Az ellenzék agresszív viselkedése nevetségességbe torkollott, bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben – értékelte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a szerdai parlamenti történéseket újságíróknak.

Kocsis Máté úgy fogalmazott: példátlan a magyar Országgyűlés elmúlt 28 éves történetében az ami történt, az, hogy ellenzéki képviselők, főleg "jobbikos huligánok és liberális anarchisták" a fizikai atrocitásoktól sem riadtak vissza. Megpróbálták mindenáron a magyar Országgyűlés, a legfőbb népképviseleti szerv működését agresszióval megakadályozni – mutatott rá.

A frakcióvezetője kérdésre azt mondta:

semmiképpen sem maradhat következmények nélkül az, ami ma történt.

Kitért arra is, hogy a kormánypárti képviselők az esküjükhöz híven teljesen nyugodtan és méltóságteljesen jártak el, nem engedték meg, hogy az ellenzék a szocialisták vezetésével bolondokházát csináljon a magyar Országgyűlésből – tette hozzá a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem annyira az ellenzék volt nevetséges,mint inkább orbán,aki úgy röhigcsélt ott zsebretett kézzel,mint egy hülyegyerek az első pornófilm-nézésekor (hozta a vidéki suttyót),és közben sűrűn csapkodott a nyelvével,mint egy idegbeteg kígyó.Már nem tud uralkodni magán egyáltalán,talán ráférne pár nap Graz,vagy elfogyott a gyógyszere?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Nem kell cifrázni egyik NER-esnek sem.
.
Döntsék el, ogy a KÖZ, vagy a PÁRTVEZETŐ szolgálatára esküdtek fel!
,
Kívülről undorító az ESKÜJÜKTŐL eltérő "viselkedés", ill. nyalászati mellfekvenc!
csipetke
Nem annyira az ellenzék volt nevetséges,mint inkább orbán,aki úgy röhigcsélt ott zsebretett kézzel,mint egy hülyegyerek az első pornófilm-nézésekor (hozta a vidéki suttyót),és közben sűrűn csapkodott a nyelvével,mint egy idegbeteg kígyó.Már nem tud uralkodni magán egyáltalán,talán ráférne pár nap Graz,vagy elfogyott a gyógyszere?
solidedge
Jelenleg egypárt rendszer van, mivel az Országházban a Fidesz-KDNP dönt mindenről. A többi párt csak díszlet a demokrácia látszatához. Odáig jutott az uralkodó párt hogy már végig sem hallgatja az ellenzéki felszólalást, egyszerűen elnémítják. Minden ellenzéki tiltakozás pénzbüntetéssel jár. A demokráciát sárba tiporta Orbán mérhetetlen hatalomvágya.
Commenter
Nem az ellenzék volt nevetséges amelyik renszolgasorba állva zárta el a pulpitushoz vezető lépcsőt. orbán őket is kiröhögte, és ezzel kiröhögte azokat az állampolgárokat is akik az ellenzékre szavaztak és tiltakoznak a túlóra (rabszolga törvény) ellen. Figyeltem az ellenzéki képviselőket hát több méltóság volt bennnük mint a heherésző orbánba, és az ellenzéki képviselőtársát alpári módon ócsárló Kocsis Mátéba. Lehet hogy orbán hamarosan nem röhögni hanem visítva menekülni kényszerül azoknak a folyamatoknak a kapcsán amit ez a törvény elindít?
Werlissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
namihami
""... nevetségessé tette magát az ELLENZÉK.""--- mondta KocsismáLé. Mondta EZ és pont ez a homoreklám. Milyen mázli, hogy ő bezzeg a komoly, megbízható és a nép érdekeit állandóan szem előtt tartó barátja a kisembereknek.
Commenter
Kocsis a MIÉP ifjúsági tagozatából igazolt át a fideszbe. A MIÉP kulturáltságát ismerjük, többek között Csurka révén.
CsipkeRózsa
A kormánypártok is csak kínjukban mutatták, az erőltetett nevetésüket.
Nessy
Az ész nélküli, vakon igent nyomogató, társulat viszont siralmas volt!
Az Orbánt védő testőrök bevonulásához játszhatták volna az Aida bevonulási zenéjét!
Nem tudom, milyen érzés most nekik, megmagyarázzák majd a családnak a rabszolga törvényt, az igazságszolgáltatási törvényt, a honvédési törvényt, a diszkriminatív egyházi törvényt? Mindazt amit ma a családjuk, gyerekeik jövőjéről döntöttek?
Milyen lélekkel állnak majd a karácsonyfa körül, az ajándékok között ( nekik biztos lesz)!
Kocsis Máté a szöveged egy szegénységi bizonyítvánnyal ért fel.
Commenter
@Nessy: Kocsis...a kézilabdát is leamortizálta... pszichiáterrel készítetett profilt ellenzéki képviselőtársától, üvöltve közölte hogy ő nem szivárványos, pereskedett, mindezek során holt komolyan, fenyegetve. Na ez a siralmas. Gyülölet kimaxolva, tolerancia nulla.
tulipan
Szeretnétek, mi? Rohadék, ingyenélő szerencselovagok! Mindig a lesajnálást igyekezte bevetni, ha a NÉP ellenmondt NEKTEK!!!
simmering73
Nemvagyokbuzi (bíróságipapíromvanróla) Máté büszke a papírra. De semmiképpen sem magára. A látens homokosok a legocsmányabbak.
tulipan
@Shikari: Narancsseglyuk kinyaló Vándorcigány! Mond csak, TE IS BÜSZKE VAGY??? HAJJJAJJJJJ :))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.