A fideszes politikus szerint csak az ellenzék provokátorai gerjesztik a feszültséget. Nem sokkal megszavazása után kérdezte a túlóratörvényről Kósa Lajost az Azonnali. A fideszes politikus a lapnak azt mondta, nem érez népharagot a törvénymódosítás miatt. Kósa azt mondta, szokott utcára, piacra járni, de ő még nem hallott ilyesmiről. "Lehet, hogy vannak fizetett provokátorok, akiket az ellenzék felbérelt, de én még nem találkoztam velük" - nyilatkozta a politikus, hozzátéve: az ellenzéki pártok szerdai parlamenti akciója csak azt mutatja, hogy az ellenzék nem partiképes.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Lali, Csáoszeszku se érezte melyik beszéd az utolsó!
Sámannus
Majd ha kiherélnek az elmaradt bérek miatt akkor pofázzá.
Werlissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Lepényleső
Nyilván való hogy nem,hiszen nem ereszkedik le közéjük. Tipikus esete a pofátlan
arroganciának,s biztos jele a diktatúrának? Aztán rácsodálkozás,ha majd kezébe
veszi sorsát akit napról-napra meglopnak,tipornak,vagyunk jók,de csak adóalanynak?
kamazuka
Lali kid! A túlóra törvèny nem az cicafiú,mint aminek kitaláltátok. Legalizálni lehet vele,a zsebből kifizetèsek egy rèszèt.ha így fehèríted a gazdaságot,èn nem bánom,attól higy egyrakáson balfaszoj vagytok,ettől mègtèny narad
.emlèkezz mit kiabáltál a tribűnön...emberek el fog jönni a kánaán...hát bazmeg.a pártod sem az èszjárásából tollasodott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.