A Századvég vezető elemzője szerint a magyarok csak egy szűk és szélsőséges kisebbsége "lelkendezik" a szerdán kialakult kaotikus, közép-ázsiai parlamenti viszonyokat idéző történéseken.

A Századvég szerint "kaotikus, közép-ázsiai viszonyok alakultak ki a szerdai Országgyűlésben"

A Parlament alsóházi terme az Országgyűlés plenáris ülése után 2018. december 12-én. MTI/Illyés Tibor

Lánczi Tamás az M1 aktuális csatornán pénteken hozzátette:

a magyarok nagy része pedig azt várja el az ellenzéki képviselőktől, hogy vegyék tudomásul, a parlamenti politizálásnak vannak szabályai.

A Századvég szerint "kaotikus, közép-ázsiai viszonyok alakultak ki a szerdai Országgyűlésben"

Papírlapokat szórnak a karzatról ellenzéki képviselők az Országgyűlés plenáris ülésének kezdete előtt 2018. december 12-én. MTI/Soós Lajos

A rendszerváltás utáni 30 év parlamenti hagyományába bele tartozott, hogy az utcai demonstráció eszköztárát mellőzték, az ellenzéki képviselők ezt a hallgatólagos egyezményt felmondva nagyon veszélyes precedenst teremtettek – fogalmazott.

A Századvég szerint "kaotikus, közép-ázsiai viszonyok alakultak ki a szerdai Országgyűlésben"

Ellenzéki képviselők tiltakoznak a munka törvénykönyvének módosításáról tartott szavazás közben az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 12-én. Az előterjesztést 130 igen szavazattal, 52 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta az Országgyűlés. MTI/Soós Lajos

Hangsúlyozta: a parlamenti politizálásnak világos szabályai vannak, amelyekhez a megválasztott képviselőknek tartaniuk kell magukat, hiszen ha a szerdán látott viselkedési minták honosodnak meg a parlamentben, az lefogja rombolni az Országgyűlés tekintélyét.

Ennek megelőzésére valamiféle visszatartó erőt biztosíthat Kövér László házelnök által kilátásba helyezett házszabály-szigorítás

- értékelte Lánczi Tamás.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egyébként régóta közép-ázsiai viszonyok vannak kialakulóban, hiszen a gangesz-parti ómigráns hangoztatottan nyit kelet felé. Akkor most hova a nagy csodálkozás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Egyáltalán nem lelkendezik ezen senki, elég baj, hogy olyan törvényt hoztak, hogy már másképpen nem tudunk védekezni.
Commenter
@kereső: cola szörp jellegű sűrítmény van csak, a xixot hírből sem ismeri. Ahonnan ír az nem Ploesti. Ennyire futja. Cukros barna lötty sűrítmény ráadásul rámegy a fele bére.
Nessy
@Commenter: Néha azt érzem, hogy egy rosszul megírt, meghibásodott program van a nick mögött! Ugyanis azt a párszót tudja, csak néha megváltoztatja a szórendet! Különösen ez az állandó "Ploesti". Ez lehet a hívószó.
Commenter
@Nessy: hogy valóban program van-e a nick mögött azt csak egy ügyes hekker tudná kideríteni. Talán egyszer @systemerror írta hogy nick egy IT-st rejthet. Ilyen mélyen belemászni azonban nem érdemes abba amít ír, sértései bár nagyon durvák, őt minősítik nem a többi hozzászólót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.