A Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, a sebesülteknek pedig gyors felépülést kívánt Orbán Viktor miniszterelnök abban a levélben, melyet Emmanuel Macron francia államfőnek írt – tájékoztatta az MTI-t csütörtök reggel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A migrációs válság létezik, ám lassan csillapulni látszik és az Unió is kezd magára találni. Az uniós polgárok nagy része szembesül jó ideje a menekültek és a migránsok létezésével, mégpedig úgy, ahogy a magyarok soha életükben nem szembesültek ezzel. A nagy handabanda, szabadságharc, identitás és keresztényvédés csatazajában a magyar átlagpolgárt elfelejtették tájékoztatni arról, hogy a pártmédiában naponta felbukkanó migránserőszakolós, migránsbűnözős borzalmak egy része hazugság, más része torzítás. Olyasmi, mintha a Magyarországon agyonvert nők (hetente egy nő hal bele a családon belüli erőszakba, tehát a saját férjük, élettársuk veri agyon őket, nem a migránsok) gyilkosai közül kizárólag a Lajos keresztnevűeket emelnénk ki. Tehát az 52 gyilkosból mondjuk négyet Lajosnak hívnak, akkor a 48 gyilkosról nem beszélünk, csak arról a négyről. Megint ölt Lajos! Egy Lajos kegyetlenül meggyilkolt egy nőt! Objektív, ugye? Nem.
Orbán, a keresztény honvédő, mint Kinizsi Pál.
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/28/18/281812_felcsut_orban_viktor_lovasszobor.jpg
Commenter
Paraszt. Téged vesznek lassan célba még ha csak képletesen is és nem csak az itthon tüntetők remélem.
tulipan
Végre rájöttek, hogy 30 éve ez a célja!! A kacskaringól, mind et a célt szolgálták!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.