A Belügyminisztérium közleményt adott ki a szerdai tüntetések után, amelyek alatt 5 rendőr sérült meg szerintük. Pintér Sándor úgy látja, a közelmúltban nem volt ilyen mértékű támadás magyar rendőr ellen.

A kormany.hu-n közölte közleményét a Belügyminisztérium csütörtökön, amely szerint Pintér Sándor belügyminiszter "operatív értekezleten értékelte a 2018. december 12-én a Budapest V., Kossuth téri be nem jelentett demonstráció tapasztalatait. Dr. Pintér Sándor a Kormány nevében köszönetet mondott a biztosításban résztvevő rendvédelmi állomány helytállásáért.

Pintér: a közelmúltban ilyen mértékű és intenzitású támadás nem ért magyar rendőrt

Fotó: kormany.hu/Árvai Károly

A miniszter rámutatott: a közelmúltban ilyen mértékű és intenzitású támadás nem ért magyar rendőrt. Azokat a rendőröket, akik testi épségük kockáztatásával még akkor is rendíthetetlen nyugalomról, türelemről tettek tanúbizonyosságot, amikor sorozatos támadás érte őket" – áll a közleményben.

Pintér szerint "a demokráciát rendbontók zavarták meg. Azok, akik arcukat elfedve összetévesztették a demokráciát a törvénytelenséggel, a szabad véleménynyilvánítás jogát az erőszakkal. Nem lehet ugyanis a demokrácia része az a tüntetés, amelyen durván megsértik a törvényeket, és amelynek biztosítása során kilenc rendőr szenved sérülést.

A belügyminiszter hozzátette: "a rendőrség továbbra is biztosítja a békés gyülekezési jogot, de a fokozatosság, a szükségesség és az arányosság figyelembe vételével gátat fog szabni az erőszaknak. A miniszter egyértelművé tette: a törvényeket Magyarországon mindenkinek be kell tartania, a rendőrség elsődleges feladata a törvényes rend garantálása és biztosítása."

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A közelmúltban ilyen mértékű aljassággal nem léptek fel a kormánypártok, mint a rabszolgatörvénnyel. De Pinocset megnyugodhat, a válaszreakcióban még nem hangzott el minden érv. Lesznek még neki is és a gazdaállatának is nehéz pillanatai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Olajszőkítő Ragyás Sanya, a TEK az országházban is terroristákat keresett? Már régen a börtönben kellene rohadnod, bűnöző szemétláda, rohadék!
tulipan
Tudjatok róla! TANULSÁGOS!! Ezt és a hozzáírtakat törölték... Ha valakinek meg van tegye be!

Pintér rendkívüli memóriájáról, ami néha - ha úgy kifizetődő - cserben hagyja...
Sheilamena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Eladott Ország
Pintér belügyminiszter ha már a 2006-os év őszét egy tőlünk távoli bolygón töltötte, internet, tévé, rádió és újságok nélkül, legalább otólag utánanézhetett volna annak, hogy mi történt. Ebben az esetben ugyanis tudhatná, hogy 2006-ban nem békés tüntetőkre támadt a rendőrség. Ha sokszor elmondják ezt a hazugságot, talán sokan hajlamosak hinni ebben, de nem lehet annyiszor elmondani, hogy ettől igazság legyen belőle. Akik látták, mi történt 2006. szeptemberében a TV székháza előtt, majd októberben, a belvárosban, s mernek még emlékezni a megrázó képekre, tudják, hogy mi történt. Egy felheccelt tömeg támadt a rendőrökre, autókat gyújtottak fel a mára forradalmárrá nemesedett vandálok, kirakatokat törtek, fosztogattak, és azt is tudjuk, hogy a tankot elkötő öregúr sem békés szándékkal érkezett. Ezúton tájékoztatjuk Pintér belügyminisztert: nem azért kapja a fizetését, hogy hazudjon.
kanadaihirlap.com/2018/12/14/magyar-rendort-ilyen-tamadas-meg-nem-ert/
keresztapa
@Eladott Ország: A hazugság nem tűri törvényesség betartását, a hazugság ellen az igazság kiköveteléséhez minden eszköz igénybevétele megengedett, kötelező érvényű, mert az erőszak az igaztalanságból fakad. A hazugságért egyetlen felelős személy nem lett törvényileg szankcionálva, ami a mai helyzetre is kifejti káros hatását a társadalom igazság érzetének helyreállításának késleltetésével. Ok és okozat elválasztásának szükségszerűsége, lenne a törvény elsődleges feladata,. és a felelős személy, szankcionálása társadalom által elfogadott, büntetés legmagasabb fokozatának kiszabása. Ez még mindég várat magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.