Az ellenzékiek a szavazás előtt elénekelték a himnuszt, de aztán jött a gombnyomás. Jöhet az önként vállalt 400 túlóra és a 3 éves elszámolás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez is egy jó nagy szög a koporsótokba fütyiszek !!!
1magyar
Amit a munkaidő keretről tudni érdemes.

A munkaidőkeret a munkáltató kezében egy eszköz arra, hogy a működéséhez, a termelés sajátosságához igazítsa a munkavégzést, kiküszöbölje a hullámzó foglalkoztatást, akkor osztva be a dolgozót, amikor a munkájára szükség van. Így nem arra kell figyelnie, hogy a munkavállaló minden nap 8 órát dolgozik-e, hanem a keret szerinti óraszámmal kell gazdálkodnia. Azért is előnyös, mert munkaidőkeret esetén a munkavállaló beosztható 5 egymást követő napra akár napi 12 órában is anélkül, hogy túlmunka keletkezne. A munkaidőkeret hatékonysága a jó munkaszervezésen múlik.

A munkaidőkeret alkalmazásáról a munkáltató szabadon dönthet, a bevezetéshez, módosításhoz, eltörléséhez nincs szükség a munkavállaló hozzájárulására, kivéve, ha a munkáltató a munkaszerződésben rendezte a kérdést.
www.juhaszadoszakerto.hu/?p=1218
1magyar
Gyakorlatilag a munkaidő keret minden munkaadónál megvan.
Ezt szerződésben lehet csak kikerülni, vagyis a munkaadó sosem köt olyan szerződést,hogy ne legyen munkaidőkeret.
Vagy országos sztrájk vagy tényleg rabszolgaság.
dr. prédikátor
Ez nagy tévedés!!! NEM AZ ORSZÁGGYŰLÉS szavazta meg hanem a fityma csürhe! Márpedig a fitymaszosok NEM AZONOSAK AZ ORSZÁGGYŰLÉSSEL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.