Egy ügy, ami egységbe kovácsolta a parlamenti ellenzéket és az utcán tüntető tömegeket. De a tüntetőket nem a rabszolgatörvény vitte utcára, hanem az előző kilenc év. Kérdés, mit érhetnek el a Fidesz-kormánnyal szemben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Bármit, mer a fideSS már törvényen kívül helyezte magát.
cikicakk55
Sajnos törvényesen már nem sokat. Minden törvény az Ő szájuk ízére van írva,így bár mit is tennének,vagy tesznek az már nem törvényes. Áprilisban kellett volna az ellenzéknek ennyire össze fogni. Most már az a maradék kis réseket is betömték a Fideszesek ami még adhatott reményt a váltásra. Én legalább is már lemondtam arról,hogy ebben az országban erőszak mentesen kormányt lehessen váltani.
Madácsi Pali
Bármit, mer a fideSS már törvényen kívül helyezte magát.
bencemacska
@Aki Én: Ahogy vele együtt te is gondolod:
"Ezért a Momentum és az utcai tiltakozók alkotmányosan és törvényesen járnak el, amikor az államcsíny elkövetőivel szemben az utcán lépnek fel, mert más lehetőségük nincs. A rabszolgatörvény szavazása megmutatta, hogy az ellenzéknek, a magyar polgárok által megválasztott kisebbségi parlamenti képviselőknek semmi lehetőségük és joguk nincs a beleszólásra. Kövér László úgy viselkedik velük, mint egy börtönőr, aki megbünteti a lázadást, egyébként totális elnyomás alatt léteznek az Országházban."
És a megtorlás:
"A megszűnés szélésre kerülhet a Párbeszéd és a Momentum az ÁSZ húzása miatt"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.