A kérdésre, hogy élte meg, hogy egy ellenzéki képviselő közelről az arcába fütyült, azt mondta: a Fideszben ezt úgy hívjuk, hogy nemzetszolgálat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Egy ideig néztem a tv-ben a parlamenti balhét,és elszörnyedtem.Azt eddig is tudtuk,hogy orbánnál óriási a baj vállon felül,az "alattvalóinak"pedig annyi eszük van,hogy reggel-délben-este fényesre nyalják a puhos vezír seggét,és fújják az idióta rizsát,amit betanít nekik.A parlamenti balhé alatt orbán zsebretett kézzel,idiótán vigyorgott,és ahogy szokta,csapkodott a nyelvével,mint egy elmebeteg kígyó.Már egyáltalán nem tud uralkodni a mozdulatain.Lehet,hogy ráférne pár nap Grázban.Megszavazták ezt a baromira nem átgondolt törvényt,kiváncsi vagyok orbán mennyire fog röhögni,ha a következő év elején kapja a híreket,hogy ismét hányan indulnak útnak külföldre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Jól látszott tegnap, hogy a narancsos haramiák mennyire be voltak szarva!!!

momentum.blog.hu/2018/12/13/dicsoseges_nagyurak_hogy_vagytok
papa.49
Kötelet fonunk a ,,törvényetekből, és fel leszel rá lógatva a bokádnál fogva, hogy a tökfejed lehessen rugdosni !!!
bence
Kinek viktor ? Neked ? Neked biztosan jót tenne a túlóra főleg ha a vasöntödében kellene ledolgoznod ! Legalább lefolyna rólad a felesleges zsír !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.