Ha az ügyészség betartja a törvényt, akkor idén már nem tud vádat emelni Czeglédy Csaba ellen, ha viszont mégis benyújtja a vádiratot, akkor az felveti a hivatali visszaélés gyanúját - közölte a hvg.hu-val a múlt nyár óta letartóztatásban lévő baloldali politikus védelme. Információik szerint ugyanis megnyílt egy új határidő, ami miatt a várt decemberi időponthoz képest halasztódhat a vádemelés. Csakhogy a kormányszócsőként működtetett Magyar Idők úgy tudja, jövő héten léphet az ügyészség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hiszen ha vallana Gyurcsány ellen már ki is szabadulna AZNAP !!!
Csak nem mindenki lesz KÖPŐCSÉSZE, MINT A FÜTYISZEK !!!
kereső
@papa.49: www.nyugat.hu/tartalom/cikk/czegledy_csaba_uzenet_borton

Az ügyészség meg már megint a "helyzet"magaslatán. Ki látja el információval közülük a jól értesült médiákat? Csak a gyanúsitott nem tud még semmit?
papa.49
@kereső: A Czeglédy Csaba a számomra ember, mert nem alkuszik meg a csutigörénnyel, mert egy percig se kétséges ő van a háttérben, mindenféleképp beakarná varrni a Gyurcsányt !!!
Az meg, hogy az ilyen szennyportálokat .,értesíti,, a szÜgyészség nem meglepő, csak ehhez értenek a csaláshoz, a hazudozáshoz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.