Tisztán látszik az elmúlt napok történéséből, hogy a parlament előtti ácsorgás, provokálás és skandálás és felesleges orditozás nem vezet sehová és csak időhúzásnak bizonyul. Amerikai és Europai Uniós segítséggel ezért a szombati és vasárnapi tüntetésre, orosz, grúz, román, albán és szerb szélsőséges keményvonalas gárdistákat küldenek a Magyar emberek megsegítésére. Egyértelmű a megoldás, hogy a továbbiakban útlezárásokat, blokádokat, forgalomlassítást, autópályák és gyorsforgalmi útak, körútak teljes megbénítását kell előtérbe helyezni és meg kell teremteni a teljes Anarchiához vezető lépéseket a fővárosban. Körül kell venni a repteret és a belváros olyan területeit, ahol a túristák vannak, hogy minél gyorsabban az amerikai és más külföldi sajtók címoldalára kerülhessenek az események, hogy teljeskörű segítséget kaphasson Magyarország a kialakult helyzetre. Mindenkinek azt javasolják, hogy tartsa maga előtt azt a tényt, hogy komoly pénekről és a fiatalok jövőjéről van szó, mely már...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Peller Anikó: Akkor is meg kell szervezni az országos blokádot. A fidesz másképp nem váltható le! Bele vagyunk kényszerítve.
Eladott Ország
A legtöbben pontosan érzik, tudják, hogy itt valami nagyon nem stimmel. A legtöbben tisztán látják, mivel állunk szemben: egy gátlástalan, elképesztően hatékonyan szervezett, 8 év alatt az állam valamennyi intézményét a hűséges katonáival megszálló bűnszervezettel, diktatúrával. Mindenre elszántak, körömszakadtukig védeni fogják a hatalmukat, a zsákmányukat. Csak teljes összefogással győzhetők le! Mégpedig most azonnal, vagy soha.
Ha most még ezt az utolsó békát is lenyeljük, ha beletörődünk, hogy márpedig ez így természetes, elcsalhatják még a választásokat is következmények nélkül, akkor már semmi nem állíthatja meg őket a továbbiakban. 4 év múlva, 8 év múlva is véletlenül pont annyit mutatnak majd a számok, amennyi szükséges nekik. És kontroll nélkül uralkodhatnak felettünk egészen az Orbán-Tiborcz klán kihalásáig. Ezt akarjuk? Egy óriási tömeggel például körbeállással blokkolni lehet szimbolikus intézményeket (pl. parlament, köztelevízió, ügyészség), útblokádot és általános sztrájkot kell hirdetni, kiterjeszteni az ellenállást vidékre is. Le fog bénulni az egész ország néhány napra, megáll a munka és az élet, rajtunk lesz az egész világ figyelme, a végén pedig nem marad más választása a kormánynak, mint a meghátrálás!
Peller Anikó
@Eladott Ország: Nem jól látod, nem véletlenül fegyverkeznek. Pont ezért.
Aki Én
@Peller Anikó: Ez nem is kérdés. Már 2006-ban is azt kérték számon fideszesek a rendőri vezetésen, hogy miért nem használtak éleslőszert.
Egészen biztos, hogy megtennék, a szekta és a huligánjaik pedig gyilkolásznának, robbantgatnának a tömegben. Nézd csak meg egy-egy szekta tag véleményét.
Ezek az emberek súlyos betegek és mint ilyenek, veszélyesek.
Eladott Ország
@Peller Anikó: Akkor is meg kell szervezni az országos blokádot. A fidesz másképp nem váltható le! Bele vagyunk kényszerítve.
Eladott Ország
Kisajátította az országot, tulajdonába vette a közvagyont, amit a hűbéresei, a strómanjai kezére adott, ki tudja, hol, százmilliárdok lehetnek a számláján. Ami a strómanjai nevén van, az minden az övé. A nép az Orbán-család jobbágya. Szétlopta az országot, elherdálta a Marschall-segély nagyságú fejlesztési pénzeket, maga alá gyűrt mindent és mindenkit. Úgy bánik az ellenzékkel és minden emberrel, mint a börtönőrök, mintha a magyarok elítélt rabok lennének a saját hazájukban. Elüldözött egymillió embert Magyarországról, alig van olyan család, akinek valakije nem kényszerült volna arra, hogy külföldre menjen dolgozni, hogy ne haljanak éhen, vagy emberi módon éljenek, vagy csak tanuljanak, vagy bármilyen jövőjük legyen. Lassan több lesz Európában a magyar migráns, mint a szíriai menekült. Az országban a gyűlölet lett a kohézió erő, különféle hamis ellenségképekkel tartja fenn a hatalmát. Az embereket elzárta a valós információktól, butítást és agymosást végez, Magyarországot a középkorba vezeti vissza.Elég volt a disznófejű nagyúr uralmából és önkényéből. Elég a primitív fasiszta rendszeréből, az undorító lakájaiból, a pofátlan hazudozó papgájokból, a harácsoló családjából, a lányából, a vejéből, a szaros pelenkákból. Elég volt Röfi disznóóljából. Takarodjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.