Egy testvérpárt vett őrizetbe a rendőrség, akik pszichoaktív szerrel kereskedtek Salgótarjánban.

Fél évig virágzott a 44 és 43 éves testvérpár kábítószer-kereskedői karrierje. Ez idő alatt a férfiak Salgótarján-szerte pszichoaktív anyagokat adtak el, és ők maguk is fogyasztottak belőle.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 11-én a két férfi lakóhelyén a hajnali órákban megtartott kutatáson készpénzt,

és – többek között a wc csészében elrejtett és megsemmisíteni kívánt – több pakett, alufóliába csomagolt, bruttó 219 gramm súlyú kábítószergyanús porszerű anyagot és növényi törmeléket, valamint azok értékesítéséhez szükséges eszközöket találtak meg és foglaltak le.

A rendőrök K. Józsefet és K. Zsoltot elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

(Police)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.