Többek között Bangóné, Kunhalmi és Szél állta el az elnök útját. Így akarták megakadályozni a túlóratörvény elfogadását. De a fideszesek kitalálták, hogy kezdjék el a szavazásokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Akkor ez szabályos? Szerintem nem az! A Ház elnöknek a pulpituson kell ülnie ... Kövér azt hiszi neki mindent szabad. Nem is tud normálisan beszélni azokkal a képviselőkkel akik nem osztják a fidesz véleményét! Egyszer őt is utoléri a sorsa, akkor majd jusson eszébe a sok mocskosság amit művelt azokkal akiknek az érdekeit képviselni kellene. Remélem hamarosan repül az egész bagázs. Végül is a külön gép rendelkezésükre áll, hát vegyék igénybe minél előbb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@DR Eric CARTMEN: TÖKÉLETESEN EGYETÉRTEK! Ha nem haragszol, ez annyira egyben van, hogy viszem másfelé i!!!
Dr plágium
@tulipan: Most összefogtak, de vajon tartós lesz? Mert egyetlen alkalom nem elég...a földbe kell döngölni ezt a pökhendi bandát.
Dr plágium
@tulipan: Remélem bele roppannak és eltűnik az a pökhendi vigyor a pofájukról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.