Révész Máriusz magyarázza a „rabszolgatörvényt”. Orbán Viktor szerint a szakszervezeteknek nincs igazuk, amikor tüntetést szerveznek a „rabszolgatörvény” ellen, bár azt mondta, a kormány a munkások mellett áll. De magyarázta, megvédte a törvényt Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos is. Ő az Index parlamenti videójában azt mondta: "A munkavállalóknak azért érdeke, mert van olyan élethelyzetben sok ember, aki rá van kényszerülve, hogy pénzt keressen, dolgozzon. Most a jelenlegi szabályozás egyébként megtiltja. Nagyon sokan egyébként ezért mennek külföldre, és például Ausztriába. Én beszéltem olyan emberekkel, akik 3-4 hónapot szabadnap nélkül lehúznak egy szállodában, mert így tudnak pénzt keresni, Magyarországon erre – hogyha valaki többet akar dolgozni, és ezért több pénzt akart kapni – egész egyszerűen nem volt lehetőség. Ezért fogom megszavazni. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Hogy ez mekkora baromságot tud mondani! Azért mennek a Magyarok Ausztriába dolgozni,mert ott 8 órában 2-3x annyit keresnek mint itthon. Amennyiben itthon is annyi lenne a fizetés,(de legalább megközelítené) mint ott,akkor a magyar ember itthon maradna,mert nagyon sok Magyar van kinn,akik a szüleiket,testvéreiket,beteg családtagjaikat hagyták itthon,hogy kintről tudjanak segíteni és Ők maguk is azért megéljenek.Ezzel a törvénnyel azt érték el,hogy még több ember hagyja itt az országot. Ki fogja eltartani a milliós fizetéshez szokott Úrelvtársakat,ha nem lesz elég adófizető? Az egy dolog,hogy egyre kevesebb nyugdíjasnak kell nyugdíjat fizetni,de nem megoldás.Ez azt jelenti csak,hogy egyre több a 45-65 év közötti halottak száma. persze ilyen egészségügy mellett mit is várhatna az ember? Na de ha elfogynak a nyugdíjasok és elfogynak az adófizetők,akkor mi lesz? Az Unió nem fogja Orbánékat fizetni.
kokopelli
@cikicakk55: ...és ezt a pirulás határain belül adja ki magából!? Nem kis
munka ezt röhögés nélkül "fapofával előadni! Tükör előtt gyakorol?
simmering73
Íme az agyhalál lábon kihordva. Bemutatja révész máriusz.
kereső
Mártirius,hogy te milyen hülye vagy!Akárcsak shikarit olvasnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.