Facebook-posztban mondta el Donáth Anna, hogy mi történt, és mit tapasztalt. A túlóratörvény ellen tüntető politikussal szemben a túlóra túlóráit töltő rendőrök jártak el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Commenter: Megcsak nem is fustbomba volt, hanem szuletesnapi faklya. Hattal allt a rendoroknek, megcsak ellenseges magatartast se tanusitott. Kicsit tultoltak a NER kutyai.
Commenter
Fideszes divat lett az erőszak ellenzéki politikus esetében: először a MSZP-s most a Momentumos politikus holott nem is erőszakoskodtak. Füstbomba volt Donáth Annánál és Fekete Győr Andrásnál is: ez akár színpadi kellék is lehet olyannyira nem veszélyes. Sokkal veszélyesebb a petárda, amit orbán épp még a stadionokban is engedélyezni akart. Vegzálják csak tovább az ellenzéki politikus minden egyes szekálással a saját koporsójukba üt a fidesz egy újabb szöget remélhetőleg.
Yoda69
@Commenter: Megcsak nem is fustbomba volt, hanem szuletesnapi faklya. Hattal allt a rendoroknek, megcsak ellenseges magatartast se tanusitott. Kicsit tultoltak a NER kutyai.
Hellcat
@Commenter: Áh ne haragudj de tévesz...nincs megkülömböztetés...felnéztem a 888ra...mindegyik egységesen Sorosbérenc..nincs MSZP-s meg Momentumos...
Commenter
@Hellcat: nézz fel a ripostra is. Vérszomjas húsevő farkasok ezek, nem csak sorosbérencek. Hát nem előszedte a ripost a Háború és Békét? Tolsztojjal azt csinálhatnak amit akarnak jogilag nem védett a szerző :(
Hellcat
@Commenter: Láttam a képet...hihetetlen...Ez viszont ugye hazafuias tett volt anno 2006 ban.
m.blog.hu/pi/piroslapok/image/tv_ostrom.jpg
Commenter
Egy nőt ráadásul így kirángatni a tömegből. Ahogy a Fidesz úgy ez a rendőr sem tiszteli a nőket. Pláne a politikusnőket sem. Donáth Anna, a többi Momentumos, és a Párbeszéd valamint a hozzájuk csatlakozó többi tüntető csak állampolgári jogukat gyakorolták. Mindegy hogy a gránitszilárdságú 100x módosított mit mond, mert az nem legitim és mint ilyen semmis. Ahogy illegitim az a csaló rezsim is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.