Bár a negatív kampány és megjelenítés nem tetszik az antiszemitizmus ellen küzdő Tett és Védelem Alapítványnak, a Figyelő címlapja szerintük nem antiszemita. A szervezet alapítója Köves Slomó rabbi, a EMIH vezető rabbija.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem értem, hol tenyésztik ezeket a mindent kimagyarázó, Köves-féle művészeket, - Orbán udvari zsidója - akik ilyen vállalhatatlan ügyekben is szükségét érzik annak, hogy a hatalom mundérjának soha nem volt becsületét védjék. Jó, tudom, akinek a kóser vágóhíd és baromfi-feldolgozó üzemét 2,8 milliárd forintos zöldmezős beruházással támogatja az állami Eximbank, annak kutyakötelessége ilyen pofátlan disznóságokat hangoztatni. A Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) többségi tulajdonában lévő, 2014-ben alapított QP Kft. beruházásának első szakaszához az állami Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) 1,75 milliárd forintnyi hitelt nyújt.
www.napi.hu/magyar_vallalatok/koser_vagohidat_hitelez_az_allami_eximbank.628262.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.