A Lánchídon át vonul a Jobbik a Sándor palotához, hogy a köztársasági elnököt felszólítsa, ne írja alá a törvényt. Közben a Kossuth téren is tüntetnek. Percről percre tudósítunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Gyűlölöm az erőszakot,de most azt gondolom,itt is azt kéne csinálni,mint a franciák Párizsban.Ez a genyó banda valószínűleg abból értene csak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Shikari: Buta ne legyél :)
Minden felmérés minimum 80 %-os elutasítottságot mutat. Neked még nem szóltak, hogy a fidesz szekta többsége is ellenzi?
Talán már onnan is kiutáltak kretén pöcs?
Mindig ez van ha kidugod a fejed az ánuszból szaros képű hazaáruló :)
Eriksson
Azt kellene megszavaztatni, hogy a multik tűnjenek el az országból, s akkor ilyen problémák nem merülhetnek fel.
Mert ez a helyzet miattuk állt fel.
csipetke
Gyűlölöm az erőszakot,de most azt gondolom,itt is azt kéne csinálni,mint a franciák Párizsban.Ez a genyó banda valószínűleg abból értene csak.
Eladott Ország
@csipetke: Másképpen ezt a velejéig rohadt bűnöző bandát leváltani nem lehet.
Aki Én
@Eriksson: Miattuk korrupt, népellenes és törvénytelen a kormány? Nem a magyar társadalmat kellene képviselniük? A multik hibája, hogy a fidesz szembe megy a népakarattal?
Ezt a butaságot hogy tudtad leírni? Ti mindig találtok felmentést és felelőst.
beszarás...
colibri
@Eriksson: Azért azt se felejtsük el, hogy a magyar állam a legnagyobb munkaadó. Még a multiknál is nagyobb.
papa.49
Erről se a multik tehetnek, hanem a kontárok kormánya, élén a főkontárral a csutigörénnyel, most már látható miért hívom így mert az !!!
Eriksson
@colibri: Igen, így van. A multik idehozták a lehetőséget, a magyar állam élni kíván ezzel.
Nessy
@Eriksson: Hány milliárdot is kaptak idén a multik a kormánytól, a mi pénzünkből? Ha jól csalódok majd kilencvenet!
Eriksson
@Aki Én: Éppenhogy a magyar dolgozni akarókat képviseli a kormány. Hogy legyen munkahely. Itt szó sincs társadalomról vagy népakaratról, itt a multik által foglalkoztatott nem tudom hány ezer munkavállalóról van szó. Akik, ha nem akarnak túlórázni, ne túlórázzanak, menjenek olyan helyre dolgozni, ahol ilyenre nincs lehetőség.
Mert a szabadság nem abból áll, hogy azt csinál az ember amit akar, hanem azt, hogy nem kell megtennie amit nem akar.
csipetke
@Eriksson: 16:34 Téves lájk! Te nem itt élsz?Mert ha igen,akkor fordítsd meg a fotelodat,mert háttal ülsz a mozinak
Eriksson
@Nessy: Fogalmam sincs. Meg ahány újság, annyi félét mond, ki tudná azt fejben tartani?
Pálinkás Pál
@Eriksson: Azért te eléggé röhejes vagy...szabadságjogokról hadoválsz amikor a csúti korcs ,meg a hordája nyírbálta meg őket!!!Párizs .2 kéne...akkor elválna hogy a bőrötöket vásárra viszitak a mangalicáért ,vagy csak a markotokat tartjátok!!!
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 16:34
"Akik, ha nem akarnak túlórázni, ne túlórázzanak, menjenek olyan helyre dolgozni, ahol ilyenre nincs lehetőség."
El is mennek,úgy,hogy vissza sem jönnek.Már minden 6.gyerek külföldön születik.
A viktátor és viktátorkák ilyen hozzáállásával rövidesen miden 4,vagy 3.
Eriksson
@csipetke: Nincs miért forgolódnom, én szabadtéri moziban ülök.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Párizs.2? Oszt mennél-e kormányt dönteni, vagy csak itt buzdítasz?
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Oszt azt gondolod, hogy ott fenékig tejfel? Gondolod, hogy ott azt csinálsz amit akarsz? Gondolod, hogy ott kiemelt fizetést kapnak a magyar européerek holmi malmozásért? Keményen meg kell ám dolgozni a bérekért ott is, ha meg akarsz élni.
verőce21
- Talán, - mondta fontoskodva a szíriai -, kitört a háború.
- Milyen háború? - kérdezte bárgyúan a germán kölyök.
Az öregebb rabszolga vállat vont.
- Háború - mondta közömbösen -, mindig ugyanaz a háború.
A szíriai bólintott. A háború intézményesnek rémlett. A szenátorok, tábornokok, hadiszállítók állandósult üzletének látták. Teljesen közömbös volt, mikor, ki ellen, milyen elnevezéssel visel Róma háborút. Már régről megtanulták, hogy csak olyasmivel törődjenek, ami kézzelfogható és személy szerint reájuk mindennapos életükre és sorsukra vonatkozik.
Ezért nem vártak semmiféle lényeges változást, semmiféle háborútól. A változás, csak belülről következhetett...
creativehun
@Eriksson: Nemzektözi stenderek szerint dolgoztatnak a multik.Az az..ami x vagy y országban a norma..náluk is az..sőt...az esetek többségében annál is erősebb.A folyamatokkal detto ugyanez a helyzet. A különbség abban van..,hogy ott 1500-2000 Euroért dolgoznak..amit aztán ki is fizetnek nekik..nem alamizsnáért...önkéntesnek hazudott kötelező túlóráztatással. Ti..akik nem vagytok tisztában látható módon ennek a törvénynek a hatásaival..eljöhetnétek a cégünkhöz egy kis tanulmányútra...azonnal megtapasztalnátok...egy munkáltató már három hónapos munkaidőkeret mellett is ..miképp tud jogi kiskapukkal visszaélni a túlóra, plusz munka, munkaidőkeret által nyújtott lehetőségekkel! Van aki elhiszi azt a badarságot,hogy a munkaerőhiány miatt majd nem lépik meg ezt a cégek...Hihetetlenül..naivak vagytok.
Eriksson
@creativehun: Oké! De ezt vajon miért nekem írtad?
creativehun
@Eriksson: " Gondolod, hogy ott kiemelt fizetést kapnak a magyar européerek holmi malmozásért? Keményen meg kell ám dolgozni a bérekért ott is, ha meg akarsz élni." Erre reflektáltam kérlek :) Valóban..ott sem fenékig tejfel..nem is gondolja ezt senki..csak...nem mindegy,hogy heti 4 napban háromszor de a legrosszabb esetben is kétszer annyit keresnek mint a legtöbb ember idehaza..hétvégi túlórákkal.Egyrészt..ez is az oka..a folyamatosan romló mortalitási adatoknak..amiről nem szívesen beszélnek..összefüggéseiben. A túlhajszoltság a stressz az idehaza uralkodó bizonytalanság...ez mind ,mind befolyásoló tényező az emberek életminősége terén!
Eriksson
@creativehun: Érdekes. Nemrég még azért tüntettek ellenzékiek, hogy munkát, kenyeret (de legfeljebb az egyiket), mert különben mennek külföldre. Most azért tüntetnek, mert sok a munka, ennyit mégse akarnak dolgozni, inkább mennek külföldre. Valahogy hiányzik a következetesség.

Azt tudod, hogy az uniós irányelv 418 órában szabja meg az éves túlórakeret felső határát?
Egyfelől így még reklamálni se lehet náluk, hogy milyen gonosz a magyar kormány, másfelől pedig az ő érdeküket szolgálja elsősorban.

S amint mondtam, nem kötelező multiknál dolgozni, de vannak akik szívesen teszik a többletfizetés reményében. S azoktól nem kellene elvenni a lehetőséget.
Yoda69
Kitartas magyar ifjak! Most mar a szabadsagert es a hazaert tuntettek. orbanekat el kell zavarni!
csak úgy....
@Eriksson: kendnek, mindíg késön esik le a tantusz? gondolom egyedül álló,se kutya se macska és ezért van idelye ,ennyi hülyeséget,napi szinten össze hordani! hol lenne már az unióban 418 óra +munka a fölsö határ?
egy ismerösöm a kollektív szerzödés szerint 12 órázik,DE ! több mint 3000 eurót visz havonta haza és a túlórák felét ,mint szabadságot kapja a 32 nap alap szabira !
javasolnám a fidesznek,hogy az ilyen elégedett evtársaknak vezessék be a ruszki bérezést és nyögdijat,...asszem nem kakkalinkáznál többé .
csipetke
@Eriksson: 16:47 A 15:12-es hsz-ben azt írtad,hogy azt kell megszavazni,hogy a multik tűnjenek el innen.Azt gondoltam,ebben az országban mindenki tudja,hogy a magyar gazdaság tulajdonképp a multikból,az autóösszeszerelő-műhelyekből áll.Ezek hozzák a nagy pénzt.Pl ha nyáron 3hétre leáll az audi,az már meglátszik a GDP-n.Valószínűleg te vagy az egyetlen,aki nem tudja,hogy a multikból van a fenenagy dübörgő gazdaság.Ezért feküdt most oda orbán a multiknak,mint egy kurva,a gond az,hogy a magyar melóst adta el.
csipetke
@Eriksson: 19:34 ...és az unióban azt is előírják,hogy a melós 3 év múlva jut a pénzéhez?
Eriksson
@csipetke: Végre. Te vagy az egyetlen, aki felfogta, hogy mit akartam mondani. Ha nincs multi, nincs gazdaság, ha nincs multi, nem kell dolgozni. Mond, te mit választanál?
csak úgy....
@csipetke: és ,hogy mekkora összeggel támogatta,idén a multikat a kormány! ,...mexikoba és erdélybe még 20 templomra ér kórházra futotta vóna abbu a pénzbü...
eszem a keresztény katolikus ,adakozó szívüket a fijuknak
Eriksson
@csipetke: Ugye, ezt magad sem hiszed? Ha így lenne, senki sem menne oda dolgozni.
csak úgy....
@Eriksson: ne nyalizz! szerintem @csipetke: sem ér föl téged épp ésszel! :)
csipetke
@Eriksson: 23:05 A multi azért dolgoztat itt,mert a melós dolgozott nekik szaré'-húgyé'.Ez egy ideig ment is,miután óriási volt a munkakereslet,de azok a fránya bérek csak nem emelkedtek,a melós külföldre ment,a sokszorosát keresni,mint itthon.Most viszont pont fordítva van,lasszóval fogják a melóst a cégek,a multinak már nem éri meg így ittmaradni,de ha elmegy a multi,orbán dübörgő gazdasága egy pillanat alatt összeomlik,ezért szó szerint eladta a melóst a multiknak.Ez genyó dolog volt,mert az emberek nem hülyék,és a határ nyitva,menni fognak.
csipetke
@csak úgy...: 23:05 Mexikót értem,mert ha orbánnak menekülnie kell,valószínűleg ara veszi az irányt.Előrelátó pacák,a magyar közpénből alapozza a jövőjét
Aki Én
@Eriksson: ...azért sikerült alulmúlni önmagad. Gratulálok, ez nem kis teljesítmény.
Egyébként annak a ,,párezer" dolgozónak családja is van, őket is érinti ha túlórára kötelezik vagy szombaton is dolgoztatják. Mert mától megtehetik.
Aki akart eddig is dolgozhatott, túlórázhatott. A szavaiddal élve, aki eddig gátolva volt ebben, annak kellett volna továbblépni.
Az ország kiürül a kormány miatt, aki marad azt meg kihasználják, túlhajszolják ugyan azért a pénzért. Te 3 év után kapod meg a béred?
Te tényleg nem látod mi folyik itt?
Nincs az a kormányközeli szar, amit képes vagy helyén kezelni?
Aki Én
@Eriksson: ,,Éppenhogy a magyar dolgozni akarókat képviseli a kormány. Hogy legyen munkahely. "
Elárulhatnád, hogy a rabszolgatörvény milyen munkahelyteremtő hatással bír.
Aki Én
@Eriksson: ... ja, és igazad van. A kormány a magyarokat ,,éppenhogy" védi.
Eriksson
@csipetke: Így igaz. De nézd a reciprokát. Sokaknak ez a munka ad megélhetést, és nem kívánnak külföldre menni.
Egyébként külföldön is dolgozni kell, s az is lehet, hogy éppen ugyanannak a cégnek valamelyik leányvállalatánál. S a bért ott sem adják ingyen.

Biztos vannak dolgok, amiért érdemes lenne sztrájkolni, de ez nem az. Mert ha sikerül a multikat elriasztani, akkor jöhet az újabb tünti, hogy "Munkát, kenyeret"!
magyarbakancs
@Eriksson: "Biztos vannak dolgok, amiért érdemes lenne sztrájkolni, de ez nem az. Mert ha sikerül a multikat elriasztani, akkor jöhet az újabb tünti, hogy "Munkát, kenyeret"!"
Kérdezném tőled nagy áhítattal ez a kormány nem a multik ellen harcolt külön adóval?
Parkoló helyek meg adóztatásával azon jogcímen,hogy a globális felmelegedést elősegíti a sok aszfalt?
Most meg a multik kedvééért hoznak agy törvényt?
Hogy is van ez?
Gangeszi magyar mikkor mond igazat ja soha mert CiGÓ
Eriksson
@Aki Én: Megy a sírdogálás minden szinten, hogy nem lehet megélni, hogy így, meg úgy. Amikor meg lehetőség adódik többletkeresetre, akkor megintcsak sírdogálás van.
Hőbörgésből meg csak a bértüntetők tudnak csekély mértékben megélni. Gondolom nekik is van családjuk, de annak ellenére hajlandóak akár éjjel nappal is cirkuszolni némi zsebpénz rreményében. Ahelyett, hogy tisztes munkát vállalnának.
Eriksson
@magyarbakancs: Hosszú. Nem értem a lényeget.
Eriksson
@Aki Én: Furcsa ez a "Rabszolgatörvény" elnevezés. Mennyiben "rabszolga"? Aki nem akar dolgozni, az nem dolgozik. Ennyire egyszerű.
Aki Én
@Eriksson: 09:42 Olyan szintem beszélsz totál másról, olyan szinten nem érted mi folyik itt, hogy az már fájdalmas. Szívesen társalognék még veled, de érzem ahogy megy fel a vérnyomásom.
Nagyon sok okos ember leírta már, hogy mit is jelent ez a törvény, milyen jogokat ad a munkáltatók kezébe. Ajánlom legalább egyet olvass el.
Sajnálatos, hogy te nem tartozol azon 80% közé, akik értik és elítélik ezt a törvényt.
Klubtag
@magyarbakancs:...az utolsó mondatod nem méltó Hozzád..
A többi bőven megállja a helyét. Akinek meg hosszú, az nem is akar a problémák valódi lényegére ásni, elég neki az orbáni-habonyi-meg az a hülye, gátlástalan amerikai szarházi propagandista - jelszavainak befogadása, mantrázása.
magyarbakancs
@Klubtag":az utolsó mondatod nem méltó Hozzád.". igazad van elnézést kérek.
Eriksson
@Aki Én: Kinek, minek a 80%-a?
Kérdezem, te melyik multinál dolgozol?
Eriksson
@magyarbakancs: Azt, hogy mire ez a nagy háborgás? Hiszen aki nem akar, az nem dolgozik.
Aki Én
@Eriksson: ...húúúú basz...
A felmérések szerint a társadalom 80 %-a elítéli ezt a törvényt.
Vagyis az épeszűek :)
Bocs, de mára elég volt belőled ennyi :(
Eriksson
@Aki Én: Agymosó propaganda.
Aki akar az dolgozik, aki nem akar, az ilyen cikkekkel magyarázza, hogy miért nem akar.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: tegnap, 16:56
Ki mondta,hogy fenékig tejfel kint,ki mondta,hogy ott azt csinálhatok amit akarok,
ki mondta,hogy nem kell dolgozni?Ki,ki,kimondta.
Megfigyltem állandón terelsz nem arra válaszolsz ami le lett írva.
Nem tudom sunyi,vagy hülye,estleg meg kell felelni valaki(k)nek.

Már minden 6.gyerek külföldön születik.Ezt írtam,ez tény,tehát ő szüleik megtapasztalták azokat a nagy bölcsességeket amiket ideböfögtél,de nekik ezek szerint még így is sokkal,de sokkal jobb az összeomló nyugaton,mint nálunk a nagy dicshimnuszos káknaánunkban.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Te meg csak egyre ugyanazt mantrázod, mint egy jól betanult szöveget. Leírta valaki neked, hogy ezeket kell mondanod, bármiről van szó?
Én legalább megindokolom, hogy miért állítok ezt, vagy azt.

Látom elismered, hogy nem írok hülyeséget. :)))
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 16:57
Megint terelsz sunyi fejü fideszes pathány.Bazd meg a repdtseggü büdös kurvaanyádat te fideszes fasszopó hazug fráter.
Na ez akkor nem betanult szöveg,gyíkember.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: ma, 21:07
Egyébként meg nyugodtan tiltass ki Fideszes patkány,mert unom már ezt a sok értelmetlen
vitát ami itt folyik.
kulabombaafityiszre
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Oszt azt gondolod, hogy ott fenékig tejfel? Gondolod, hogy ott azt csinálsz amit akarsz? Gondolod, hogy ott kiemelt fizetést kapnak a magyar européerek holmi malmozásért? Keményen meg kell ám dolgozni a bérekért ott is, ha meg akarsz élni.
A kérdés mióta tény fasszopó?
kulabombaafityiszre
@Eriksson:Miattuk korrupt, népellenes és törvénytelen a kormány? Nem a magyar társadalmat kellene képviselniük? A multik hibája, hogy a fidesz szembe megy a népakarattal?
Ezt a butaságot hogy tudtad leírni? Ti mindig találtok felmentést és felelőst.
beszarás...
Ebben milyen tény van fideszes köcsög?
kulabombaafityiszre
@Eriksson: @Nessy: Fogalmam sincs. Meg ahány újság, annyi félét mond, ki tudná azt fejben tartani?
A felsoroltak milyen tényekkel van alátámasztva?Sunyi patkány.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nyugszik a beteg...
tudode
Eddig is hozott a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN bagázs minden csoportot kiherélő jogszabályokat, de az, hogy abban reménykedve a bagázs, hogy KARÁCSONYRA VALÓ készülődés előtt. és a HIDEG IDŐRE VALÓ VISSZAÉLÉSSEL le tudják NYOMNI A TÁRSADALOM torkán ezt a RABSZOLGA TÖRVÉNYT, és egyéb nyalánkságot, ennél mocskosabb tettet nem kurt a világ, arról nem is szólva olyan módon, mintha a KOCSMÁBAN, és nem az ország házában tennék, a HÁZMESTER szigorú házirendjétől DÚRVA QVÁR eltérően!
.
Kezd betelni a pohár POLITIKAI SZÉLHÁMOSOK!
.
Szemétség az ünnepekre, az adventre való tekintettel EGY ZÉRÓ FIDESZ-KATONA államfővel, majdnem úgy viselkedve,ROSSZABB, alamuszíbb, mintha farmer gatyás KATONA LENNE!
.
propeller.hu/itthon/3389893-tuntetok-fustgranatot-dobaltak-rendorok-koze-kossuth-teren
.
Gazda nélkül működik az ország, kirabolva!
magyarbakancs
@Eriksson: Had kérdezek már valamit miért túlórába kel meg keresni a megélhetéshez szükséges javadalmat?
Én ápoló vagyok lebedolgozom a 12 órámat majd a szabadnapomon elmegyek egy másik kórházba,mentőkhöz,,magán klinikára dolgozni.
Azért ,hogy meg éljek.
Ja meg tudjam fizetni a kölcsönömet a lakásra.
Ez nem ön kizsákmányolás.?
Eddig az volt ,hogy kollektív szerződés védi a dolgozót,most meg egyéni munkavallói szerződést kössön a dolgozó.
Ja mindenki munkaügyi jogásszal megy munka szerződést kötni mert ez annyira életszerű a melós társadalomban nem?
Ezt a Fidesz dumát te meg csontra beszopod.
Eriksson
@magyarbakancs: Nem kellenek ide túlóratörvények ahhoz, hogy a dolgozók túlmunkában keressék meg az elkölteni valót, magad esetével bizonyítod.

Figyú! Én egyetlenegyszer se mondtam, hogy a törvény helyes, csak azt, hogy egy lehetőség. Akinek nagy családja, vagy komoly adóssága van, vagy egyszerűen többet akar, mint amennyit nyolc órával összehoz, annak bizony az.
Aki nem akar túlórázni, menjen olyan helyre dolgozni, ahol a túlóra nélkül is jól fizetnek, vagy a túlmunka nem lehetséges.
Aki Én
fideszgnosis.wordpress.com/...

A videó azért készült, hogy FIGYELMEZTESSÜNK: Legyünk óvatosak! Az Orbán-rezsim azért igazán veszélyes, mert magát kereszténynek álcázó gnosztikus, manicheus – annak minden következményével. Mi, keresztények, s különösen mi, katolikusok, emlékezzünk Pannónia egyik legbátrabb püspökére, aki szembeszállt a regnáló királlyal! Szót emelt a népnyúzó hatalom ellen, a manicheusok ellen – Jézus Krisztusért: “Ezek ugyanazt ugatják, ugyanazt mondják, mint a manicheusok, akik szemben állnak minden szent tanítással…”

Fidesz-nyelven is szólnunk kell, hogy ők is megértsék: A videó nem a libsikről szól, nem a komcsikról, nem a zsidókról, nem a Soros-bérencekről, nem a migráns-simogatókról, nem a genderhívőkről, hanem mindannyiunkról: magyarokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.