A szerdai és csütörtöki tüntetésekről tucatjával kerültek fogdába a tüntetők. Családjuknak nem könnyű megtalálni őket. Egy őrizetbe vett fiatalt így végül eltűntként jelentett be az édesanyja.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez már régen nem arról szól, hogyan lesz békés változás! Itt az a kérdés mikor döbben rá a fidesz szimpatizáns tömeg, hogy őket is haza küldik a kórházból megdögleni (tetszőleges egyéb szituációk behelyettesíthetők) és akkor összejön a kritikus tömeg ahhoz, hogy a talpuk alatt fütyüljön a szél! Orbánisztán=Zombieland Nem kellett ehhez nagy látnoknak lenni, hiszen megmondták kerek perec. Legfeljebb egyesek nem tudták, hogy pontosan milyen is volt az a horthy-fasizmus... hát ilyen, tessék. Éppen csak még nem kell tekintetes úrnak szólítani a narancskomcsi parasztbasákat, de még az az idő is eljöhet. Ne hagyjuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@Csizmás Kond: Jelen helyzetet összekevered a 2006-os eseményekkel amikor a fidesz által felhergelt emberek törtek,zúztak,randalíroztak,autókat tettek tönkre.
papa.49
A söndörségen már vagy 8 éve uralkodik a fejetlenség, pontosan azóta amióta egy eltanácsolt rendőr, akiből a parancsnoka gkv. csinált a BM.. hát ha ott fent ilyen ül milyen legyen a beo. még hülyébb !!!
mackoka46
Gyomorforgató a fidesz despoták világa.
Eladott Ország
@Shikari: Igen, elképzelhető, hogy a jövőben „fikafogkrémet” és „fikarágót” fogyaszthatunk, mindezt az egészség védelmében. Különösen ha Bulgária is beelőzi az életszínvonalunkat!
24.p3k.hu/app/uploads/2017/04/orrpiszka-e1493370894615-1024x575.jpg
creativehun
@Shikari: Milyen alapon "kis köcsög"özöl le valakit.??? Paraszt!...Ja...nem...bocsánat..ez sértés a parasztra nézve mert Ő milliószor különb!! Te nem paraszt vagy..te egy kis .fideszes szarjankó vagy. ...de még az sem...csak egy rakás bőzöló szar...aki képtelen különbséget tenni a dolgok közt. POnt az ilyen és ehhez hasonló férgek lődöztek Dunába embereket..mert más volt a vallásuk..égettek könyveket..mert más véleményen voltak azok írói...ilyen mocsodékok miatt rohadt ez aoprszág velejéig...mert az ilyen szarházi kis férgek is felemlhetik a szavukat bárhol,bármikor..és fenyegetőzhetnek...holott már rég a lámpavasakon kellene kalimpálniuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.