A teljes gőzzel akciózó, síppal-hangfallal-szirénával felfegyverkezett ellenzék nem tudta megakadályozni, hogy a kormánypárti többség elfogadja a rabszolgatörvény néven elhíresült módosítást, de emlékezetessé tették a szavazást. Összefoglalónk a délelőtti eseményekről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kell megint egy 5-ös meg egy 6-os. Az a kormány, az az uralkodó egylet, amelyik állandó harcban áll saját nemzetével, ahol a valódi élet ritkán csúszik be az önkényurak világába, ott Észak-Korea vagy a Ceausescu-féle világ épül. Velünk együtt, mert elemi szükségük van minden józan eszű ember eltaposására. Ha még mindig hagyjuk.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/05/orban-viktor-kover-laszlo-1024x576.jpg
Eladott Ország
Nem leszünk Európa Kínája! Orbán itt karácsony előtt egyszerűen kiárusította a népet. Így kívánt ő most nekünk boldog karácsonyt. De nem dőlhet hátra, mert ezt nem hagyjuk annyiban. Hosszú távon nem lehet a nép ellenében kormányozni. Ma a tüntetés egy első lépés volt annak érdekében, hogy megmutassuk, minket nem lehet semmibe venni, nem fogjuk lenyelni a békát. Ki kell állnunk magunkért – mindenkinek ott, ahol van!
kanadaihirlap.com/2018/12/14/nem-leszunk-europa-kinaja/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.