában?
A vágottszeműeknél milliárdos magyar palota, a feketéknek-sárgáknak templom, iskola, kórház, vissza nem térítendő pénzbeli támogatás...
Talán felvettek új kölcsönt az IMF-től?
Tényleg ez az ország lesz az egyedüli, hol gazdasági csőd következik be...
Commenter
@nevemnick: a vágott szeműek konkrétan pont a vietnámiaknak is építünk világszínvonalú onkológiai! kórházat holott Mo az egyik első a daganatos megbetegedésekben Európában és akkor a szakminiszter szakterületét még nem is említettem...ez van.
kereső
Ez meg valahogy nem érte el a sajtó ingerküszöbét: "Sikeresnek értékelte Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programját, amelynek a záró rendezvényét tartották pénteken Szabadkán.

Kiemelte, az utóbbi három évben mintegy 70 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg, illetve van folyamatban, ebből 23 üzem épült fel, és tízezer vajdasági magyar vállalkozót és családot tudtak támogatni, biztosították a gazdasága fejlesztését, illetve a lakás, valamint a vidéki gazdálkodás feltételeit."

Jövőre + 50 milliárd van ütemezve.
Commenter
@nevemnick: nem már Argentínát is megint a csőd kerülgeti. A hvg.hu pár napja írta hogy Argentína napokon, heteken belül fizetésképtelenséget jelenthet.Ott már szinte mindennapos "élmény" az államcsőd.
Commenter
@kereső: van itt pénz a határon túliaknak dögivel. Az államháztartás hiánya meg az egekben. Nem tudom mikor éri el, ha valaha is, az ingerküszöbét nem csak a sajtónak de az embereknek végre is ez az egész...van még a magyar szavazóknak ingerküszöbük?
Eriksson
Nem lehetséges, hogy az állítólag ellopott pénzeket fektetik be?
Eladott Ország
A magyar adófizetők pénzén újabb határon túli korházak, iskolák, óvodák újultak meg, hiszen Magyarországon továbbra is minden a legnagyobb rendben van. Nem kell bezárni teljes osztályokat több országos hírű kórházban sem idehaza. Mint ahogy nem mondott fel több tucat orvos és szakápoló sem. Nincsenek gondok a hazai iskolákkal és óvodákkal sem, hiszen ha ez így lenne, biztosan nem a határon túlon költekezne a kormány az adófizetők pénzéből. A lényeg az, hogy a kormánypárt a mi pénzünkön megmutathassa, hogy ők bizony törődnek a határon túlra szakadt nemzettestvéreinkkel is. Nem beszélve arról hogy vagy kb. évi 15 milliárddal toljuk az ukrán nyugdíjasaikat, akik ide soha nem fizettek adót, de havi 150-300 ezer forint/hó nyugdíjat kipengetünk a közpénzéből, mert mi ilyen gazdagok vagyunk.
Eladott Ország
@Commenter: Még azt sem tartom kizártnak, hogy a fidesz bűnbanda kardlapozni is képes saját nemzetét a hatalom megtartása érdekében. A rendszerszintű csalást már tudjuk.
wagabund
a világszínvonallal óvatosan dicsekedni...előbb várjuk meg, felépül-e? oszt mennyiből? A Beregben nagy bátorság ilyenbe belevágni...megasztán a Kievi politika ellenszelet fúj..

nyugtával dícsérjük a napot.
Clavigo
Köszönjük Orbán elvtárs,,ezért adózunk,,köszönjük...Hogy szakadt volna @nyádba a fejed...meg a magyarul beszélő ukrán bérszavazóid seggébe...
nevemnick
@Eriksson: ne légy naiv. A rejtett tartalékot osztják szét. (az már úgysem elég egy stadionra) Az elsíbolt pénz meg már rég több külföldi számlán nyugszik...
Eriksson
@nevemnick: Manapság már nem biztonságos külföldi bankokban tartani a pénzt, mert bármikor zárolhatják a számlákat.
wagabund
@Eriksson: a "jobb" bankok nem olyanok...a jutalék minden törvényt felülír...
Eriksson
@wagabund: Hányszor hallottuk már, hogy zárolták olyanok számláit büntetésből, akikre "megharagudtak" egyes befolyásos szervek.
Gruevszki is azért menthette ki vagyonát, míg ez eszébe nem jut valaki másnak.
görbetükör
@Eriksson: Itthon ilyent sosem tennének!
Egyébként minden elismerésem a szabadságharcosnak és barátainak, hogy ők mégis merik külföldön tartani a pénzüket. Megnyugtató érzés ilyen bátor vezetők által vezetett országban élni!
desiro
Újabb 100 milliárdok tűnnek el. Valószínűleg hálából ott gyógykezelik..
Pálinkafőző Rézüst
Még jobban utáni fogják a magyar etnikumot. Vajon ez az orbánvajda miért gyűlöli a határon belüli magyarokat???
nevemnick
@Eriksson: (12:38) ahogy a többszörös milliárdosnak bevallása szerint 970 ezer forintos bankszámlája van, úgy nem kétséges, hogy valahol jó néhány birka a leendő jutalom ellenében, minimálbérből tengeti sanyarú életét.
Nessy
@Pálinkafőző Rézüst: Jó kérdés! Úgy látszik kevésbé bízik a honiak lojalitásában, mint a pénzen vett határon túliakéban! Arról nem is beszélve, hogy ott még a "holt lelkek" is rá szavaznak!
Igazad van! Soha nem voltam rasszista, nem volt bajom a határon túliakkal, még amikor pocsékul viselkedtek is velünk, ha magyarul szólaltunk meg. De ma már egyre inkább kezd tele lenni velük a hócipőm!
Nessy
@nevemnick: Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!
Odaát elsőkből lesznek az utolsók, és utolsókból az elsők!
Isten ítélőszéke előtt egyformák vagyunk. Bűneink alapján dönt Isten hogy menny vagy pokol, esetleg purgatórium.
Eriksson
@nevemnick: Hát igen. A birka az birka.
Eriksson
@nevemnick: Nekem ez kicsit magas, mint nyúlnak a lórács.
nevemnick
@Eriksson: melyik: a fradi elnök? Vagy 970 ezer forintos pali?
Eriksson
@nevemnick: Aki "jutalom ellenében, minimálbérből tengeti sanyarú életét".
De valahol, valamikor el kell kezdeni.
nevemnick
@Eriksson: névtelen strómanok, akik majd a végén kapják meg a fizetségüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.