A lap értesülései szerint egy bicikli is közrejátszhatott a kegyetlen bűncselekményben.

A Blikk értesülései szerint szerdán hallgatták ki a nyomozók először R. Szilvesztert, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2013. szeptember végén ő ölte meg Gy. Krisztina 35 éves soroksári nőt, aki futni indult lakhelyétől nem messze. 

Blikk: biciklivel üthette el a soroksári kocogó nőt későbbi gyilkosa

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A lap úgy tudja, a gyanúsított semmire nem válaszolt a kihallgatáson, ám a Blikk pár újabb részletet megtudott az öt évvel ezelőtti bűntényről állításuk szerint. 

A lap szerint "a férfi egy kerékpárral elütötte a futásba belefeledkezett Krisztinát, majd a komoly sérülések miatt földre került nőt behúzta a bokrok közé. Nagy valószínűséggel már korábban kinézte magának áldozatát, és biciklin ülve lesben állt, várta, mikor fut arra az édesanya, hogy lecsaphasson rá."

A Blikk cikke szerint "a gyilkost öt évig hiába kereste a rendőrség, idén szeptemberben azonban a laboratóriumi vizsgálatok egyezést mutattak az évek óta börtönben lévő R. Szilveszter DNS-mintája és a holttesten talált anyagmaradványok között. A férfi betörés és lopás miatt töltötte börtönbüntetését. A pesterzsébeti kötődésű férfi lebukása után sem tett vallomást, annyit azonban közölt a nyomozókkal: nem ő követte el a bűncselekményt, bár a gyilkosság időpontjában a helyszín közelében tartózkodott."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.