Csütörtökön ismét tüntetés kezdődött a Kossuth téren, a tömeg a Margit hídon át Budára ment, majd a Bem rakparton keresztül a Lánchídhoz ért és visszament Pestre, aztán pedig vissza a Parlamenthez. Ott megindult a szokásos lökdösődés a rendőrökkel, a könnygáz is előkerült, volt gumibotozás is, több tüntetőt – köztük a Momentum alelnökét – elvitték a rendőrök. A tömeg egy része ismét útra kelt.

1:07: Folyik az igazoltatás, volt, akit őrizetbe vettek

A hvg.hu tudósítása szerint többeket igazoltatták, és az adataikat felírták, de akadtak olyanok is a hírek szerint, akiket előállítottak. Azok, akiknek az adatait felvették, azok a korábbi tüntetések gyakorlata szerint később számíthatnak még a rendőrség megkeresésére. A Király utcánál áll még egy nagyobb csoport. (hvg.hu)

Mérce: pénteken és vasárnap is lesz tüntetés

A pénteki tüntetés eseménye ezen, míg a vasárnapi megmozdulás eseménye (amely kivételesen a Hősök teréről indul a Kossuth térre) ezen a linken érhető el. (Mérce)

A tudósítást lezártuk.

0:45: A körúton folyik a fogócska, egyre kisebb csoportokra bomlanak a tüntetők

A tüntetőket próbálják a rendőrök egyre kisebb csoportokra bontani, a Király utcánál egy részüket sikerült is megállítani. Ám sokan továbbszaladtak, a rendőrök meg utánuk, de a Wesselényinél már igazoltatás folyik. Rendőrautók állnak a Nagykörúton a blaha Lujza térig. (hvg.hu)

0:34: Az Oktogonon is túlment a tömeg 

A tömeg továbbment az Oktogon felé. Páran kukákat borogattak, ezt az utánuk jövők szedik össze. Az Oktogont elhagyva haladnak tovább a körúton. A hvg.hu és a Mérce streamje is le fog állni, mint kiderült, 4 óránál tovább lekorlátoz a rendszer. Újraindítanak. (hvg.hu; Mérce)

0:26: A Nyugati pályaudvarnál próbálják leterelni a tüntetőket, dulakodás is volt

A nyugatinál terelik le a rendőrök a tömeget a villamospályáról, közben egy tüntetőt kiszedtek a tömegből. Egy busz próbált elmenni, azt nem engedték el, a rendőrök nyomták a tömeget le az útról, újabb dulakodás alakult ki. A hvg.hu tudósítása szerint nagyon kevés rendőr próbálja megfogni a még nagyszámú tüntetőket. A tömeg az Oktogon irányába halad. (hvg.hu)

0:19: Már a Szent István körúton a Kossuth térről elindult tömeg

A Kossuth térről sokan leléptek, ők az EMMI Szalay utcai épülete előtt keveredtek dulakodásba az őket követő rendőrökkel. Onnan a Szent István körútra értek ki és a Nyugati pályaudvar irányába vonulnak. (hvg.hu

0:09: Az EMMI épülete előtt  elszabadultak az indulatok

Az elvonuló tüntetők az Alkotmány utcából a Vajkay utcába fordultak, ott kukákat vágtak a rendőrautókhoz, az egyiknek a tükrét is letörték, a rendőrök jelentős mennyiségű könnygázt vetettek be, pár embert az autókhoz szorítottak és volt némi dulakodás is az Oktatási Államtitkárság Szalay utcai épülete előtt.

Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a hvg.hu munkatársának elmondta, ő egy vasárnapi tüntetés kapcsán egyeztetett a szervezőkkel és a szakszervezetekkel. (hvg.hu)

23:59: Szivárognak a tüntetők el a térről

Nem feltétlenül hazafelé, mert zúg a "gyertek velünk", de a tüntetők egy része az Alkotmány utca felé indult el a térről, a rendőrök pedig utat engednek nekik. A téren néhány száz demonstráló maradhatott. (hvg.hu)

23:46: Kétszer felszólították már a tömeget, lassan indul a kiszorítás a térről

Többször kifújtak a rendőrök a tüntetők felé, volt, akit kikaptak a tömegből. Már legalább két ablakát betörték a Parlamentnek, bár a dobálózás lendülete alábbhagyott. Több tüntető a rendőrökkel beszélget, akadnak, akik kissé ittasak, őket a társaik próbálják visszafogni. 

A hvg.hu úgy értesült, a körülbelül ezerfős tömeget egyfelé, az alkotmány utca irányába szrítanák ki a térről (a Jászai Mari tér felé nem is lehet menni), ott nagy a készültség. (hvg.hu; Mérce)

23:38: BRFK: A tüntetők két rendőrt sebesítettek meg

A Budapest V., Kossuth téren az agresszívan viselkedő tüntetők megtámadták a rendőröket, aminek következtében két rendőr megsérült. Egyik rendőrnek a feje, míg társának a combja sérült meg.

A rendőrség továbbra is higgadtságra és jogkövető magatartásra inti a demonstrálókat. (BRFK)

Egyre nagyobb dózisban fújják a rendőrök a könnygázt

A tömeg nem tágít a Parlament főbejáratától, repülnek az üvegek és mindenféle más tárgyak a rendőrök felé, akik egyre nagyobb adag könnygázzal oszlatják a közelebb merészkedőket – akik ettől eléggé felhergelik magukat. A hvg.hu tudósítójának egy újságíró mutatott egy felvételt egy rendőrről, akinek a kezében egy olyasfajta fegyver látszott, amellyel akár gumilövedéket is lehet lőni.
A könnygáztól fuldoklókat Gulyás Márton ismert aktivista ápolja. (hvg.hu)

A Jobbik elnöke szerint ha ez így folytatódik, vidékről jönnek fel a jobbikos a budapestieket megvédeni

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke a Kossuth térről jelentkezett be élőben. 

Elképesztő, hogy ugyanolyan napokat élünk meg, mint 2006-ban Gyurcsány idejében. Ha nem fog változtatni a kormány, akkor ennél sokkal nagyobb tömeg fog kijönni ide az utcára holnap, holnapután

- magyarázta a videóban és hozzátette, ha a kormány nem vesz vissza, vidékről fel fognak menni a jobbikosok a fővárosba, hogy megvédjék a budapestieket. (Mérce)

22:54: Így kapták ki a tömegből a Momentum alelnökét – videó

A Momentum Mozgalom videót közölt arról, hogyan kapták ki közülük a szervezet alelnökét, Donáth Annát. 

(Mérce)

Sörösüvegekkel dobálják a rendőröket – az első sorban álló tüntetőkre is jut

A hvg.hu tudósítása szerint többen sörösüvegekkel dobálják a rendőröket, volt, akinek a sisakján pattant az egyik üveg. De több a lépcső mellett álló oroszlánszobron törik szét, amikből a tüntetők is kapnak. (hvg.hu)

22:41: Elhangzott a rendőri felszólítás, de nem hallani a tömegben

A Mérce tudósítása szerint a Kossuth tér szélén a rendőrök arra szólítják fel a demonstrálókat, hogy aki a rendőröket dobálja, az bűncselekményt követ el. Mivel a tömeg a Parlament előtt tömörül, ebből nem sok hallatszik ott. (Mérce)

22:29: Hvg.hu: a Momentum elnökségi tagját vitték el a rendőrök

A hvg.hu értesülései szerint a Kossuth térről előállított ember Donáth Anna, a Momentum elnökségi tagja. (hvg.hu)

Friss képek az MTI-től

Újabb csokor képet adott ki a csütörtök esti tüntetésről az MTI.

Dulakodás és könnygáz a Kossuth téren:

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendőrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.

Címlapi kép: MTI/Balogh Zoltán

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendőrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.

MTI/Balogh Zoltán

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendőrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án. MTI/Mónus Márton

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendőrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án.
MTI/Mónus Márton

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői és rendőrök a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án. MTI/Balogh Zoltán

A tüntetés vonulásos része:

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői a Margit hídon 2018. december 13-án. MTI/Balogh Zoltán

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői a Lánchídnál 2018. december 13-án. MTI/Balogh Zoltán

22:04: "Ki nem ugrál, Orbán Viktor, hejj, hejj"

A tömeg fölrázta a hangulatot, több százan ugráltak a Parlament főbejárata előtt a címben írt rigmusra, többen előtte tojásokkal és füstgyertyákkal dobálták a rendőröket a lépcsőn. (hvg.hu)

Egy embert előállítottak a rendőrök

A BRFK közlése szerint egy embert előállítottak a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt. (BRFK)

21:47: Gumibotokkal mentek neki a rendőrök a tüntetőknek

Egy tüntetőt próbáltak kiemelni a tömeg elejéről a rendőrök (akik előtte több sorral toldották meg a sorfalat) a Parlament főbejáratánál, ám az akció nem sikerült, több rendőr is elesett.

Közben a demonstrálókat gumibotozással oszlatták, ebből pár újságíró is kapott.

Mivel a kiemelés nem jött össze, ezért a "sünöző" tömeget könnygázzal oszlatták. (hvg.hu)

21:29: Repülnek a füstgránátok a rendőrök közé, jött az újabb adag könnygáz

A Parlament főbejáratánál még mindig nagy a tömeg, megy a huzakodás a rendőrökkel, a tüntetők füstgáránátokat hajítanak a sorfal közé. Zúg a 

Korrupt a kormány!

és a 

Rendőrállam!

A nagy nekibuzdulásnak a rendőrök közül érkező könnygázfelhő vetett véget. (hvg.hu)

21:12: A Parlament főbejáratánál nagy a tülekedés, könnygázt is bevetettek a rendőrök

Bár a rendőrök megpróbálták kisebb csoportokra bontani a tömeget, a Parlament főbejáratánál nagy a tumultus és a lökdösődés. A rendőrök könnygázt is bevetettek, sokan rosszul lettek. Több tudósító is kapott a könnygázból. Elvileg a rendőrök már egyszer felszólították a tömeget, hogy hagyja el a teret. (hvg.hu

A Mérce szerint míg tegnap először a paprikaspray-t, és utána a könnygázt, addig csütörtökön egyből a könnygázt indították a rendőrök a tüntetőkre.

21:05: Megindult a kiszorítósdi, kisebb csoportokra próbálják bontani a tömeget

A rendőrök a 2-3 ezer fősre becsült tömeget elkezdték kisebb csoportokra elkeríteni, majd megkérik a jelenlévőket, hogy a Kossuth teret az alkotmány utca irányába hagyják el. Ugyanakkor a Parlament főbejárata környékén még nagy a mozgolódás. (hvg.hu)

A Mérce tudósítása szerint a rendőrök trükkösen egy újabb sorfalat húztak fel a karácsonyfa magasságában, ezzel zárva el a tömeget a Parlament déli kapujától. 

20:59: A Parlament főbejáratától a déli kapuhoz indultak többen

A huzavonát megunva a tömeg egy része skandálni kezdte, hogy "Déli kapu" – szerda éjjel itt feszültek először egymásnak komolyabban a rendőrök és a tüntetők, a metrólejárattal szemközti részen pár demonstráló még be is jutott a Parlamentig, mert az elején még foghíjas volt a rendőri védelem. (hvg.hu)

20:52: Füstgránátokkal dobálják a rendőröket

Folyamatosan füstgránátokkal dobálják a rendőrsorfalat a Parlament lépcsőjén, akik azonban visszadobják azokat. A Momentum elnöke, Fekete-Győr András is dobálja a füstgránátokat, több tüntető a szerdai dolgokból okulva maszkot húzott. (hvg.hu)

20:45: Elhangzott a "Sisak fel!" parancs

A rendőrök részéről elhangzott a "Sisak fel!" parancs. (Mérce)

20:42: Visszatért a tömeg a Kossuth térre, zúg a "Fidesz-maffia"

A bő kétórás városi séta után (Kossuth térről Margit híd, aztán Batthány tér, Lánchíd, Oktogon, Nyugati pályaudvar) a több ezres tömeg visszatért a Kossuth térre. 

A Parlament előtt zúg a 

Fidesz-maffia!

az

Orbán takarodj! 

és más hasonlóságok. 

A több sorban felálló rohamrendőröknek a 

Bűnözőket védtek!

skandálást szánták.  (Mérce)

Élő videók a helyszínről:

Hvg.hu:

Zoom.hu

Index:

20:31: A Legfőbb Ügyészségnél a legfőbb ügyészt is emlegették

A Markó utcában haladva az Ügyészség előtt is elhaladt a tömeg, ott Polt Pétert emlegették. Az épületet rendőrök védik, azonban a demonstrálók elhaladtak mellettük a Kossuth tér fel. Az Országos Mentőszolgálat épülete előtt álló mentősöket viszont nagy tapssal köszöntötték.

A tömeg több kisebb csoportban, több utcán keresztül közelíti meg a Parlament előtti teret, ahol már nagy a rendőri készültség, a tüntetők részéről egyelőre azonban csak ad-hoc beszédek hallhatóak. (Mérce)

20:18: Elhagyta a Nyugatit a tömeg, irány – újra – a Kossuth tér

A Nyugatinál fordult rá a Bajcsy-Zsilinszky utcára a tömeg, a cél a Parlament előtti tér. A kis utcákon nagyban zeng a 

Szabad bíróságot!

skandálás is, mivel szerdán a Fidesz a közigazgatási bíróságok létrehozását is megszavazta. (Mérce)

Volt némi fennforgás még az Andrássyn: a Momentumosok egyik aktivistája egy füstbombát durrantott el közel a rendőrökhöz, akik körbekapták és igazoltatni kezdték. A tömeg megállt és az aktivista szabadon engedését követelte, ami végül meg is történt (hvg.hu)

19:59 Irányt váltott a tömeg, mennek vissza a Parlamenthez

Egy ideig úgy tűnt, hogy a Terror Háza, vagy a Lendvay utcai Fidesz-székház lesz a következő úticél, ám az Oktogonnál a tömeg irányt váltott, és visszaindult a Parlament irányába. (Mérce)

19: 43: A Terror Háza lehet a következő cél – de ez még nem biztos

A több ezres tömeg a Deák tér érintésével elindult az Andrássy úton. A cél elvileg a Terror Háza, de ez még nem biztos, a Fidesz Lendvay utcai székháza is szóba jöhet. (Mérce)

Hvg.hu: kb. 10 percig tartott, mire a tömeg átért a Lánchídon

A hvg.hu tudósítója megvárta a tömeg átvonulását, nagyjából 10 perc volt.

19:27: A tömeg eleje átért Pestre, de egyelőre nem a Kossuth tér a cél

A többezres tömeg, miután a Kossuth térről a Margit hídon és a budai Bem rakparton keresztül a Lánchídhoz ért, azon újra visszasétált Pestre, ám egyelőre nem a Kossuth tér, hanem vélhetően a Deák tér felé mennek. (Mérce)

Több ezren a Lánchídon:

Élő videókon a vonuló tömeg

Index:

Mérce:

Hvg.hu:

19:11: A tömeg eleje már a Lánchídon,

a vége viszont még a rakpartokon halad a híd felé. (Mérce)

19:08: Az alsó rakparton és a Bem rakparton halad a tömeg

A tömeg, miután elérte a Batthyány teret, továbbvonult a Lánchíd felé, ám nemcsak a Bem rakpartot, hanem az alsó rakpartot is elfoglalták. A tömeget rendőrök kisérik már a Kossuth tértől kezdve. (Mérce)

18:48: A Margit hídról a Lánchídra tart a tömeg

A Margit hidat teljes szélességében elzáró tömeg Budára érve a Lánchíd felé vette az irányt. Várhatóan a rakparton fognak odáig eljutni, a Batthyány tér érintésével.  A várakozni kénytelen autósok közül sokan dudálással jelzik, hogy egyetértenek a tüntetőkkel. (Mérce)

A BKK a vonulásos tüntetés miatt több járatát ideiglenesen tereli, ezekről bővebb információkat a társaság honlapján, illetve Facebook-oldalán lehet találni.

Közben az MTI kiadta az első két képet a csütörtöki tüntetés elejéről:

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstráció résztvevői a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

Tamás Gáspár Miklós filozófus felszólal a Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet Tüntetés a rabszolgatörvény ellen / Diák-Munkás szolidaritás címmel meghirdetett demonstrációján a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 13-án

Fotók: MTI/Balogh Zoltán

18:33: A fővárosi főkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el január másodikáig Budapesten

A BRFK közleménye szerint december 13-án 15 órától 2019. január 2-án 8 óráig Budapest egész területén fokozott ellenőrzést rendelt el Budapest rendőrfőkapitánya. Az ok: az adventi időszak nagy rendezvényei, karácsonyi vásárok.

18:27: Pénteken egyeztetnek a folytatásról a szakszervezetek

A szakszervezetek pénteken egyeztetnek a továbbiakról, az országos sztrájk lehetősége sem kizárt – értesült több forrásból a Zoom.hu.

18:23: A rendőrök lezárták a Margit hidat, visszafordítják a forgalmat

A Margit hídra ért a tömeg, a rendőrök lezárták a forgalmat, az autósokat visszafordítják. A demonstrálók Budára tartanak egyelőre. (Mérce)

Ezerfős tömeg tart a Margit híd felé

A Zoom.hu élőben a Margit híd felé vonuló tömegről:

A Mérce videója ugyancsak az általuk jó ezerfősre saccolt tömegről a Margit híd felé

Szerdán így nézett ki a Margit híd elfoglalása

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A fénykép a szerdai tüntetésen készült

Fotó, címlapi kép: MTI/Mónus Márton

18:07: A tömeg egy része elindult a Margit híd felé

A tömeg egy része elindult a Margit híd felé, a csapat másik fele viszont marad egyelőre a téren. (Mérce)

17:55

A Mérce tudósítása szerint már ezernél is többen lehetnek a Kossuth téren, az egyik legnépszerűbb skandálás a 

Diák, munkás szolidaritás!

A másik népszerű rigmus az 

Orbán, takarodj!

és a 

Mocskos Fidesz!

- ahogy hallatszik az élő közvetítésben.

A lap szerint több ellenzéki politikus is feltűnt már a téren, ehhez csatlakozik majd a Szabadság téren gyülekező Momentum és szimpatizánsaik is.

Korábban írtuk:

A Mérce helyszíni tudósítása szerint csütörtökön is tüntetés indult a Kossuth téren. A Szabad Egyetem diákcsoport délután 5 órára hirdette meg a demonstrációt, a Momentum pedig fél hatra várja a Szabadság térre az elégedetleneket – onnan pedig majd átvonulnak a Kossuth térre ők is. 

Tüntetés: szétoszlott a tömeg a Nagykörúton, már csak igazoltatnak a rendőrök

A fénykép a szerdai tüntetésen készült a Kossuth téren

Fotó, címlapi kép: MTI/Mohai Balázs

A tudósítás szerint jelenleg olyan 500 fő körül lehet a tömeg létszáma a Parlament előtt, de a szám folyamatosan nő. 

A rendőrség is okult a szerdai eseményekből, testpáncélos rohamrendőrök állnak a Parlament körül.

Vasárnapra is szerveződik már egy újabb megmozdulás a lap szerint.

TGM mondta az első beszédet

Tamás Gáspár Miklós filozófus mondta el az első beszédet a tudósítás szerint. TGM szerint a Fidesz olyan rendszert épített ki, amely a multiknak kedvez a munkavállalók helyett. 

Ennek a korszaknak vége!

- jelentette ki a filozófus, aki szerint új dolog, hogy a munkásság, az értelmiség és a diákság így összefogott.

Elég volt, elég volt, elég volt ebből az egészből

- zárta beszédét.

A diákok utána annak az öt fiatalnak a szabadon bocsátását követelték, akiket a rendőrség a tegnap éjszakai tüntetés után állított elő és még mindig a rendőrségen vannak. Mindezek mellett a rabszolgatörvény ellen is tiltakoztak. 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"elfoglalták a körutat"
Hurrá!
Miénk a körút!
RonaGyuri
Nos ez a cím valóban telitalálat

függetlenül attól, hogy Zsóti adta , vagy a szerki a párt központi napilapja mai vezércikkének

„AGRESSZÍV OSTOBASÁG” – zengi a cím, ami valóban jól jellemzi az elmúlt napok eseményeit, pontosabban történéseit. Kezdve az apropónak számító törvénnyel magával, az elővezetésével, a parlament hercehurcával és a tiltakozások minősítgetésével.
„A parlamentbe egy napra visszaköltözött a Lenin-fiúk világa.” írja, majd elő az aduásszal „az a Szabó Tímea nevű Szamuely odaáll a miniszterelnök elé, és lehengerlő butaságtól eltorzult képével belesípol Orbán Viktor arcába.”!
Persze a tüntetők is megkapták a magukét (magas volt a mérce, mert ugye már a derék Gulyás pajtás is megaszonta a frankót): „gondolattalan, sötét, unalmukat és pitiánerségüket gyűlöletbe fojtó hülye gyerekek nekiállnak forradalmasdit játszani, mert úgy érzik, egyszerűen kimaradtak a történelemből.
Ezek özönlötték el a pesti utcát. Egyenszakáll, egyenagy, egyenagytalanság. És a nihil. És mentek, és ostobaságokat üvöltöztek, törtek-zúztak, gyújtogattak, megtámadták a rendőröket, aztán visszahúzódtak valamelyik trendi krimóba vagy hazamentek a mamahotelba gatyát váltani, mert majd mindjárt kezdődik a buli elölről.”!
Nos a pofátlanságban odáig ment, hogy bár csak zárójelben, de megjegyezte: „Remélhetőleg az ATV nem törli le ezeket a képeket és hangokat!”! =))
Igen itt a lényeg! Azt reméli, hogy nem lesz úgy, mint a derék Hír-TV 2006-as Deák-téri felvételeivel, amik szőrén szálán eltűntek, így nincsenek meg a felvételek a békésen sétáló ellenzékiekről, amit képviselő igazolványaikkal próbálják megállítani az Gyurcsány által felhergelt megvadult rendőrattakot! =))
S hogy a portál nem viccel egy másik vezető írás arról is beszámol, hogy: nem csak mocskos zsidók voltak, mint azt Gulyás elvtárs elmesélte, de egyenesen külföldi – persze egyértelműen Soroshoz köthető – provokátorok is voltak.
Jozefina
Igen!!! Nem szabad feladni!!! Folytatni kell pénteken, vasárnap és mindenütt, mindenkor!!!??
Érdekeség:
thehungariantimes.hu/hirmegtekintese.php?id=5965Orsz%C3%A1gos
Sheilamena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.