Megmozdulást szervez csütörtökre a Szabad Egyetem diákcsoport, a diák-munkás szolidaritás jegyében tüntetnek majd a túlóratörvény ellen.

Diákok folytatják a túlóratörvény elleni utcai megmozdulást

A Facebookra kiírt felhívás szerint békésen szeretnének tüntetni, és kérték a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal ételt, italt és meleg ruhát, mert a cél az, hogy több órán át a téren maradjanak.

(444.hu)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Megint jól időzített ez a rohadt, mocskos bagázs, a törvény elfogadását illetően, mert tudja, h az ünnepek miatt a tüntetések ki fognak fulladni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Megint jól időzített ez a rohadt, mocskos bagázs, a törvény elfogadását illetően, mert tudja, h az ünnepek miatt a tüntetések ki fognak fulladni.
Dr plágium
Fontos az összefogás, a diákok jó példát mutatnak.
@lampa laz: Igen nagyon jó a stratégiájuk és az alapos agymosás miatt rengetegen ellenzik a tüntetéseket. Azt már elfelejtették hogy ők is csinálták, ráadásul úgy viselkedtek mint az állatok. Remélem a diákok nem tűrik meg maguk között a romboló felbérelt verő legényeket.
Eladott Ország
@lampa laz: Akasztófára való ez a csúti bűnöző cigány!
fergeteg
Soha nem dolgozó ingyenélő fizetett anarchisták.
A nagyszüleiket meg GMK-ba tették mert nem túlórázhattak. Henyélő kis senkik.
De ott leszünk mi is a Bükkből,Bácsból,Zalából.
Úgyhogy megleszünk. Tudjuk mit kell velük tenni.
kereső
@fergeteg???, mit csinálsz, ha a gyermeked is a tüntetők között lesz?
division
@Eladott Ország: Unokáid mit szólnak ahhoz hogy nem velük foglalkozol hanem itt mocskolódsz egész nap? Remélem nem erre tanítod őket is:-))
division
Jobb lenne ha a diákok a tanulással foglalkoznának, olyanok csinálják ezt a műbalhét akiket még csak nem is érint ez a törvény módosítás. A többiek meg mennek dolgozni.
fergeteg
Úgy tudom meglesz a fogadtatás nekik a hegyi kemény magyar gyerekektől.
Még valamilyen zsákokat is írogatnak itt.
Jaj,Jaj.
Túl soká menetek ezek a töréssel.fosztogatással.
fergeteg
@kereső: Nem lesz ott mert tudja,hogy engem GMK-ba raktak és 16 órát dolgoztam,hogy
neki meglegyen a télicipőre való.
Aki Én
@fergeteg: Igazi demokrata szellem. Ki a fasz vagy te gyáva alak, hogy megmond demokráciában kik és miért tüntethetnek?
2006-ban is ekkora volt a pofád? Akkor is ugattál a felheccelt és fizetett huligánokkal, vagy akkor otthon lapultál a heverő alatt? Gyerekeket fenyegetsz te elbutított hazaáruló? És te nevezed magad kereszténydemokratának? Egy önbíráskodó, gyáva gyűlölködő vagy, semmi több.
tulipan
LEGYEN OTT MINDENKI, AKI CSAK TEHETI!!! LEGALÁBB MOST LEGYÜNK SOKAN, MERT EGY LEHETŐSÉG!!!
tulipan
@fergeteg: Bocsi, de nem jó ez az indok, mert a GMK nem volt kötelező és fizették, is a most "alakulő" viazint, rövideen kötelező lesz és nem fizetik, HISZ 3 ÉV ALATT BÁRMI TÖRTÉNHET!!! Remélem, az unokád, nálad okosabb, és átlát a ravaszdi narancsos szitán!!!
Eladott Ország
@division: ma 11:05, Jó lenne ha a cikkhez szolnál már egyszer hozzá, te szarházi fideszes barom! Húzzál a jókurva anyádba, vagy a fidesz szemináriumba/narancskeltetőbe és ne rontsd itt a levegőt.
m.blog.hu/sz/szeka/image/hirek_ma.jpg
www.youtube.com/watch?v=mfqBHDCeM6I&feature=youtu.be
Nessy
@fergeteg: 1. A GMK szabadon választott tevékenység volt.
2. Rögtön és rendesen megfizették, nem majd egyszer.
egy bizonytalan összeget!
3. Azért , ha nem GUCCI télicipőt vettél, nem kellett érte
hónapokon át 14 órát dolgozni!
Azért más is dolgozott akkoriban többet! Saját jószántából! Normális bérért!
division
@Eladott Ország: Ha hozzád szólok az a baj, ha a cikkhez meg az. Nagy paraszt vagy te csak nem tudod:-))
Hogy ki vagyok? Addig jó amíg nem tudod:-) Az egyik képhez meg annyit hogy: te egy köcsög buzi vagy nem magyar.
division
@Aki Én: Az a baj hogy 3 év múlva fizetnének ki a túlórát, ezt így valóban nem lehet. Az is oké hogy a dolgozóval alá íratnak majd egy szerződést hogy vállalja e a túlórákat, de ki lesz az aki majd nem meri aláírni? A munkáját szinte mindenki félteni fogja. Nálunk is vannak túlórák, ami persze nem kötelező, mégis jönnek az emberek be dolgozni mert ki is vannak fizetve az adott hónapban, sőt maguk szólnak nekem hogy jönnének szombaton is, amire szükség is van olyankor ha sok munka van. Itt az a baj hogy ez kényszerből történne, ráadásul mi az hogy 3 év múlva kapnák meg a bérüket? Az elég hosszú idő, azt sem tudni mi lesz már annyi idő múlva. Amit Eladott Országgal alkotunk azt hagyd figyelmen kívül, számomra ő ennyit ér:-) Az ilyen anyázós faszkalapokat a magam részéről Szibériába küldeném.
division
@Apoca: Igazad van, de azért a kötelező balhét se hagyd figyelmen kívül:-) Az esetleges útlezárásokkal viszont nehéz kifejeznem a szolidaritásomat, az inkább felelőtlenség.
Borsodi
@Apoca: Csak a fiatalokban bízhatunk és ők csak magukban ,mert a nyugdíjasokat megveszik kilóra megint.Ha élhető országot biztos jövőt esetleg családot akartok,és ezt mind itthon,akkor lépnetek kell mielőbb.
Dr plágium
@Borsodi: Nem minden nyugdíjas eladó! Nézem a faszabukon, pillanatok alatt osztják a nem kormányra esküdött hírportálok frissítéseit.
Lepényleső
Békésen? Ki az az agresszor aki ellen békével nyerni lehet? Legfeljebb megbékéléssel,az
meg egyenlő a rabszolga élettel?
Borsodi
@Dr plágium: Persze,hogy vannak értelmes munkából élő nyugdíjasok is akiket nem tudnak a tv műsorokkal megvezetni,én ezt nem mondhatom el az ismerőseimről sajnos nem hiszik el,hogy egy kormányfő hazudik és irányítja a médiát.
Desischado
Hajrá, srácok, mindent bele! Benneteket is érint!
Aki Én
@division: Az útlezárás egy eszköz. Nem lehet mindjárt lövöldözni meg politikusokat kihelyezni az oszlopokra. Azt a fajta figyelemfelkeltő eszközt egyébkéntis már régen lenyúlta a fidesz

www.facebook.com/vdsz.hu/photos/a.167465929947104/2505786699448337/?type=3
Aki Én
fideszgnosis.wordpress.com/...

A videó azért készült, hogy FIGYELMEZTESSÜNK: Legyünk óvatosak! Az Orbán-rezsim azért igazán veszélyes, mert magát kereszténynek álcázó gnosztikus, manicheus – annak minden következményével. Mi, keresztények, s különösen mi, katolikusok, emlékezzünk Pannónia egyik legbátrabb püspökére, aki szembeszállt a regnáló királlyal! Szót emelt a népnyúzó hatalom ellen, a manicheusok ellen – Jézus Krisztusért: “Ezek ugyanazt ugatják, ugyanazt mondják, mint a manicheusok, akik szemben állnak minden szent tanítással…”

Fidesz-nyelven is szólnunk kell, hogy ők is megértsék: A videó nem a libsikről szól, nem a komcsikról, nem a zsidókról, nem a Soros-bérencekről, nem a migráns-simogatókról, nem a genderhívőkről, hanem mindannyiunkról: magyarokról.
Jozefina
A fidesz-kdnp "keresztes hadjáratot" indított a magyar nép ellen. Ezért teljes és átfogó ellenállásra, tiltakozásra van szükség a társadalom minden szintjén!!!?? Ezt a diktatúrát el kell zavarni, felelősségre vonni, elítélni!!!
A rendőrség (tek) teljes harci felszerelésben történőfellépése messze aránytala a civilek ellen!!! A tüntetések utáni utcai igazoltatások és a fiatalok köbe kerítése indokolatlan és a személyi szabadság korlátozása!!! Ezért a rendőrséget (tek) a jogvédőknek fel kellene jelenteni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.