Erős honvédség nélkül nincs erős ország, nincsenek biztonságban a magyar emberek – jelentette ki a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, miután a parlament több honvédelmi témájú törvényről szavazott.

Németh Szilárd hozzátette: a magyar emberek biztonságát, Magyarország területi integritását, hazánk békéjét leginkább a Magyar Honvédség garantálja.

Az államtitkár azt mondta: az ellenzék a parlamentben a honvédelmi témájú törvényeket sem szavazta meg.

Németh Szilárd szerint az ellenzék egyértelműen bebizonyította, hogy a haza védelmében sem lehet rájuk számítani, "számukra a magyar emberek biztonsága nem jelent semmit".

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
...oszt hol van az erős honvédség ödönke?Vajon arra a pártucat emberre gondolt,akik most szolgálnak?Hát,mit mondjak,ez aztán megnyugtató.Lehet,hogy maga németh sziszi áll oda a bűnözők/migráncsok elé?És mire azok átugrálják,(mert megkerülni melósabb),úgy kifáradnak,hogy azonnal el lehet őket fogni.
Clavigo
Gratula a nemzethhyyy " többségnek"...,,Leginkább azoknak ,,akiknek ez a Telibeszart Paraszt,,,,,,Csepel -alsóról,,osztja a Zészt..
Sámannus
Egyebet sem teszel te kosfej zabáló, csak falazol, hogy nehogy értelmesen költsétek el a védelmi pénzeket. Sakkal inkább a maffiának fizetitek azt.
advocat
És ki a tököm akar minket megtámadni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.