Azok, akik az elmúlt napok agresszív cselekményeinek résztvevői voltak, nem tisztelnek senkit és semmit – mondta Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke pénteken az MTI-nek.

A kormánypárti politikus kifejtette: nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, "a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem".

Latorcai: az agresszív cselekmények résztvevői nem tisztelnek senkit és semmit, "nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem"

Rendőrök kiszorítják az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevőit a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 12-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Kitért arra, hogy

a tüntetők azt ordították, égjen a karácsonyfa, égjen a rendőr, a keresztény értékeket valló magyar embereket gyalázták.

Ezeknek az agresszív politikai provokátoroknak egyetlen céljuk van csak, a balhé és a rongálás – mutatott rá Latorcai János.

Az Országgyűlés alelnöke részletezte, hogy

a szerda és csütörtök esti tüntetések résztvevői a nemzet karácsonyfája körül elhelyezett, a rászoruló gyermekek részére készített szánkó-kerítést szétrugdosták, a díszvilágítást elszaggatták.

A karácsonyfa drótkötelét kibontották, a fát megpróbálták feldönteni.

20 szánkó eltűnt, egyet felgyújtottak, nemzet főterére frissen telepített növények egy részét kitépkedték, a rendezett parkot feldúlták

- sorolta.

Kitért arra is, hogy a füves területen tüzet gyújtottak, a sétányon a padokat, a járólapokat és a nemzet lobogójának árbocát összefirkálták.

A főlépcső előtti öntöttvas oszlopokat összekötő robusztus láncot elvitték és a főlépcsőt festékkel, a Országház bejáratainak környékét tojással beszennyezték. Betörték a Ház ablakát is.

Közölte:

ami történt, számunkra elfogadhatatlan, mert a törvényeket mindenkinek be kell tartania.

A hétköznapi emberek betartják a törvényeket, nem lopnak és nem rongálnak. A törvényeket a politikai provokátoroknak is be kell tartani, ők sem lophatnak, ők sem rongálhatnak – jelentette ki Latorcai János.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
@Shikari: Bunkó ! Nem is a te fajtársaid, akik 2006-ban szétbaszták az egész fővárost.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
remélhetőleg annyira megtisztelik a karácsonyfát, hogy téged arra húznak fel! =))
relatív
Ennek az alelnöknek a véleménye - mint párttársaié IS - igazán jellemzően egyoldalú, hiszen a most ' általa megítéltekkel ' szemben mintegy 9 éve jelen van egy erőszakos, aljas , törvénytelen országvezetés !

Talán az ' erdőt ' IS észre kellene vennie, nem csak a gyufaszálat !!!
tudode
Na !
.
Erre aztán nem könnyű NYOMDAFESTÉKET tűrően megnyilvánulni.
.
Tudatában van a nyivákoló SZENTFAZÉK, hogy miről beszél akkor, amikor elbaziliKÁZták az adventet, annak reményében hozva meg KOCSMASZINTEN az Ország Imaházában egy RABSZOLGATÖRVÉNYT kocsmai körülmények között, azzal a sunyi szándékkal, hogy az ünnepi készülődés során ELFOGADJA a társadalom, hogy nem is akárkik RABSZOLGÁJA .
LEGYEN!

Annyira el voltak foglalva, hogy észre sem vették, hogy a HIVATALOS, cenzurázott TV felvételen kívül forog egy másik kütyü is!
.
------ 2018. 12. 12. Tordai Bence élő a Parlamentből - a rabszolgatörvény szavazásán
www.youtube.com/watch?v=waUmeFwPL_s
.
Köszönet érte a NÉGY GYERMEKES családapának!
.
Szégyentelenek gyülekezete. LEBUKTAK a sumákságukkal!
tulipan
Téged ugyan kinek is kéne tisztelni? Te hazaáruló örök nyalakodó, senkiházi!!!
papa.49
Lator szélkakas szarjankó TE KIT, MIT TISZTELSZ, komcsi bérenc ???
Hellcat
KDNP??? AZ mi a faszom? Mérhetetlen támogatottságú párt amelyik önállóan be sem kerülne a parlamentbe...egy lemoshatatlan szarfolt a fidesz seggén amely kezd elfekélyesedni.
simmering73
Akik nem tisztelik a kereszténységet, akik messze ívben kerülik a Tízparancsolatot, azok ti vagytok, körösztényszájú sátánfajzatok.
dodóka
@Shikari: Bunkó ! Nem is a te fajtársaid, akik 2006-ban szétbaszták az egész fővárost.
Aki Én
@Shikari: Hogy te milyen qrva buta vagy :(
tulipan
@Shikari: Úgy bizony, Te hazug Vándorcigány! TI voltatok ott, a húgyos-szaros, narancsos nemzethy CSŐCSELÉK! Már is alzheimer-kóros vagy??
Edmond Dantes
Lehet,hogy kivezényelték a Fidesz rohamosztagát,a Kubatov féle tetovált kopaszokat?A rongálás módjában volt valami hasonlóság.Így aztán fel lehet háborodni, Shikari is elmondhatja a szokásos marhaságait.Ügyes.
Nessy
Fejlődünk! Kocsis Máté szerint, aki nem ért velük egyet, az tróger, itt most degenerált! Pedig már úgy megszoktam a libsibolsi, liberálfasiszta ( hasonló szóösszetétel, mint a szűzqrva) , hazaáruló, Soros bérenc, stb. irodalmi jelzőket.
Aki Én
A nagy többség viszont úgy látja, a hatalom nem tiszteli még a saját választóit sem. Szüntelen hazudik nekik (lásd ez a nyilatkozat), szüntelen meglopja őket.
Az más kérdés, hogy azok csak boldogan tapsolnak ehhez, és azokat támadják, akik az ő érdekükben is kiállnak.
ddszalai
[[[[---Itt találsz meztelen lányok a városodban : tress.is/meztelen
lampa laz
Hülye vén fasz, az volt agresszív cselekmény ahogy ti megszavaztátok a mindenki által elutasított törvénye(i)teket.
bencemacska
Ezt a vén faszt egyáltalán nem zavarja az igazság?
Ki időzítette a "rabszolgatörvény" és a bírósági törvény törvényellenes beterjesztését ADVENTre???
Ők provokáltak!!!
A rendőrök is 3 év múlva kapják meg a mostani túlórájuknak az ellenértékét, vagy azonnal? Lehet, hogy ez lesz a karácsonyi ajándékuk?
Velük kezdték a ki nem fizetett túlóráztatást!!!
Sheilamena
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
desiro
jancsika hülye vagy, de nagyon TI CSAK ÁLKERESZTÉNYEK VAGYTOK.
MIÉRT NEM MÉRETITEK MEG MAGATOKAT A VÁLASZTÁSOKON ÖNÁLLÓAN???
papa.49
Lsatorgeci akasztott ember még nem voltál, de akasztott leszel, ember meg SOHA SEM !!!
kissé felnőttem
TI meg a saját népeteket !!!
szitjátok a viselkedésetekkel a lekezeléseitekkel a népet a parlamenben,
csak el vagytok vakulva orbánostól, kövérestől, rezsi sziszistől, arogán toncsistól,. kormány szóvivőstől, hidvégis hazugságostul: Hol éltek ?
ez már a XXI. század. !!! ébresztő
ti ott rekedtetek tán a KÖZÉPKORBAN? vagy visszaimátkozzátok?
tulipan
@Shikari: Te szemét, romlott idegen Vándorcigány! Várható is volt hogy Te tagja vagy és boldogfan bántanéd az fiúkat!!! Te rohadt náci!!!
papa.49
@tulipan: Ez biztos nem tag, csak egy fizetett csaholó !!!
papa.49
@tulipan: Látható a hatalom rinyálása !!!
Jozefina
Latorcai pedig egyszerűen leszarja a magyar embereket. Javaslom neki, hogy nézze vissza az általa levezényelt parlamenti cirkuszt és vonja le a tanúlságait (a szabájtalan szavazásokkal együtt) a lemondásával egyidőben!!! Keresztényi alapon mást nem tehetne!!!
relatív
@Jozefina: Ezek nem demokratikus emberek, ilyeneket, hogy legyen önkritikája elvárni sem lehet tőlük. Szégyen, hogy ö IS, bűntársaival egyetemben magyarnak vallja magát...
namihami
A kereszténység, mint elv, éppen úgy mint bármely személy nem érdemel automatikusan tiszteletet. A tiszteletet nem elvárni kell, hanem megszerezni. És a mi "keresztényeink"" pont ebben a műfajban szenvednek komoly hiátust.
Egy Semjén vagy Harrach lenne a prominense? Vagy pl. a Rétvári? Ne csodálkozzon a KDNP, ha ezek látványa révén az emberek nemhogy tisztelni kezdenék őket vagy az elveiket, de megszakadnsk a röhögéstől.
kereső
Ollan káááááááááááááár!, hogy amikor meghozták a hajléktalan törvényt, latorcai tekintetesnek nem jutott eszébe a kis Jézus, meg a jászola sem.
desiro
Te álkeresztény barom latorcai jános, Jézus sírva fakadna a ti kereszténységeteken.
A shikari félék szét barmolták Pestet, akkor bezzeg nem járt a pofátok.
Csak a rendőröket szidtátok!!!
desiro
2006-ban a pondrók még oda is szartak janika, akkor nem volt büdös?
desiro
Na ez lenne a lényeg "törvényeket mindenkinek be kell tartania."
Ti nem tartjátok be még azt sem, amit ti tákoltatok össze!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.